JohnnyBet.com fi
Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat pelataan joka neljäs vuosi ja vuosi 2022 tuo kilpailut ja jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet mukanaan. Poikkeuksellisesti jalkapallofanit joutuvat odottamaan ennätyspitkään eli aina marraskuuhun saakka, sillä isäntämaa Qatarin ilmasto ei suosi kesällä pelaamista. Kuiva ja kuuma ilmasto on vaarallinen pelaajille ja tästä syystä turnauksen ajankohta on 20.11-18.12. Välierän otteluiden jälkeen meillä on jo kaksi finaalistia eli Ranska ja Argentiina. Kertoimet ovat melkein samoja mutta Ranskan kerroin on himpun verran pienempi - 2,81 taas Argentiinan kerroin on 2,89. Ero ei ole siten iso.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut on lajin kunnioitetuin turnaus, jonka voittaja pääsee nostamaan maailman parhaan joukkueen pokaalin ilmaan. Kansainvälinen jalkapalloliitto järjestää turnauksen joka neljäs vuosi, vaikka muutoksia tähän ollaankin hakemassa.

MM-kisat eivät ole kuitenkaan pelkkä urheilun riemujuhla ja yksi maailman seuratuimmista tapahtumista vaan myös huippusuosittu vedonlyöntitapahtuma. Jalkapallo näkyy monipuolisina veikkauskohteina lähestulkoon jokaisella vedonlyöntisivustolla. Kertoimia valitsemalla vedonlyöjä voi tehdä turnauksen aikana hyvän tilin. Lue tästä artikkelista vinkit vedonlyöntikertoimiin!

1. Qatarin MM-kisat huipentavat pitkän rutistuksen!

Jalkapallon MM-kisat pelataan joka neljäs vuosi, eikä kyseessä ole pelkkä muutaman viikon lomareissu vaan työtä tehdään vuosien ajan. Pelisysteemi toimii niin, että ensin karsitaan osallistujat alueellisissa karsinnoissa. Isäntämaa Qatar on ainoa maa, joka pääsi suoraan mukaan kilpailuihin. Karsinnat järjestetään maanosittain ja niistä vastaa maanosaliitto, joka on Suomen tapauksessa UEFA. Lue aiheesta Eurooppa-liiga vedonlyönti vinkit, jos sellaiset tapahtumat kiinnostavat sinua.

Euroopan karsinnat aloitettiin vuoden 2021 alussa eli keväällä ennen EM-kilpailuja. Suomen lohko oli D ja siinä pelasivat lisäksi Ukraina, Kazakstan, Bosnia-Hertzegovina ja Ranska. Lohkoja on kaiken kaikkiaan kymmenen ja kaikissa on viisi tai kuusi joukkuetta. Jokainen joukkue kohdataan kaksi kertaa ja ne lohkot, joissa on vain viisi maata, pelaavat lisäksi ystävyysotteluja.

Vuoden 2022 alussa Euroopan karsinnat olivat pitkällä ja kymmenen maata on varmistanut paikkansa kisoissa. Nämä ovat Serbia, Espanja, Sveitsi, Ranska, Belgia, Tanska, Hollanti, Kroatia, Englanti ja Saksa. Lohkojen kakkoset jakoivat vielä kolme lisäpaikkaa ja mukana olivat Portugali, Ruotsi, Italia, Ukraina, Wales, Skotlanti, Turkki, Venäjä, Puola ja Pohjois-Makedonia. Venäjä on poistettu karsinnoista ja sen sijaan turnaukseen pääsee Puola, joka voitti Ruotsia. Iso yllätys oli myös italaialaisten häviö, jonka takia Mancinin johtama joukkue ei pääse Qatariin. Tämä on erityisesti outo katsomalla viime vuoden EM, jonka voittaja on juuri Italia. Kun niin monta erillaista joukkuetta on turnauksessa, voi olla ihan vaikkea veikata. Varma veikkausvinki on siis jotain tarvittava, joka löytyy JohnnyBetin sivulta.

Kun lopulliset osallistujalistat on lyöty lukkoon, matkustavat maanosiensa parhaat Qatariin marraskuussa 2022. Paikalla on 32 maata, jotka jaetaan kahdeksaan alkulohkoon. Näiden kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Turnaus huipentuu loppuotteluun, jossa kohtaavat kaksi parasta. Voittaja on viimeisen pelin ratkaisija ja voittoa juhlitaan nostamalla mestaruuspokaali ilmaan!

Qatarin kisat ovat paljon odotetut niin hyvässä kuin pahassakin. Voittajaveikkaus käy jo kuumana ja pelinjärjestäjien kertoimet muuttuvat saataville tihkuvan tiedon mukaan. Lue seuraavasta kappaleesta lisää kertoimista!

2. Kertoimista apua tulosveikkaukseen

Jalkapallossa on saatavilla erilaisia vedonlyönnin muotoja aina livevedosta ja voittajavedosta maalierovetoihin ja sijoitusten ennustamiseen. Qatarin MM-kisat livevedot ovat erityisesti jännittävä tapa veikata, koska voimme seurata ottelua ja voittaa rahaa samana aikana kuin meidän lempijoukkue. Koko turnauksen voittajaveto on se, jota ennustetaan yleensä innokkaasti jo reilusti ennen pelien alkamista.

Jotta voittajan veikkaaminen ei olisi täysin mahdotonta, voi fiksu vedonlyöjä hakea useamman vedonvälittäjän kertoimet ja tehdä niistä omat johtopäätöksensä. Kun niitä kertoimia katsoi, ykkösenä oli Brasilia, mikä ei ollut millään tavalla ihme. Myöskään Ranskan tai Englannin top-3 sijoitus ei yllätti millään tavalla, sillä ne menestyvät yleensä hyvin. Nyt voimme sanoa, että kertoimet olivat vain osaksi oikeassa. Brasilia ja Englanti ovat turnauksesta poissa mutta Argentiina ja Ranska, jotka olivat suosikeistä ihan alusta asti.

Jalkapallo on kuitenkin pienien erojen laji ja arvokisoissa nähdään yleensä yllätyksiä. Kertoimiltaan heikommat maat, kuten vaikkapa EM-kisoissa hyvin menestynyt Tanska tai edellisten kilpailujen kakkonen Kroatia saattavat päästä ”yllättämään”. Kertoimia kannattaakin katsella mikäli haluaa veikata voittajaa, sillä omaksi edukseen vedonvälittäjä asettaa ne aina mahdollisimman oikein.

Jalkapallo ei ole yksilölaji, mutta yhtä kaikki Messin Argentiina tai supertähtiä vilisevä Ranska saattavat nousta turnauksessa korkealle. Vaikka Suomi ei ole mukana, tulee siitä trilleri, jota päästään jännittämään myös kotimaassa esimerkiksi livestriimien välityksellä. Valitse uusi lemppari ja antaudu täysillä kisatunnelmaan! Tutustu jalkapallon MM-kisat kertoimiin ja veikkaa voittajaa!

3. Jalkapallon MM-kisat pudotuspelit

MM-kisojen lohkovaihe on loppunut ja pudotuspelit ovat jo pelatut. Nyt voimme jo seurata tuloksia ja otteluiden yllätyksiä, johin kuuluu mm. pronssiottelussa pelava Marokko.

Jalkapallon MM-kisat neljännesvälierät

 • Alankomaat - USA 3-1
 • Argentiina - Australia 2-1
 • Ranska - Puola 3-1
 • Englanti - Senegal 3-0
 • Japani - Kroatia 1-1 ja 1-3 rangaistuspotkukilpailussa
 • Brasilia - Etelä-Korea 4-1
 • Marokko - Espanja 0-0 ja 3-0 rangaistuspotkukilpailussa
 • Portugali - Sveitsi 6-1

Jalkapallon MM-kisat puolivälierät

 • Kroatia - Brasilia 1-1 ja 4-2 rangaistuspotkukilpailussa
 • Alankomaat - Argentiina 2-2 ja 3-4 rangaistuspotkukilpailussa
 • Marokko - Portugali 1-0
 • Englanti - Ranska 1-2

Jalkapallon MM-kisat välierät

 • Argentiina - Kroatia 3-0
 • Ranska - Marokko 2-0

Pudotuspelien vaiheen ja koko turnauksen kruunavat finaali ja pronssiottelu. Alhaalta löydätte kaikki tarvitavat tiedot, matsien seuraksenne.

Ottelu Joukkueet Missä ja milloin Mistä katsoa
Finaali Argentiina vs Ranska Su 18. joulukuuta klo 17.00, Lusail Stadium YLE TV2
Pronssiottelu Kroatia vs Marokko La 17. joulukuuta klo 17.00 Khalifa International Stadium MTV3

4. Jalkapallon MM välierät - kuka pääsee finaaliin?

Parhaat veikkausvinkit futis MM-finaaliin löydatte meidän sivultamme mutta odottamalla finaalia, kannattaa katsoa mitkä ovat ennusteet tuleviin välierän otteluihin.

13. joulukuuta Albicelestes pelasivat Zlatko Dalicin johtamaa joukkuetta. Kyseisessä taistelussa, etelä-amerikkalainen joukkue oli ennakkosuosikki ja tätä lauseetta vahvistaakin tulos. Matsi loppui 3-0 ja nyt varma on, että näemme Lionel Messin pelaavan MM-kisojen finaalissa.

Lions de l'Atlas ja Les Bleus eli kaksi ranskaksi kutsuttua joukkuetta kohtaavat 14. joulukuuta toisessa välieräottelussa. Siinä tapauksessa Didier Deschampsin johtama joukkue on suosikki sekä tulevassa matsissa että koko turnauksessa. Pohjois-afrikkalainen joukkue on kuitenkin MM-kisojen suurin yllätys ja Pyreneiden niemimaan jalkapalloilijoiden painajainen. Valitettavasti joukkue ei pääse finaaliin, Ranskan takia, joka voitti 2-0.

5. Futis MM voittajavedot

Voittajaveto ei ole niin suosittu, koska on vaikea ennustaa kuka voittaa ja myös kertoimet eivät ole niin korkeita, veikkausriskin verrattuna. Suositummat ovat pitkävedot tai muut vedonlyöntikohteet jotka liittyvät yhteen otteluun esim. maaleja yhteensä. MM-kisat voittajavedot sanovat kuitenkin meille mitä vedonvälittäjät ajattelevat joukkueista ja mitkä ovat ennusteet MM-kisojen finaaliin. Alhaalta löytyy lista, josta saat tietää parhaista joukkueista.

Jalkapallon MM-finaali - Parhaat kertoimet
Viimeisin päivitys: 1671178207
Jalkapallon MM-pronssiottelu - Parhaat kertoimet
Viimeisin päivitys: 1671178272

Hyvä tapa veikata on myös parhaaksi maalintekijäksi. Vaikka usein huippuhyökkäjät tekevät eniten maaleja, joskus on joku musta hevonen turnauksessa. Hyvä esimerkki on Patrik Schick, joka teki 5 maalia 2022 EM-turnauksessa vaikka Tshekki on pääsyyt vain puolivälierään. Artikkelistamme löytyvätkin päivitetyt kertoimet, josta saat tietää ketä pidetään mahdollisena parhaana maalintekijänä vuonna 2022. Siinä vedonlyöntikohteessa kertoimet ovat vähän korkeampia siis kannattaa pohtia vetoa!

6. Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet FAQ

6.1 ❓ Mitkä ovat Qatarin MM-kisat 2022 kertoimet?

Kertoimien perusteella Ranska on suosikki kertoimella 1,87. Sen takana on Argentiina kertoimella 1,93.

6.2 ❓ Millaisia tapahtumia voidaan ennustaa?

Koska Qatarin MM-kisat ovat iso tapahtuma, se ei ole vain yksinkertainen 1x2 vedonlyönti. Kuka saa eniten maaleja, kuinka paljon kortteja on ottelussa tai handicap vedonlyönti, ovat vain osa tapahtumistä, jotka voidaan ennustaa.

6.3 ❓ Missä voidaan lyödä vetoa Qatarin MM-kisoista?

William Hill, Olybet tai Pinnacle ovat laadukkaat sivustot, joista löytyvät korkeat jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet.

kommentoi JalkapallonMm-kisat2022Kertoimet
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti