JohnnyBet.com fi

Kroatia vs Belgia vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Kroatia vs Belgia vedonlyönti

Kroatia vs Belgia vedonlyönti aina kiinittää paljon huomiota, koska ei päivittäin voi katsoa kaksi huippujoukkuetta toista vastaan. Ensimmäinen joulukuun päivä on aika kun tapahtuma pidetään. 18. joulukuuta tuo aikaisen joululahjan jonkin maan jalkapallofaneille, sillä silloin jaetaan kauan kaivattu jalkapallon MM-pokaali. Turnausta on saatu jo nyt odottaa ennätyskauan, sillä ensimmäistä kertaa ikinä se pelataan joulun alla perinteisen kesäkauden sijaan. Hyvänä puolena tässä on se, että tällöin isäntämaa Qatarin säätila on suotuisampi ja se, että näin jalkapalloilijat saavat nauttia ansaitusta kesälomasta kesän aikana. MM-kisojen turnaus on juuri nyt täällä. Kertoimet Kroatia - Belgia otteluun ovat jo saatavilla vedonlyöntisivustoista. Suosikki on ollut Belgia mutta häviön Marokkoa vastaan jälkeen, kertoimet ovat melkein samoja. Kroatialla on kuitenkin hieman pienempi kerroin 2,61. Belgian kerroin on 2,83 ja tasapelin 3,49.

MM-turnaus on kuitenkin tulossa ja sen mukana huikeat yksittäiset ottelut, näyttävät torjunnat ja uskomattoman pienistä paikoista vedetyt maalit. Turnaus tuo tullessaan hikeä ja kyyneleitä, sillä vain yhdestä joukkueesta kruunataan voittaja pitkän rupeaman päätteeksi. Turnaus tuo myös hyviä vedonlyöntimahdollisuuksia ja kerrommekin lisää Kroatia-Belgia matsin veikkaamisesta kun luet tämän postauksen!

1. Jalkapallon MM-turnauksen valmistelu kestää vuosia

Jalkapallon MM-turnaus on siitä harvinainen, että se järjestetään vain neljän vuoden välein. Tämä eroaa hyvin suuresti esimerkiksi jääkiekosta, jossa turnaus on joka vuosi. Turnaus mittaa siis vain yhden kuukauden onnistumista neljän vuoden aikana, joten sellaisia pelaajia on hyvin vähän, joilla on useampia MM-mitaleita.

Todellisuudessa turnaukseen valmistautuminen kestää vuosia, sillä jo pelkät karsintapelit vievät Euroopan lohkossa noin 2 vuotta. Heti edellisen turnauksen loputtua onkin aika kääntää katseet jo kohti seuraavia koetuksia, sillä karsinnoissa on onnistuttava, mikäli haluaa paikan lopputurnaukseen. Muun muassa Italia ei onnistunut varmistamaan paikkaansa ja edelliskesän EM-mestarijoukkue on ulkona lopputurnauksesta. Pääseminen mukaan ei siis ole mikään läpihuutojuttu!

Karsinnat järjestetään jokaisessa maanosassa erikseen ja niiden järjestämisestä huolehtii paikallinen jalkapalloliitto. Euroopassa se on UEFA. Jokaisella maanosalla on oma kiintiönsä, jonka se saa turnaukseen lähettää ja odotetusti Euroopasta tulee hurja määrä osallistujamaita ja voittajakandidaatteja.

Tulossa onkin spektaakkeli, joka tuo jännitystä paitsi osallistujamaiden kisakatsomoihin, myös urheilubaareihin ja kotisohville ympäri maailman!

2. Ennakkoasetelmat Kroatia-Belgia peliin

Kroatia ja Belgia karsiutuivat molemmat mukaan Euroopan karsinnoista. Kroatia saattaa kuulostaa jopa hieman yllättävältä jatkoon pääsijältä, mutta sitähän se ei ole, sillä maa menestyi erinomaisesti edellisissä MM-kilpailuissa ja oli tuolloin toinen. Kroatia ja Belgia pelaavat lohkossa F, jossa on lisäksi mukana Marokko ja Kanada. Keskinäinen matsi tullaan näkemään 1.12 ja kyseessä on lohkon viides ottelu, eli ihan alkuvaihetta ei enää eletä vaikka lohkovaiheessa vielä ollaankin. Ottelussa on siis paljon panoksia!

Kroatian maajoukkue palasi pelikentille oman lippunsa alla vuonna 1992 ja karsiutui mukaan arvokilpailuihin ensimmäisen kerran vuonna 1996. Se onkin selvinnyt mukaan sekä EM-, että MM-kilpailuihin tiheään tahtiin ja onkin varmistanut paikkansa eurooppalaisen jalkapallon huipulla. Joukkueen kapteeni on Luka Modric. FIFA:n rankingissa joukkue on 15. Kroatialainen on vuoden 2022 Mestarien Liigan voittaja, Real Madridin pelaajana. Lue enmmän vinkkeistä Mestarien Liiga vedonlyöntiin meidän sivultamme.

Belgia on kova joukkue, joka on pelannut Suomea vastaan muun muassa EM-kilpailuissa 2021. Joukkueessa pelaa tähtiä, kuten Romelu Lukaku ja Axel Witsel. Belgia karsiutui mukaan kuusiin MM-kilpailuihin vuosien 1982-2002 välillä. Ensimmäisen mitalin se otti 2018 ollessaan pronssilla. Toisin sanoen joukkue hävisi tuossa turnauksessa myös Kroatialle. FIFA:n rankingissa se kuitenkin pesee Kroatian ollessaan peräti toinen.

Kroatia on kuitenkin yllätysvalmis ja historiallisesti menestynyt joukkue, joten voittoa ei voi pitää varmana suuntaan eikä toiseen! Muista, että monta pelaajaa ovat osallistuneet kilpailuihin heidän omissa klubeissä. Tarkista veikkausvinkit mm-kisoihin jos muita otteluita kiinnostaa sinua.

Tällä hetkellä tiedetään 34 pelaajista, jotka ovat mukana maajoukkueessa. Tästä ryhmästä ei kuitenkaan kaikki menevät Qatariin. Yllättävästi Lovre Kalinic ei saa pelata loukkaantumisen takia.

Säälimme Lovretta (Lovre Kalinic) ja toivomme hänelle nopeaa ja korkealaatuista paranemista. - Zlatko Dalić, Croatiaweek com

Kroatian tähti Luka Modric tulee mukaan Qatariin mutta hän ilmoitti Qatarin MM olevan hänen viimeiset maajoukkueurassaan. Odotetaan maajoukkueen loppulistaa ja toivomme, että kaikki sekä Kroatian että Belgian valmentajan valitsemat pelaajat pääsevät pelaamaan Qatarissa.

3. Kroatia vs Belgia uutiset

Sekä Kroatia että Belgia ovat jo pelanneet ensimmäisiä otteluja Qatarissa. Kroatian vastustaja oli Marokko ja kyseinen matsi päättyi tasapeliin. Belgia on voittanut sen ensimmäisen ottelun 1-0 Kanadaa vastaan. Tietysti odotettiin Kroatian voitavan matsin. Myös Belgia, vaikka on voittanut ottelun, ei pelannut maailman tasolla. Kanadalla on ollut monta tillaisuutta sekä rangaistuslaukaus, jonka Courtois pystyi torjumaan.

Seuraava Kroatian ottelu meni jo parempi, koska Kroatia voitti 4-1 Kanadaa vastaan. Tämän ottelun jälkeen Kanada on jo pois turnauksesta. Belgia taas hävisi yllättävästi Marokkoa vastaan 2-0! Nyt Belgialla on 3 pistettä, Marokolla 4 ja Kroatialla 4. Tämä tarkoittaa, että kaikki kolme maajoukkuetta voivat päästää neljännesvälierään. Molemmat ottelut eli Belgia - Kroatia ja Marokko - Kanada pelataan samana aikana eli torstaina 1. joulukuuta, kello 17.00 Suomen aika.

4. Kroatia - Belgia kokoonpanot 1.12.2022

Ketä voi odottaa kentällä 1. joulukuuta? Vastaus tähän kysymykseen antaavat joukkueiden valmentajat tunti ennen ottelun alkua. Tämä hetki on jo nyt siis mennään suoraan asiaan.

Meidän mielestämme Kroatian valmentaja valitsee 4-3-3 taktiikan. Livakovic varmasti valvoo Kroatian maalissaan. Hänen kanssa maalin puolustavat Gvardiol, Lovren, Sosa ja Juranovic, josta kaksi viimeistä pelaavat laita-puolustajina. Kentän keskellä näemme kolme kokenutta pelaajaa: Kovacic, Modric ja Brozovic. Keskus-hyökkääjä on Livaja, jonka oikealla ja vasemmalla puolella pelaa Perisic ja Kramaric.

Belgian voima on keskus-puolustajat. Sen takia todennäköisesti kolme Belgian koutsi valitsee kolme puolustajaa: Vertonghen, Alderweireld ja Dendoncker. Maalivahdiksi ilman yllätystä tulee Courtois. Keskikenttiä on neljä: Castagne, Witsel, De Bruyne ja Meunier. Heidän edessä pelaavat vielä kaksi keskikenttää Trossard ja Ferreira Carrasco, joiden tehtävä on auttaa yhtä hyökkääjää. Vaikka viime otteluissa se oli Batshuayi ja sitten Lukaku, 1. joulukuuta keskus-hyökkääjänä pelaa Dries Mertens.

Kroatia: Livakovic - Sosa, Gvardiol, Lovren, Juranovic - Brozovic, Kovacic, Modric - Perisic, Livaja, Kramaric

Belgia: Courtois - Veronghen, Alderweireld, Dendoncker - Casstagne, Witsel, De Bruyne, Meunier - Ferreira Carrasco, Trossard - Mertens

5. Veikkausvihjeet Kroatia - Belgia otteluun

Belgia ja Kroatia ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2021 ystävyysottelussa. Tuolloin Belgia vei 1-0. MM-turnauksen voittajavetojen kertoimia katsellessa Belgia sijoittuu kahdeksanneksi kun taas Kroatian sijoituksena on 12. Kertoimet kertovat kuitenkin melko suuresta tasoerosta. Vuosi 2018 on kuitenkin kirkkaana mielessä, joten peliä ei kannata antaa saman tien Belgiallekaan.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

Yhtä kaikki voittajavedon kannalta Belgian veikkaaminen on perusteltua. Ottelu voi kuitenkin jäädä vähämaalikseksi tai päätyä tasan. Mikäli yksittäisiä maalintekijöitä veikkaa, kannattaa katseet kääntää esimerkiksi Belgian väkivahvan Lukakun suuntaan, joka pääsi puijaamaan suomalaisiakin viime kesän turnauksessa.

William Hill Perus bonus
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa

Suuri koe ennen MM on Kansojen Liiga. Tässä Kroatia on yllättänyt meitä voittamalla Ranska vastaan mutta samalla häviö Itävaltaa vastaan oli kova yllätys. Belgia on pärjännyt hyvin voittamalla Puolaa vastaan mutta joukkue hävisi Holantia vastaan, vaikka Belgia oli ennakkosuosikki tässä matsissa. Nämä tulokset näyttävät, että ei mitään on varmaa jalkapallossa. Kroatia Belgia vetovinkki on siis vaikea antaa mutta tällä hetkellä Belgia on vielä suosikki.

Vaikka Kroatia - Belgia ottelu on viimeinen lohkovaiheessa, kertoimet ovat jo ilmoitetut. Kuten kirjoitimme alussa Kroatia on suosikki kertoimella 2,61. Belgian kerroin on kuitenkin vain vähän suurempi - 2,83. Kertoimet ovat korkeita koska kysessä on kahden huippujoukkueiden välinen ottelu. Ennustetaan, että sekä Kroatia että Belgia pääsevät lohkovaiheen läpi mutta molemmat joukkueet haluavat varmistaa hyvän sijaan lohkossa, jotta he voivat pelata heikompaa vastustajaa neljännesvälierässä. Meidän mielestämme Kroatia voittaa ottelun mutta tasapeli onkin mahdollista. Siinä tapauksessa kannattaa valita tuplamahdollisuus -vedon. Ennustamme myös, että molemmat joukkueet taistelevat kovasti voitosta ja tästä syystä puolustavat hyvin. Sen takia valitsisimme vedon maaleista yhteensä - meidän mielestämme niitä tulee alle 2,5. Kerroin sille tapahtumalle on 1,84.

Belgia on ollut hurjassa vireessä maailmanmestaruuskilpailuissa, sillä se on voittanut lohkonsa 7 kertaa ennen tätä turnausta ja hävisi edellisen kerran vuonna 1994. Kroatia on kuitenkin voitonnälkäinen, sillä edellisen MM-ottelunsa se hävisi ja kyseessä oli finaali. Se on tehnyt maaleja viimeisissä 11 MM-pelissään ja edellinen tasapeli oli vuonna 2006. Nöyristelevä joukkue ei siis tule nousemaan kentälle tässäkään MM-turnauksessa!

6. Mistä katsoa Kroatia vs Belgia ottelun?

Kroatian ja Belgian välinen matsi on katsottava YLE kanavan kautta. Voi myös bongata mitä tapahtuu kentällä, YLE Areenasta, jos mieluummin käyttää mobiilin katsottamista varten. Kannattaa katsoa livenä Kroatia Belgia ottelua erityisesti kun veikkaa. Kroatia vs Belgia live vedonlyönti löytyy mm. William Hillin tarjonnasta.

7. Kroatia vs Belgia vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

7.1 ❓ Missä katsoa Kroatia vs Belgia ottelua?

Suomessa YLE ja C more tarjoavat MM-kisojen lähetyksiä. Sen lisäksi voi tarkistaa Kroatia Belgia live striimi vedonlyöntisivustoissa.

7.2 ❓ Mitkä ovat Kroatia vs Belgia kertoimet?

Tällä hetkellä Kroatia on suosikki - kerroin 2,61. Belgian kerroin on 2,83 ja tasapelin 3,49.

7.3 ❓ Mitkä ovat veikkausvinkit Kroatia - Belgia otteluun?

Voi lyödä vetoa siitä, että ottelussa on vähemmän kuin 2,5 maalia. Sen kerroin on 1,84.

7.4 ❓ Missä voi lyödä vetoa Kroatia Belgia ottelusta?

William Hill, Pinnacle ja Olybet ovat vedonlyöntisivustoja, jolla on tarjolla Kroatia vs Belgia vedonlyönti.

kommentoi KroatiaVsBelgiaVedonlyönti
Kommentit (2)
Mozz
Mozz 10 kuukautta sitten
Egypti voittaa Belgiaa, Lukaku ei pela. Mun mielestä Kroatian voitto on kiva veto
Pelaa vastuullisesti