Jalkapallon MM-kisat 2022 veikkausvinkit ja ennusteet / Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat pelataan joka neljäs vuosi ja vuosi 2022 tuo kilpailut ja jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet mukanaan. Poikkeuksellisesti jalkapallofanit joutuvat odottamaan ennätyspitkään eli aina marraskuuhun saakka, sillä isäntämaa Qatarin ilmasto ei suosi kesällä pelaamista. Kuiva ja kuuma ilmasto on vaarallinen pelaajille ja tästä syystä turnauksen ajankohta on 20.11-18.12.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut on lajin kunnioitetuin turnaus, jonka voittaja pääsee nostamaan maailman parhaan joukkueen pokaalin ilmaan. Kansainvälinen jalkapalloliitto järjestää turnauksen joka neljäs vuosi, vaikka muutoksia tähän ollaankin hakemassa.

MM-kisat eivät ole kuitenkaan pelkkä urheilun riemujuhla ja yksi maailman seuratuimmista tapahtumista vaan myös huippusuosittu vedonlyöntitapahtuma. Jalkapallo näkyy monipuolisina veikkauskohteina lähestulkoon jokaisella vedonlyöntisivustolla. Kertoimia valitsemalla vedonlyöjä voi tehdä turnauksen aikana hyvän tilin. Lue tästä artikkelista vinkit vedonlyöntikertoimiin!

1. Qatarin MM-kisat huipentavat pitkän rutistuksen!

Jalkapallon MM-kisat pelataan joka neljäs vuosi, eikä kyseessä ole pelkkä muutaman viikon lomareissu vaan työtä tehdään vuosien ajan. Pelisysteemi toimii niin, että ensin karsitaan osallistujat alueellisissa karsinnoissa. Isäntämaa Qatar on ainoa maa, joka pääsi suoraan mukaan kilpailuihin. Karsinnat järjestetään maanosittain ja niistä vastaa maanosaliitto, joka on Suomen tapauksessa UEFA. Lue aiheesta Eurooppa-liiga vedonlyönti vinkit, jos sellaiset tapahtumat kiinostavat sinua.

Euroopan karsinnat aloitettiin vuoden 2021 alussa eli keväällä ennen EM-kilpailuja. Suomen lohko oli D ja siinä pelasivat lisäksi Ukraina, Kazakstan, Bosnia-Hertzegovina ja Ranska. Lohkoja on kaiken kaikkiaan kymmenen ja kaikissa on viisi tai kuusi joukkuetta. Jokainen joukkue kohdataan kaksi kertaa ja ne lohkot, joissa on vain viisi maata, pelaavat lisäksi ystävyysotteluja.

Nyt, vuoden 2022 alussa Euroopan karsinnat ovat pitkällä ja kymmenen maata on varmistanut paikkansa kisoissa. Nämä ovat Serbia, Espanja, Sveitsi, Ranska, Belgia, Tanska, Hollanti, Kroatia, Englanti ja Saksa. Lohkojen kakkoset jakavat vielä kolme lisäpaikkaa ja mukana ovat Portugali, Ruotsi, Italia, Ukraina, Wales, Skotlanti, Turkki, Venäjä, Puola ja Pohjois-Makedonia. Kun niin monta erillaista joukkuetta on turnauksessa, voi olla ihan vaikkea veikata. Varma veikkausvinki on siis jotain tarvittava, joka löytyy JohnnyBetin sivulta.

Kun lopulliset osallistujalistat on lyöty lukkoon, matkustavat maanosiensa parhaat Qatariin marraskuussa 2022. Paikalla on 32 maata, jotka jaetaan kahdeksaan alkulohkoon. Näiden kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Turnaus huipentuu loppuotteluun, jossa kohtaavat kaksi parasta. Voittaja on viimeisen pelin ratkaisija ja voittoa juhlitaan nostamalla mestaruuspokaali ilmaan!

Qatarin kisat ovat paljon odotetut niin hyvässä kuin pahassakin. Voittajaveikkaus käy jo kuumana ja pelinjärjestäjien kertoimet muuttuvat saataville tihkuvan tiedon mukaan. Lue seuraavasta kappaleesta lisää kertoimista!

2. Kertoimista apua tulosveikkaukseen

Jalkapallossa on saatavilla erilaisia vedonlyönnin muotoja aina livevedosta ja voittajavedosta maalierovetoihin ja sijoitusten ennustamiseen. Qatarin MM-kisat livevedot ovat erityisesti jännittävä tapa veikata, koska voimme seurata ottelua ja voittaa rahaa samana aikana kuin meidän lempijoukkue. Koko turnauksen voittajaveto on se, jota ennustetaan yleensä innokkaasti jo reilusti ennen pelien alkamista.

Jotta voittajan veikkaaminen ei olisi täysin mahdotonta, voi fiksu vedonlyöjä hakea useamman vedonvälittäjän kertoimet ja tehdä niistä omat johtopäätöksensä. Kun tämän hetkisiä kertoimia katsoo, loistaa ykkösenä Brasilia, mikä ei ole millään tavalla ihme. Myöskään Ranskan tai Englannin top-3 sijoitus ei yllätä millään tavalla, sillä ne menestyvät yleensä hyvin.

Jalkapallo on kuitenkin pienien erojen laji ja arvokisoissa nähdään yleensä yllätyksiä. Kertoimiltaan heikommat maat, kuten vaikkapa EM-kisoissa hyvin menestynyt Tanska tai edellisten kilpailujen kakkonen Kroatia saattavat päästä ”yllättämään”. Kertoimia kannattaakin katsella mikäli haluaa veikata voittajaa, sillä omaksi edukseen vedonvälittäjä asettaa ne aina mahdollisimman oikein.

Jalkapallo ei ole yksilölaji, mutta yhtä kaikki Messin Argentiina tai supertähtiä vilisevä Espanja saattavat nousta turnauksessa korkealle. Vaikka Suomi ei ole mukana, tulee siitä trilleri, jota päästään jännittämään myös kotimaassa esimerkiksi livestriimien välityksellä. Valitse uusi lemppari ja antaudu täysillä kisatunnelmaan! Tutustu kertoimiin ja veikkaa voittajaa!

3. Jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet FAQ

3.1 ❓ Mitkä ovat Qatarin MM-kisat 2022 kertoimet?

Niitä ei ole vielä saatavilla. Päivitämme tiedot heti, kun ne julkaistaan.

3.2 ❓ Millaisia tapahtumia voidaan ennustaa?

Koska Qatarin MM-kisat ovat iso tapahtuma, se ei ole vain yksinkertainen 1x2 vedonlyönti. Kuka saa eniten maalejä, kuinka paljon kortteja on ottelussa tai handicap vedonlyönti, ovat vain osa tapahtumistä, jotka voidaan ennustaa.

3.3 ❓ Missä voidaan lyödä vetoa Qatarin MM-kisoista?

William Hill, Olybet tai Pinnacle ovat laadukkaat sivustot, joista löytyvät korkeat jalkapallon MM-kisat 2022 kertoimet.

kommentoi JalkapallonMm-kisat2022Kertoimet
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti