JohnnyBet.com fi

Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti

Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti on kuuma aihe koska kysessä on yksi tämän hetken odotetuimmista nyrkkeilyotteluista. Ottelu käydään lauantaina 6. elokuuta Madison Square Guardenissa, New Yorkissa. Ottelu käydään Suomen aikaan sunnuntain puolella aamuyöllä klo 4. Päätapahtuma alkaa Suomen ajassa sunnuntaina 7. elokuuta n. klo 6.30. Jake Paul - Hasim Rahman Jr kertoimet sanovat jo meille jotain ottelusta. Jake Paulin kerroin on 1,44 ja kerroin Rahmanin voitolle on 2,80.

Ottelun osanottajien valinta ei ole ollut aivan yksinkertaista, sillä se piti alunperin käydä Jake Paulin ja Tommy Furyn välillä. Hänet kuitenkin korvattiin Hasim Rahman Jr:lla Furyn valitettavasti kokemien viisumiongelmien vuoksi. Vastustajan vaihto muutti ottelun luonnetta merkittävästi, sillä Rahman Jr on huomattavasti Paulia isompi. Ottelusta tulee kokoeron vuoksi todennäköisesti melko rankka. Molemmat osallistujat valmistautuvat otteluun ja molemmilla on kova tahto voittaa. Elokuussa pääsemme todistamaan, kun kaksi taistelutahtoista ottelijaa tekevät kaikkensa ottelun voittamiseksi.

Tapahtumassa tullaan näkemään Jake Paulin ja Hasim Rahmanin lisäksi myös muitakin nyrkkeilijöitä, sillä siellä tullaan näkemään seuraavat ottelut: Amanda Serrano vs. Brenda Carabajal, Brandun Lee vs. Will Madera ja Ashton Sylve vs. Braulio Rodriquez.

1. Ottelijoiden esittely

Jake Paul on ollut tunnettu nyrkkeilijänä vasta viime vuosien ajan. Hänen nimensä ja kasvonsa saattaa monelle olla tuttu sosiaalisesta mediasta ja erityisesti Vine-palvelusta. Paul onkin kerännyt suosiota ja mainetta keräämällä kymmeniä miljoonia seuraajia eir somealustoilla. Mutta vaikka hän onkin menestynyt sosiaalisen median saralla, on hän päässyt osoittamaan taitonsa myös nyrkkeilijänä. Jake Paulin nyrkkeilyura lähti nousuun samantien hänen aivan ensimmäisen ottelunsa myötä. Tämän aikana Paul onnistui osoittamaan lahjakkuutensa samantien. Jake Paul ei ole toistaiseksi hävinnyt yhtäkään ottelua, joka on merkityksellistä. Hänen nyrkkeilyuransa alku on siis heti alusta lähtien ollut menestyksekäs ja moni lajia seuraava odottaakin varmasti innolla tulevaisuutta ja sitä, kuinka Paulin ura oikein lähtee etenemään. MIkäli Paul voittaa tällä kertaa, on hän jälleen todistanut olevansa maineensa veroinen.

Hasim Rahman Jr. on 31-vuotias, 191 cm pitk√§ raskassarjalainen. Rahman Jr. ei ole ainut sukunsa nyrkkeilij√§, sill√§ h√§n on menestyneen Hasim Rahmanin poika. Rahman Jr. oli vain 10-vuotias, kun h√§nen is√§ns√§ Hasim Rahman voitti Lennox Lewisin, nousten samalla maailman parhaaksi raskassarjalaiseksi. Tuleva ottelu k√§yd√§√§n alemmassa raskassarjassa, joten Rahman Jr:n tulee pudottaa hieman painoa ollakseen samassa luokassa Paulin kanssa. Rahman Jr. on lausunut √§√§neen, ett√§ jos ottelu k√§yt√§isiin raskaassa sarjassa, Paulilla ei olisi mahdollisuuksia voittoon. Rahman Jr on my√∂s lausunut, ettei malta odottaa ihmisten kasvoja, kun h√§n rankaisee t√§t√§ ‚Äúkakaraa‚ÄĚ. Hasim Rahman Jr:n voitto tiet√§isi h√§nelle melkoista mainetta voittamattoman Paulin kukistamisesta. Paul on aiemmin taistellut vain h√§nt√§ pienempi√§ ottelijoita vastaan, mik√§ saattaa olla eduksi Rahman Jr:lle.

Et taistellut yhtään nyrkkeilijää ja tämä on ensimmäinen tappiosi - Hasim Rahman Jr., Daily Mail

2. Jake Paul - Hasim Rahman Jr vedonlyöntivinkkejä

Jos aiot lyödä vetoa ottelusta, kannattaa tutustua molempien vastustajien esittelyihin ja taustoihin. Jake Paul esimerkiksi on aiemmin taistellut vain pienempiä vastustajia vastaan, joten tämänkertaisen ottelun voidaan ajatella olevan erityisen rankka ottelijoiden kokoeron vuoksi. Tässä on hyvä vinkki vedonlyöjille, jotka haluavat ottaa huomioon edelliset ottelut. Hasim Rahman Jr. saattaa kokonsa vuoksi tuoda Paulille erityistä haastetta.

Ottelun ennakkosuosikkina pidetään tällä hetkellä voittamatonta Jake Paulia. Jos verrataan Paulin ja Rahman Jr:n kertoimia, on Paulin kerroin -200, kun taas Rahman Jr:n kerroin on luokkaa +170. Koska Paul ei ole aiemmin hävinnyt yhtäkään ottelua, on moni vedonlyöjä sitä mieltä, että voitto tulisi tälläkin kertaa. Jos haluat saada tietää enemmän veikkaamisesta lue mitä on vedonlyönnin varmoja vinkkeja.

Kertoimille on syynsä. 25-vuotias Jake Paulin aiemmat voitot puhuvat voiton puolesta. Hänen ensimmäinen koskaan ottelemansa ottelu tubettaja AnEnsonGibiä vastaan vuonna 2020 päättyi Paulin tyrmäykseen. Tämän jälkeen hän voitti MMA-ottelija Ben Askrenin ensimmäisen erän aikana. Ottelu Tyron Woodleyta vastaan päättyi myöskin Paulin voittoon, vaikka ottelun aikana olikin hetki, jolloin Paul oli vähällä hävitä.

Toisaalta, vaikka Jake Paulia pidetäänkin ennakkosuosikkina, on hänen vastustajansa pidempi ja painavampi. Rahman Jr:lla on taustalla useita voittoja eikä ole lainkaan poissuljettu ajatus, etteikö Rahman Jr pystyisi kukistamaan Paulia. Rahman Jr on kuitenkin Jake Paulin ensimmäinen ammattiluokan vastustaja.

Mikäli kertoimien lukeminen ei ole tuttua, kerrottakoon, että ennakkosuosikin kertoimen alkuun merkitään miinusmerkki. Kerroin -200 kertoo, että vedonlyöjän tulee panostaa 200 euroa voittaakseen 100 euroa. +170 kerroin taas merkitsee, että vedonlyöjän asettaessa 100 euron panoksen, voi hän voittaa 170 euroa.

Vedonlyöntisivustot tulevat varmasti tarjoamaan vaihtoehdon asettaa vetoja Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. -otteluun. Nyrkkeily on kuitenkin yksi vedonlyöjien suosimista urheilulajeista. Ottelu kiinnostaa yleisesti monia tahoja, kuten eri medioita ja siksi ottelun kohteet löytyvät todennäköisesti suosituimmilta vedonlyöntisivustoilta.

3. Mistä Jake Paul vs Hasim Rahman Jr -ottelun voi katsoa

Suomen TV-kanavat eivät ole vielä ilmoittaneet nyrkkeilyottelun esittämisen ajankohdasta. TV-kanavien ja suoratoistopalvelujen aikatauluja kannattaa kuitenkin seurata elokuun alun osalta ja odottaa tietoa. Tähän asti mm. Showtime on ilmoittanut striimaavansa ottelun, joten minkä tahansa laitteen käyttäjät pääsevät halutessaan seuraamaan ottelua. Jake Paul - Hasim Rahman Jr live striimi on siis helposti saatavilla netistä.

Halukkailla on mahdollisuus ostaa lippu tapahtumaan. Suomalaisille tämä tarkoittaisi tietenkin pitkiä lentoja. Jos olet mieluummin kiinnostunut seuraamaan ottelua live streamin tai TV:n välityksellä, seuraa vedonlyöntisivustojen tarjontaa ja nyrkkeilyuutisia. Paikan päälle pyrkiville myydään lippuja muutaman kymmenen dollarin hinnasta yli tuhanteen dollariin. Parhaat paikat on jo varattu. Pari päivää ottelun jälkeen on kuitenkin tapahtuma, joka on helposti saatavilla suomalaisille. Kysessä on Super Cup -ottelu, jota pelataan Helsingissä. Lue enemmän aiheesta artikkelista Real vs Eintracht vedonlyönti.

Jake Paul ja Hasim Rahman Jr. tulevat kohtaamaan toisensa varmasti tiukassa ottelussa, joka tulee tarjoamaan yleisölle jännittäviä hetkiä niin paikan päällä kuin kotikatsomoissakin. Ottelu tulee varmasti saamaan mediahuomiota jo senkin vuoksi, että toinen ottelija on maailmanlaajuisesti suosittu niin viihteen kuin nyrkkeilynkin saralla.

4. Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ‚Ěď Miss√§ ja milloin Jake Paul - Hasim Rahman Jr -ottelua pidet√§√§n?

Jake Paul vs Hasim Rahman Jr ottelun järjestetään Madison Square Gardenissa New Yorkissa. Päivämäärä on 6. elokuuta mutta Suomessa ottelu on katsottava 7. elokuuta noin kello 6.30.

4.2 ‚Ěď Mitk√§ ovat Jake Paul - Hasim Rahman Jr kertoimet?

Kerroin Jake Paulin voitolle on 1,44 ja Hasim Rahman Jr voitolle kerroin on 2,80.

4.3 ‚Ěď Mist√§ katsoa Jake Paul - Hasim Rahman Jr live striimi√§?

Showtime tarjoaa Jake Paul vs Hasim Rahman Jr live stream. Kannattaa tsekata myös live seuranta, joka on usein saatavilla vedonlyöntisivustoista, joiden tarjonnasta löytyy Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti.

kommentoi Jake Paul vs Hasim Rahman Jr vedonlyönti
Kommentit (2)
Mrchampionzzz
Mrchampionzzz vuosi sitten
Jake ärsyttää mua mutta se on näyttänyt, että se ei oo joku skidi netistä vaan tosi urheilija!
Pelaa vastuullisesti