Kroatia vs Belgia vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Kroatia vs Belgia vedonlyönti

Kroatia vs Belgia vedonlyönti aina kiinittää paljon huomiota, koska ei päivittäin voi katsoa kaksi huippujoukkuetta toista vastaan. Ensimmäinen joulukuun päivä on aika kun tapahtuma pidetään. Odotamme kovasti sekä ottelua että kertoimia, joita ei ole vielä julkistettuja.18. joulukuuta tuo aikaisen joululahjan jonkin maan jalkapallofaneille, sillä silloin jaetaan kauan kaivattu jalkapallon MM-pokaali. Turnausta on saatu jo nyt odottaa ennätyskauan, sillä ensimmäistä kertaa ikinä se pelataan joulun alla perinteisen kesäkauden sijaan. Hyvänä puolena tässä on se, että tällöin isäntämaa Qatarin säätila on suotuisampi ja se, että näin jalkapalloilijat saavat nauttia ansaitusta kesälomasta kesän aikana. Huono puoli on se, että turnausta joutuu odottamaan ja se häiritsee jopa talvilajien kilpailukalentereita jalkapalloliigojen toiminnasta puhumattakaan.

MM-turnaus on kuitenkin tulossa ja sen mukana huikeat yksittäiset ottelut, näyttävät torjunnat ja uskomattoman pienistä paikoista vedetyt maalit. Turnaus tuo tullessaan hikeä ja kyyneleitä, sillä vain yhdestä joukkueesta kruunataan voittaja pitkän rupeaman päätteeksi. Turnaus tuo myös hyviä vedonlyöntimahdollisuuksia ja kerrommekin lisää Kroatia-Belgia matsin veikkaamisesta kun luet tämän postauksen!

1. Jalkapallon MM-turnauksen valmistelu kestää vuosia

Jalkapallon MM-turnaus on siitä harvinainen, että se järjestetään vain neljän vuoden välein. Tämä eroaa hyvin suuresti esimerkiksi jääkiekosta, jossa turnaus on joka vuosi. Turnaus mittaa siis vain yhden kuukauden onnistumista neljän vuoden aikana, joten sellaisia pelaajia on hyvin vähän, joilla on useampia MM-mitaleita.

Todellisuudessa turnaukseen valmistautuminen kestää vuosia, sillä jo pelkät karsintapelit vievät Euroopan lohkossa noin 2 vuotta. Heti edellisen turnauksen loputtua onkin aika kääntää katseet jo kohti seuraavia koetuksia, sillä karsinnoissa on onnistuttava, mikäli haluaa paikan lopputurnaukseen. Muun muassa Italia ei onnistunut varmistamaan paikkaansa ja edelliskesän EM-mestarijoukkue on ulkona lopputurnauksesta. Pääseminen mukaan ei siis ole mikään läpihuutojuttu!

Karsinnat järjestetään jokaisessa maanosassa erikseen ja niiden järjestämisestä huolehtii paikallinen jalkapalloliitto. Euroopassa se on UEFA. Jokaisella maanosalla on oma kiintiönsä, jonka se saa turnaukseen lähettää ja odotetusti Euroopasta tulee hurja määrä osallistujamaita ja voittajakandidaatteja.

Tulossa onkin spektaakkeli, joka tuo jännitystä paitsi osallistujamaiden kisakatsomoihin, myös urheilubaareihin ja kotisohville ympäri maailman!

2. Ennakkoasetelmat Kroatia-Belgia peliin

Kroatia ja Belgia karsiutuivat molemmat mukaan Euroopan karsinnoista. Kroatia saattaa kuulostaa jopa hieman yllättävältä jatkoon pääsijältä, mutta sitähän se ei ole, sillä maa menestyi erinomaisesti edellisissä MM-kilpailuissa ja oli tuolloin toinen. Kroatia ja Belgia pelaavat lohkossa F, jossa on lisäksi mukana Marokko ja Kanada. Keskinäinen matsi tullaan näkemään 1.12 ja kyseessä on lohkon viides ottelu, eli ihan alkuvaihetta ei enää eletä vaikka lohkovaiheessa vielä ollaankin. Ottelussa on siis paljon panoksia!

Kroatian maajoukkue palasi pelikentille oman lippunsa alla vuonna 1992 ja karsiutui mukaan arvokilpailuihin ensimmäisen kerran vuonna 1996. Se onkin selvinnyt mukaan sekä EM-, että MM-kilpailuihin tiheään tahtiin ja onkin varmistanut paikkansa eurooppalaisen jalkapallon huipulla. Joukkueen kapteeni on Luka Modric. FIFA:n rankingissa joukkue on 15. Kroatialainen on vuoden 2022 Mestarien Liigan voittaja, Real Madridin pelaajana. Lue enmmän vinkkeistä Mestarien Liiga vedonlyöntiin meidän sivultamme.

Belgia on kova joukkue, joka on pelannut Suomea vastaan muun muassa EM-kilpailuissa 2021. Joukkueessa pelaa tähtiä, kuten Romelu Lukaku ja Axel Witsel. Belgia karsiutui mukaan kuusiin MM-kilpailuihin vuosien 1982-2002 välillä. Ensimmäisen mitalin se otti 2018 ollessaan pronssilla. Toisin sanoen joukkue hävisi tuossa turnauksessa myös Kroatialle. FIFA:n rankingissa se kuitenkin pesee Kroatian ollessaan peräti toinen.

Kroatia on kuitenkin yllätysvalmis ja historiallisesti menestynyt joukkue, joten voittoa ei voi pitää varmana suuntaan eikä toiseen! Muista, että monta pelaajaa ovat osallistuneet kilpailuihin heidän omissa klubeissä. Tarkista veikkausvinkit mm-kisoihin jos muita otteluita kiinnostaa sinua.

3. Veikkausvihjeet Kroatia - Belgia otteluun

Belgia ja Kroatia ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2021 ystävyysottelussa. Tuolloin Belgia vei 1-0. MM-turnauksen voittajavetojen kertoimia katsellessa Belgia sijoittuu kahdeksanneksi kun taas Kroatian sijoituksena on 12. Kertoimet kertovat kuitenkin melko suuresta tasoerosta. Vuosi 2018 on kuitenkin kirkkaana mielessä, joten peliä ei kannata antaa saman tien Belgiallekaan.

Yhtä kaikki voittajavedon kannalta Belgian veikkaaminen on perusteltua. Ottelu voi kuitenkin jäädä vähämaalikseksi tai päätyä tasan. Mikäli yksittäisiä maalintekijöitä veikkaa, kannattaa katseet kääntää esimerkiksi Belgian väkivahvan Lukakun suuntaan, joka pääsi puijaamaan suomalaisiakin viime kesän turnauksessa.

William Hill Perus bonus
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa

Suuri koe ennen MM on Kansojen Liiga. Tässä Kroatia on yllättänyt meitä voittamalla Ranska vastaan mutta samalla häviö Itävaltaa vastaan oli kova yllätys. Belgia on pärjännyt hyvin voittamalla Puolaa vastaan mutta joukkue hävisi Holantia vastaan, vaikka Belgia oli ennakkosuosikki tässä matsissa. Nämä tulokset näyttävät, että ei mitään on varmaa jalkapallossa. Kroatia Belgia vetovinkki on siis vaikea antaa mutta tällä hetkellä Belgia on vielä suosikki.

Kroatia Belgia kertoimet, eivät ole vielä saatavilla. Varmasti niitä julkistetaan, kun ensimmäisiä pelejä ovat jo ohi. Luultavasti Belgiasta tulee ennakkosuosikki mutta Belgia Kroatia ottelu on viimeinen matsi lohkossa ja silloin saamme jo tietää miten molemmat joukkueet pelaavat MM-kisoissa.

Belgia on ollut hurjassa vireessä maailmanmestaruuskilpailuissa, sillä se on voittanut lohkonsa 7 kertaa ennen tätä turnausta ja hävisi edellisen kerran vuonna 1994. Kroatia on kuitenkin voitonnälkäinen, sillä edellisen MM-ottelunsa se hävisi ja kyseessä oli finaali. Se on tehnyt maaleja viimeisissä 11 MM-pelissään ja edellinen tasapeli oli vuonna 2006. Nöyristelevä joukkue ei siis tule nousemaan kentälle tässäkään MM-turnauksessa!

4. Kroatia vs Belgia vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ❓ Missä katsoa Kroatia vs Belgia ottelua?

Suomessa YLE ja C more tarjoavat MM-kisojen lähetyksiä. Sen lisäksi voi tarkistaa Kroatia Belgia live striimi vedonlyöntisivustoissa.

4.2 ❓ Mitkä ovat Kroatia vs Belgia kertoimet?

Ne eivät ole vielä julkistettu, koska Kroatia Belgia matsi on viimeinen lohkossa.

4.3 ❓ Missä voi lyödä vetoa Kroatia Belgia ottelusta?

William Hill, Pinnacle ja Olybet ovat vedonlyöntisivustoja, jolla on tarjolla Kroatia vs Belgia vedonlyönti.

kommentoi KroatiaVsBelgiaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti