JohnnyBet.com fi

Jalkapallon EM 2024 kertoimet

käyttäjältä JohnnyBet
Jalkapallon EM 2024 kertoimet

Jalkapallon EM 2024 kertoimet odotellaan jo kuumeisesti. Vedonlyöntisivustot ovat tässä vaiheessa ilmoittaneet jo tiettyjen otteluiden kertoimia ja EM kisat 2024 kertoimet voi käydä tarkistamassa vedonlyöntialustoilta hyvissä ajoin ennen otteluiden alkamista.

Vaikka kertoimet kertovatkin jonkun verran lopputulosten todennäköisyyksistä, eivät ne kuitenkaan kerro suoraan siitä, mikä tulee olemaan lopputulos. Ennen vedon asettamista on hyvä tutkia joukkueiden ja pelaajien aiempaa menestystä ja perustaa vedonlyönti omalle tutkimustyölle. Omaa harkintaa kannattaa käyttää.

Itse EM-mestaruuden lisäksi jalkapallon EM 2024 -kisoissa tullaan palkitsemaan viisi muutakin palkintoa. Näistä yksi on turnauksen paras pelaaja, joka on jaettu jo vuodesta 1996 lähtien. Myös turnauksen paras maalintekijä palkintaan. Lisäksi palkitaan turnauksen paras nuori pelaaja, joka on kuitenkin vähintään 21-vuotias. Ottelun paras pelaaja valitaan jokaisen ottelun yhteydessä. Lisäksi palkitaan vielä turnauksen tähdistöjoukkue. Näiden valintojen suhteen voi myös lyödä vetoa. Näistä on omat jalkapallon EM kisat 2024 kertoimet, jotka löytää vedonlyöntisivuston vetokohteiden yhteydestä.

1. Jalkapallon EM 2024: Ennakkosuosikit

Englanti ja Ranska ovat selviä ennakkosuosikkeja. Jalkapallon EM finaalin ennusteiden perusteella, molempien kerroin tulee olemaan n. 4.50 luokkaa. Sen sijaan suosikkilistalla olevan Saksan kerroin on n. 7.00 luokkaa. Espanja ja Portugali jatkavat listaa n. 9.00 kertoimella. Futis EM 2024 kertoimet voivat hieman vaihdella sivustoittain Ylhäällä mainitut kertoimet ovat tietysti jalkapallon EM 2024 voittajavedot. Hetketksi voi veikata vain siinä muodossa sekä lyödä vetoa ensimmäisistä turnauksen otteluista.

Saksan kerroin on selvästi kärkikaksikkoa suurempi EM. Siitä syystä, ettei se ole vakuuttanut viime kansainvälisissä otteluissa.

Parhaan maalintekijän tittelistä nauttii belgialainen Romelu Lukaku. Hän teki neljä maalia Belgian finaalipelissä, ohittaen samalla Ronaldon ja tehden samalla maalintekijän ennätyksen. Parhaalle maalintekijälle on vedonlyöntisivustoilla omat jalkapallon EM 2024 kertoimet.

2. Jalkapallon EM 2024 Kertoimia

Kertoimet ovat jo nähtävillä eri vedonlyöntisivustoilla. Esimerkiksi 14. kesäkuuta pidettävän Saksa - Hollanti -ottelun kertoimissa on suuria eroja, jos katsotaan tavanomaisen 1x2 -vedon vaihtoehtoja. Esimerkiksi Saksan puolesta vedon asettavat saavat kertoimeksi 1.25, kun taas Skotlannin voiton puolesta kerroin on 10.00.

Sen sijaan 15. kesäkuuta pidettävän Unkari - Sveitsin kertoimet ovat hyvin tasaiset molempien osapuolten kesken. Unkarin kerroin on 3.00 ja Sveitsin 2.35. Jalkapallon EM kisat 2024 kertoimet ovat toisinaan hyvin tasaisia, joka voi saada vedonlyöjän harkitsemaan, mille kohteelle veto kannattaisi asettaa.

Englanti on yksi voittajasuosikeista. Joukkue pelaa Serbiaa vastaan 16. kesäkuuta ja kertoimetkin puhuvat Englannin voiton puolesta. Englannin kerroin on 1.70, kun taas Serbian huomattavasti suurempi, 5.00.

Kun katsotaan ennakkosuosikki Ranskan kertoimia Itävaltaa vastaan, on Ranskan kerroin 1.43. Itävallan puolesta vetoa lyövät taas saavat voiton 6.50 -kertoimella, mikäli Itävalta voittaa. Tutustu jalkapallon EM vetovihjeisiin jos et vielä tiedä kuinka lyödä vetoa ja vertaile kertoimet eri sivustoilla. Kaikki voi tehdä sivustollamme.

Kertoimista voi päätellä, kumpi pelaavista joukkueista on vedonvälittäjän mukaan todennäköisempi voittamaan tai häviämään ottelun. Pienemmän kertoimen joukkuetta pidetään voittajasuosikkina, kun taas isomman kertoimen omaavalla joukkueella olisi pienempi mahdollisuus voittaa. Kun veikkaa, muista napata parhaan vedonlyöntibonuksen tarjolla. Tarkista artikkeleitamme ja valitse sopiva vedonlyöntisivu ja sen tarjoma bonus.

Kertoimet eivät sinällään kerro, kumpi joukkue voittaa, sillä ottelussa tapahtuvat käänteet määrittelevät kuitenkin lopputuloksen. Kukaan ei voi ennustaa lopullista voittajaa, mutta todennäköisyyksiä on mahdollista miettiä.

Voi etsiä myös jalkapallon EM 2024 voittajavedot. Jos haluaa veikata sitä, hyvää aikaa on ennen turnauksen aloittamista. Myöhemmin sellaiset vedot ovat tietysti tarjolla mutta ei kannattavia.

Ne EM jalkapallo 2024 kertoimet, jotka eivät ole vielä tiedossa, tulevat kyllä ennemmin tai myöhemmin vedonlyönsivustojen valikoimiin. Jos odotat vielä omien vetokohteidesi kertoimia, kannattaa käydä säännöllisesti katsomassa, olisiko kertoimet tulleet valikoimaan.

3. EM 2024: Parhaita maalintekijöitä

Paras maalintekijä veikkaus on yleinen tapa lyödä vetoa. Parhaimpia maalintekijöitä ovat EM. Belgian Romelu Lukaku, Portugalin Cristiano Ronaldo, Ranskan Kylian Mbappe ja Englannin Harry Kane. Myös Tanskan Rasmus Hojlund.

Italia on tällä hetkellä hallitseva mestari. Maa voitti vuoden 2020 mestaruuden Englannin 3-2 rangaistuspotkukilpailussa 1-1- tasapelin jälkeen. Turnaus jouduttiin koronapandemian vuoksi pelaamaan vuonna 2021. Tuolloin Gianluigi Donnarumma oli turnauksen paras pelaaja sekä ensimmäinen maalintekijä, joka palkittiin kyseisestä saavutuksesta.

Jalkapallo kertoimet kielivät samasta eli edellämainittuja pelaajia pidetään parhaina maalintekijöinä.

4. Suomen kertoimet EM-kisoissa 2024

Kuten sanottua, kertoimista voi jonkin verran päätellä eri maiden voiton todennäköisyyksiä. Jos katsotaan kaikkien maiden kertoimia, pienemmät kertoimet alkavat lukemasta 4.29. Suomen kertoimet eivät ole parhaimmasta päästä, vaan jopa 507.19 luokkaa. Korkeat kertoimet tarkoittavat suurempia voittoja mutta toisaalta isompaa riskiä. Liity jalkapallon EM veikkauskilpailuun ilmaiseksi jos halua lyödä vetoa ilman riskiä, että havittää omaa rahaa.

Suomen kerroin tarkoittaa, että mikäli Suomi voittaa koko Euroopan-mestaruuden, vedonlyöjä saa 507-kertaisen voiton panokseensa nähden. Tämä toki viittaa siihen, ettei Suomea pidetä kovin todennäköisenä voittajana.

Jos vetoa halutaan lyödä Suomi - Wales -ottelusta, Suomen kerroin näyttäisi olevan 4.33, kun taas Walesin 1.92. Tasapelistä vetoa lyödessä kerroin on 3.50. Kertoimilla ei kovin paljoa ole eroa, ellei ottelu satu päättymään tasapeliin. Muutoin nämä jalkapallon EM 2024 kertoimet ovat melkoisen tasaisia.

5. Usein kysytyt kysymykset

5.1 ⚽Nähdäänkö jalkapallon EM-kisoissa Suomea?

Suomi ei päässyt mukaan EM-karsintojen kautta, mutta pyrkii pääsemään mukaan. Mukaanpääsyn ratkaisee Nations Leaguen jatko-ottelu.

5.2 ⚽Mitkä ovat ennakkosuosikkien kertoimet?

Ennakkosuosikeista Englannin kerroin koko EM-mestaruuden voittajaksi on 4.29 ja Ranskan on 4.77.

5.3 ⚽Voinko jo asettaa vetoni jalkapallon EM 2024 -kisoihin?

Kyllä, osa vedonlyönsivustoista on jo lisännyt EURO 2024 -kohteet valikoimaansa ja jalkapallon EM 2024 kertoimet ovat jo osittain tiedossa.

kommentoi JalkapallonEm2024Kertoimet
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti