Koripallon EM-kisat 2022 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Koripallon EM-kisat 2022 vedonlyönti

Vuoden 2022 koripallon Euroopanmestaruuskilpailut lähestyvät kovaa vauhtia ja sen takia koripallon EM-kisat 2022 vedonlyönti on aihe, joka kiinnostaa. Kisat järjestetään 1. - 18. syyskuuta. Kilpailu on 41. laatuaan. Se on koripalloliitto FIBA:n järjestämä mestaruuskilpailu, jossa taistellaan Euroopan parhaasta koripallojoukkueesta. Kisat on aiemmin pidetty kahden vuoden välein, mutta liitto on päättänyt, että jatkossa kisat järjestetään aina neljän vuoden välein. Koripallon EM-kisat 2022 kertoimet eivät ole vielä saatavilla mutta tästä löydätte niitä heti kun vedonvälittäjät julkistavat niitä verkkosivuillansa.

Kisojen aikataulu on kokenut hieman muutoksia, sillä ne piti alunperin järjestää jo 2.-19. syyskuuta 2021. Kuitenkin COVID-pandemia aiheutti kisojen siirtämisen vuodella eteenpäin. Kisat saadaan kaikesta huolimatta viimein järjestettyä ja Euroopanmestari selvitettyä.

Koripallon EM-kisoja odottavat urheilun ystävät ympäri maailman, toki itse joukkueet sekä vedonlyöjät. EM-kisat 2022 tulee olemaan tapahtuma, joka televisioidaan ja välitetään näin kaikille kiinnostuneille. Myös liput tapahtumaan ovat myynnissä, joten tapahtuma vetää puoleensa sekä fyysisesti paikan päälle haluavia että heitä, jotka haluavat seurata otteluita tv:stä ja käydä samalla asettamassa veto omasta voittajasuosikistaan.

1. Missä kisat pidetään

Kisoja on isännöimässä neljä maata: Saksa, Tsekki, Georgia ja Italia. Alkulohkot pelataan kaikissa neljässä maassa, mutta pudotuspelit ja finaali järjestetään Berliinissä, Saksassa. Saksan ottelupaikaksi on valittu 14 500 henkeä mahduttava Mercedes-Benz Arena. Saksan Kölnissä taas ottelu pidetään Lanxess Arenalla, jonne mahtuu 19 500 -päinen yleisö. Italian Milanon ottelupaikaksi on valittu Mediolanum Forum, johon mahtuu 12 700 henkeä. Prahassa areenana toimii O2 Arena 16 805 hengen kapasiteetillään. Tbilisin otteluareenaksi on valittu 10 000 henge.

2. Mukana olevat joukkueet

Kisan osallistujia on karsittu mukaan jo kohtuullisen pitkään, sillä karsinnat alkoivat jo vuonna 2017. Tuolloin esikarsinnat aloitti yhdeksän joukkuetta. Kaikenkaikkiaan eteenpäin pääsi yhteensä 20 joukkuetta. Karsinnat kesti aina vuoden 2021 helmikuuhun saakka, jolloin pidettiin Georgian karsinnat.

EM-kisoihin osallistuu yhteensä 24 maata. Isäntämaiden lisäksi mukana on siis 20 muuta maata. Kisat pidetään neljässä lohkossa ja osallistujamaat ovat seuraavat:

Lohko A

 • Belgia
 • Bulgaria
 • Georgia
 • Espanja
 • Montenegro
 • Turkki

Lohko B

 • Bosnia-Hertsegovina
 • Liettua
 • Ranska
 • Saksa
 • Slovenia
 • Unkari

Lohko C

 • Iso-Britannia
 • Italia
 • Kreikka
 • Kroatia
 • Ukraina
 • Viro

Lohko D

 • Hollanti
 • Israel
 • Puola
 • Serbia
 • Suomi
 • Tsekki

3. Koripallon EM 2022 - Suomi

Suomikin siis on mukana kisaamassa koripallon Euroopanmestaruudesta. Suomen Susijengi tulee ottelemaan viisi ottelua:

 • Israel - Suomi (pe 2.9.)
 • Suomi - Puola (la 3.9.)
 • Serbia - Suomi (ma 5.9.)
 • Suomi - Tsekki (ti 6.9.)
 • Suomi - Hollanti (to 8.9.)

Suomen joukkue pääsi mukaan karsintalohkosta. Tällöin mukana pelasivat Sveitsi, Serbia ja Georgia. Näistä jälkimmäisin pääsi mukaan isäntämaana. Suomi pääsee pelaamaan EM-kisojen ensimmäisen ottelunsa jo 2.9, kun se astuu Israelia vastaan. Heti seuraavana päivänä, 3.9. on Puolan vuoro. Maanantaina 5.9. on aika mitellä Serbiaa vastaan. Tiistana 6.9. onkin aika taistella kisojen isäntämaata Tsekkiä vastaan. Suomi kohtaa Hollannin torstaina 8.9.

Odotamme ensimmäisiä otteluita ja toivomme, että Susijengi näyttää mitä se voi tehdä. Varmasti joukkueseen liittyy NBA-tähti Lauri Markkanen, joka on jo pelannut maajoukkuessa MM-karsinnoissa.

Todella siistiä päästä pelaamaan Susijengin kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. - Lauri Markkanen, MTV Uutiset

Susijengin kesä 2022 on melko toiminnantäyteinen, sillä kesään on kuulunut sekä MM-karsintaa että maaotteluitakin. Elokuu menee joukkueella lähinnä maaotteluiden ja MM-jatkokarsinnan kanssa ja syyskuussa sitten keskitytään EM-kisoihin. Aktiivisuus on tietenkin joukkueelle vain hyväksi, sillä jokainen pelattu ottelu tuo lisää kokemusta. Lisäksi useampia pelejä seuraamalla yleisö voi mahdollisesti tehdä myös vedonlyöntiin liittyviä päätelmiä. Mikäli joukkuee pärjää erinomaisesti, voi sillä olla hyvät mahdollisuudet myös EM-kisoissa eli Eurobasketissa. Mikäli seurat aina Suomen joukkueiden otteluita tsekkaa mitkä ovat Suomi - Romania kertoimet.

4. Eurobasket 2022 vedonlyöntivinkkejä

Koripallo kuuluu suosituimpiin vedonlyöntilajeihin, joten odotettavissa on, että EM-kisoista pääsee asettamaan vetonsa vedonlyöntisivustoilla. Vedonlyöjät käyvät muutenkin mielellään lyömässä vetoa koripallosta, joten kannattaa käydä katsomassa vedonlyöntisivustojen tarjonta kisojen lähestyessä.

Jos haluat käydä lyömässä vetoa suosikkijoukkueestasi, kannattaa toki tutustua joukkueiden aiempaan menestykseen sekä siihen, kuinka eri joukkueet ovat aiemmin pärjänneet toisiaan vastaan. Jos haluat maksimoida voitonmahdollisuutesi, ei ehkä ole viisainta asettaa vetoa täysin onnen varassa.

Jos mietitään Suomen kertoimia, ei Suomi sijoitu vedonlyöntialustojen kertoimissa parhaimpaan kärkipäähän eikä huonoimpiinkaan. Suomen kertoimet eivät siis kerro maamme mahdollisesta voitosta eikä häntäpäähän jäämisestäkään. Kertoimet voivat vielä muuttua rajustikin, mutta voitosta voisi kertoa kertoimet, jotka ovat jääneet alle luvun 10: näitä maita ovat mm. Serbia, Kreikka, Ranska ja Slovenia. Jää nähtäväksi, tulevatko nämä joukkueet pääsemään parhaille sijoille, aivan kuten kertoimista saattaisi ehkä joku päätellä.

Vedonlyöntimuotoja on olemassa useita ja jokainen vedonlyöjä voikin itse päättää, mistä lähtee lyömään vetoa. Yksi yleinen tapa on asettaa ns. moneyline-veto. Tässä veikataan, kumpi joukkue voittaa ottelun. Tasoitusveto on toinen koripallossa suosittu vetomuoto. Siinä vedonlyöntisivusto tarjoaa jommallekummalle joukkueelle tasoituslukeman. Myös pistemääristä voidaan lyödä vetoa. Tässä vedonlyöjä veikkaa, paljonko ottelussa tullaan näkemään pisteitä. Toisinaan vedonlyöntialustat tarjoavat myös live-vedonlyöntiä ja joskus myös live stream saattaa kuulua valikoimaan. Jos etsit hyviä vinkkejä vedonlyöntiin suosittelemme artikkelimme Kultainen Pallo vedonlyönti.

William Hill Perus bonus
Veikkaa 20‚ā¨ ja saa 20‚ā¨ ilmaista vetoa

5. Mistä kisat voi katsoa?

Koripallon vuoden 2022 EM-kisojen oikeudet on Ylellä, joka tarkoittaa, että suomalaiset tulevat näkemään ottelut Ylen kanavilla sekä suoratoistopalvelu Yle Areenasta.

Yle Areenan verkkosivuilta on jo nyt katsottavissa tarkat ajat, jolloin lopputurnauksen ottelut näytetään Ensimmäinen ottelu (Slovenia - Liettua) näytetään torstaina 1. syyskuuta klo 18.00 alkaen ja seuraavana päivänä, perjantaina 2. syyskuuta, päästään jännittämään Suomen Susijengin ja Israelin ottelua klo 14.40 alkaen. Kyseessä onkin Suomen koko EM-kisojen ensimmäinen ottelu.

Television ohella toki myös lippuja on myynnissä itse paikan päälle. Otteluihin voi siis ostaa lipun ja lähteä paikan päälle johonkin isäntämaista. Luvassa on varmasti ikimuistoiset päivät koripallo-otteluiden yleisössä. Suomalaisten on myös mahdollista ostaa elämysmatka, johon kuuluu luonnollisesti liput otteluihin sekä lennot. Jos matkan ostaa Elämys Sportin kautta, suomalaiset koripallofanit pääsevät kohdemaassa kokoontumaan yhteisessä kokoontumispaikassa, josta matka jatkuu aina kohti ottelupaikkaa.

6. Koripallon EM-kisat 2022 vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 ‚Ěď Miss√§ ja milloin koripallon EM-kisat 2022 pidet√§√§n?

Kisat pidet√§√§n 1. - 18. syyskuuta nelj√§ maissa: Saksassa, Georgiassa, Italiassa ja TŇ°ekiss√§. Finaali pelataan Berliinissa Mercedes-Benz Areenassa.

6.2 ‚Ěď Mist√§ katsoa koripallon EM-kisoja 2022?

YLE on kanava, joka tarjoaa koripallon EM-kisat 2022 live striimiä YLE Areenan kautta.

6.3 ‚Ěď Mitk√§ ovat koripallon EM-kisat 2022 kertoimet?

Ne eivät vielä ole julkaistuja. Kun vedonvälittäjät, joilla on koripallon EM-kisat 2022 vedonlyönti tarjolla, jakavat niitä, löydätte kertoimia tästä artikkelista.

kommentoi KoripallonEm-kisat2022Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti