Jääkiekon Nuorten MM 2022 Vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Jääkiekon Nuorten MM 2022 Vedonlyönti

Jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut, eli IIHF World U20 Championship, on taas täällä ja sen takia jääkiekon nuorten MM 2022 vedonlyönti tulee kuumaksi aiheeksi tänä kesänä. Kilpailut alkavat, 9. elokuuta ja heti avauspäivänä pelataan kolme ottelua, mukaan Latvian ja Suomen kohtaaminen, joka on ensimmäinen nuorten Leijonien ottelu. Tänä vuonna kilpailut pidetään Kanadassa, Edmonton kaupungissa. Edelliset kisat päättyivät ikimuistoisesti, kun Suomen nuoret Leijonat nappasivat pronssin, voittamalla Venäjää vastaan 4-1. Tänä vuonna Kanadan joukuetta pidetään ennakkosuosikkina ja Suomen Leijonat ovat juuri Kanadan takana, eli toisessa sijassa, känsäinvällisin vedonvälittäjien mukaan (Kanadan kerroin - noin 2,0, Suomen kerroin - noin 3,0). Nyt Leijonat ovat jo pääseet semi-finaaliin ja 18. elokuuta he pelaavat Ruotsia vastaan.

Kanada ja Suomi eivät ole ainoa. Taistelussa tärkeät joukkueet ovat Ruotsi, Yhdysvallat ja Tsekki. Ennustetaan, että yksi niistä joukkueista tulee mestariksi. Maailmanmestari on tiedossa sunnuntaina 20. päivä elokuuta.

1. Nuoret Leijonat

Meidän U20 jääkiekon joukkue on saanut viime vuonna pronssin. Tänä vuonna suomalaisia pidetään turnauksen toiseena joukkueena. Meidän pelaajat ovat jo todistaneet sitä, voittamalla Latviaa vastaan 6-1. Joakim Kemell löi sisään kaksi kertaa ja myös syötti kaksi kertaa kolmannessa osassa. Hänen lisäksi Aatu Raty sekä kapteeni Roni Hirvonen pelasivat hyvin kentällä. Tämä ottelu näyttää, että Leijonat ovat hyvin valmistaneet taistelemaan kultasta, jopa Kanadaa vastaan.

Olen pelaajien puolesta todella iloinen ja onnellinen. Nyt he pääsevät pelaamaan makeaan paikkaan, yhteen jääkiekon mekoista. - Antti Pennanen, YLE

Suuri osa pelaajaa tulee kotimaisesta SM-Liigasta mutta pari pelaaja, vaikka he ovat nuoreita, pelaavat jo maailman parhaassa liigassa - NHL:ssa. Eemil Viro, Roby Jarventie, Samuel Helenius, Aatu Räty ja Joakim Kemell ovat NHL:ssa pelaavia pelaajia, jotka ovat mukana tänä vuonna MM-kisoissa. Mikäli kiinnostat, lue artikkelimme josta löydät SM-liiga kertoimet ja vinkit.

Nuoret Leijonat MM-kisoissa 2022

Pelaaja Pelipaikka Joukkue
Leevi Meriläinen Maalivahti Oulun Kärpät
Juha Jatkola Maalivahti KalPa Kuopio
Jani Lampinen Maalivahti Kiekko-Espoo
Matias Rajaniemi Puolustaja Pelicans Lahti
Ruben Rafkin Puolustaja TPS Turku
Joni Jurmo Puolustaja Mikkeli Jukurit
Eemil Viro Puolustaja Detroit Red Wings
Topi Niemelä Puolustaja Oulun Kärpät
Kasper Puutio Puolustaja KalPa Kuopio
Aleksi Heimosalmi Puolustaja Porin Ässät
Petteri Nurmi Puolustaja HPK Hameenlinna
Juuso Mäenpää Hyökkäjä KalPa Kuopio
Joel Määttä Hyökkäjä University of Vermont
Roby Järventie Hyökkäjä Ottawa Senators
Samuel Helenius Hyökkäjä Los Angeles Kings
Kalle Väisänen Hyökkäjä TPS Turku
Roni Hirvonen Hyökkäjä HIFK Helsinki
Ville Koivunen Hyökkäjä Oulun Kärpät
Oliver Kapanen Hyökkäjä KalPa Kuopio
Liukas Eetu Hyökkäjä HPK Hameenlinna
Kasper Simontaival Hyökkäjä KalPa Kuopio
Brad Lambert Hyökkäjä Pelicans Lahti
Aatu Räty Hyökkäjä New York Islanders
Roni Karvinen Hyökkäjä SaiPa Lappeenranta
Joakim Kemell Hyökkäjä Nashville Predators

2. Jääkiekon Nuorten MM-kisat kertoimet

Kuten manittu, Kanada on turnauksen ennakkosuosikki. Suomessa koko turnauksen voittajalle kertoimet eivät ole saatavilla mutta löydettäviä on kertoimia otteluille. Tästä löydät tulevien otteluiden kertoimia sekä ennusteitä, mikä joukkuee tulee voittajaksi.

Kannattaa muistaa, että alkulohkojen otteluilla on enemmänkin tosipeleihin valmistava vaikutus, sillä molempien lohkojen viidestä joukkueesta tosiaan peräti neljä etenee pudotuspeleihin ja näiden kärkeen ennakoitujen joukkueiden kohdalla tuonne selviytyminen ei tuo minkäänlaista haastetta. Motivaatiotekijätkin siis saattavat näytellä jotain roolia osassa peleistä ja silloin vedonlyöjällä voi oikeaan arvellessaan olla mahdollisuudet tehdä hyvää tiliä. Voitolliseen peliin tarvittavat vihjeet voivat löytyä myös esimerkiksi joukkueiden ketjukokoonpanoissa näkyvistä kokeiluista tai pelin aloittavan maalivahdin valinnasta.

3. Suomi - Ruotsi U20 jääkiekon MM

18. elokuuta kello 23.00 Suomen aika, nuoret Leijonat pelaavat Ruotsin U20 maajoukuetta vastaan Edmontonissa. Tämä on turnauksen semi-finaali ja kova koe suomalaisille pelaajille. Tällä hetkellä Suomi on ennakkosuosikki - kerroin 2,02. Ruotsin kerroin on kuitenkin 2,90 siten ne ovat hyvin lähellä toisistaan. Tämä tarkoittaa, että vedonvälittäjät eivät ole varmoja, mikä joukkue voi voittaa. Muut Suomi - Ruotsi kertoimet ovat esim. sille, mikä joukkue voittaa jos jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailu tapahtuu. Siinä tapauksessa Suomen kerroin on hyvin pienempi - 1,65 kun Ruotsin kerroin 2,28. Voi siten sanoa, että jos pidempi ottelu kestää, Suomesta tulee suurempi suosikki.

4. Jääkiekon Nuorten MM Vetovihjeet

Jääkiekon Nuorten MM vedonlyönti ja voittavan maan arvaaminen on tällä kertaa todella vaikeaa. Kanada tuntuu olevan aina ykkössuosikki mestariksi, mutta historia on osoittanut, että se on vahvimmillaan omalla maaperällä. Tällä kertaa pelataan juuri Kanadassa, jossa Kanadan joukkue tuntuu mukavalta. Yhdysvalloilla on myös lyhyt matka kisoihin ja tällä kertaa pelaajisto on ihan hyvää ja vaikka USA ei ole turnauksen ennakkosuosikki, se kuuluu parhaihin joukkueihin vuonna 2022.

Välitettävästi ei ole kertoimia, joita sanoisivat mikä joukkue tulee koko turnauksen voittajaksi. Meidän jääkiekokn nuorten MM veikkausvinkit ovat, että kannattaa veikata siitä, että maaleja yhteensä voi olla yli 6,5. Tämä Leijonat ovat jo todistaneet ottelussa Latviaa vastaan. Myös jos puhutaan joukkueista, Slovakia voi olla turnauksen musta hevonen. Lue enemmän vinkeistä artikkelissa NHL kertoimet ja ennusteet.

5. Jääkiekon Nuorten MM - Live Stream

Alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen otteluita voi seurata TV5 kanavan kautta. Jääkiekon nuorten MM live seuranta on myös usein saatavilla vedonlyöntisivustoista esim. William Hillillä tai Pinnaclella. Vaikka turnaus tapahtuu Kanadassa, jääkiekon nuorten MM Suomessa voi seurata päivän aikana. Ensimmäiset ottelut alkaavat kello 20.00.

6. Jääkiekon Nuorten MM - Leijonien pelit

Tästä voi tarkistaa milloin ja ketä vastaan Leijonat pelaavat jääkiekon nuorten MM-kisoissa 2022. Listamme sisältää myös jääkiekon nuorten MM tulokset:

  • Suomi - Latvia (6-1) 9.8
  • Suomi - Tšekki (4-3) 11.8
  • Suomi - Slovakia (9-3) 14.8
  • Suomi - Kanada (6-3) 15.8

Lohkovaiheessa Nuoret Leijonat ovat voittaneet kaikki pelit, peliä Kanadaa vastaan paitsi. Nyt puolivärierässä Leijonat pelaavat Saksaa vastaan. Tässä ottelussa Suomen joukkue on suosikki (kerroin 1,06).

7. Jääkiekon Nuorten MM vedonlyönti UKK

7.1 ❓ Missä ja milloin jääkiekon nuorten MM pidetään?

Turnauksen pelipaikka on Kanadan Edmonton. MM-kisat alkaavat 9. elokuuta ja päättyvät 20. elokuuta 2022.

7.2 ❓ Mikä joukkue on ennakkosuosikki jääkiekon nuorten MM-kisoissa?

Kanada on turnauksen ennakkosuosikki. Parhaihin joukkueihin kuuluu myös Suomi, Ruotsi ja Tšekki.

7.3 ❓ Mistä katsoa jääkiekon nuorten MM-kisoja?

Jääkiekon nuorten MM-kisojen televisointioikeudet omistaa TV5. Voi tarkista myös live seuranta vedonlyöntisivustoista, joilla on jääkiekon nuorten MM 2022 vedonlyönti tarjolla.

kommentoi JääkiekonNuortenMm2022Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti