JohnnyBet.com fi

Janiina

käyttäjältä JohnnyBet
Janiina avatar

Janiina on suomalainen sisällöntuottaja, jonka kirjoitusten aihealueisiin on jo vuosien ajan kuulunut uhkapelaaminen ja siihen liittyvä vastuullisuus ja turvallisuus. Hän on tehnyt kanssamme yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Löydätkin sivustoltamme useita hänen kirjoittamiaan ennakoita, arvosteluja, henkilöesittelyjä jne.

Hän asuu Suomessa maaseudun rauhassa ja kirjoittaa päätyökseen erilaista sisältöä eri asiakkaidensa tarpeisiin. Äidinkielenään hän puhuu suomea. Myös englanti kuuluu hänen osaamisalueisiinsa.

Hän on kirjoittanut vuosien varrella sisältöä useille sivustoille ja kirjoittaakin JohnnyBetille mm. vedonlyöntisivustojen arvosteluja ja ennakoita eri urheilutapahtumiin liittyen. Hän aloitti työskentelyn sisällöntuottajana vuonna 2019 ja on sittemmin laajentanut työskentelyään muidenkin aiheiden pariin. Kirjoitettuja artikkeleita on kertynyt nelinumeroinen määrä. Aiheet ovat käsittäneet kaikkea pelaamisesta arkeen, teknologiaan, viihteeseen ja teollisuuteen liittyen. Kirjoituksissaan hän haluaa pitää huolen siitä, että asiakkaiden tarpeet otetaan teksteissä aina huomioon. Laatu on hänelle ensisijaisen tärkeää.

Hän on tehnyt urallaan myös englanti-suomi -kielenkäännöksiä, joten sisällöntuotannon ohessa tarjoaa myös mahdollisuutta tekstien käännökseen. Hän on kääntänyt mm. kaksi kirjaa ja lukemattomia käyttöohjeita. Hän on tehnyt myös verkkosivustojen käännöksiä. Kielenkäännökset ovat vain osa.

Mitä tulee Janiinan tietämykseen uhkapelaamiseen liittyen, on hänen erikoisalaansa pelaamisen turvallisuus ja vastuullisuus sekä eri pelisivustot. Hänellä on silmää luotettavuuden arviointiin. Niinpä hänen teksteissään pääseekin lukemaan arviota esimerkiksi vedonlyöntisivuston turvallisuuteen liittyen. Vedonlyöntisivustojen arvioissa keskitytään urheilun lisäksi kokonaisvaltaisesti sivuston koko tarjontaan. Niinpä jos sivusto tarjoaa asiakkailleen myös muuta tekemistä, kuten erilaisten kasinopelien pelaamista, kaikki otetaan huomioon yhtenä kokonaisuutena. Hän tekee huolellisen taustatutkimuksen aiheesta kuin aiheesta, vaikka omaakin jo valmiiksi tietämystä mm. pelilisensseistä, peleistä, pelivalmistajista ja muusta aiheeseen liittyvästä. Hänen työnkuvaansa kuuluu siis monenlainen kirjoittaminen, taustatutkimuksen tekeminen ja oikolukeminen.

Pelaa vastuullisesti