Jääkiekon MM-kisat 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Jääkiekon MM-kisat 2023 vedonlyönti

Kevään tärkein aika on taas pian täällä – jääkiekon MM-kisat palaavat toukokuussa 2023 siis varmasti jääkiekon MM-kisat 2023 vedonlyönti on kiinnostava aihe urheilufaneille! 16 jääkiekon huippumaata mittelöi taas vuoden tauon jälkeen jääkiekon kuninkuudesta, ja jääkiekon ystäville on taas luvassa jännitystä ja dramaattisia hetkiä. Jääkiekon MM-kisat 2023 kertoimet ovat jo julkistetut vedonlyöntisivustoissa ja nämä antavat meille vinkkejä, että tulevat kisat ovat tosi jännittävät. Kertoimien perusteella on kaksi suosikkia: Kanada ja Suomi joiden kertoimet ovat 3,5. Seuraava jonossa on Ruotsin joukkue kertoimella 5,5.

Tässä postauksessa on kaikki, mitä tulevista jääkiekon MM-kisoista 2023 tulee tietää, sekä totta kai tärkeimmät vedonlyöntivinkit tulevia kisoja varten. Otteluohjelma on jo julkistettu, joten ota ottelupäivät ylös ja lyö vetoa, se tekee kisoista vielä hitusen jännittävämmät!

1. Jääkiekon MM-kisat 2023 – turnauksen taustat

Jääkiekon MM-kisat ovat tarjonneet lajin ystäville vauhtia ja vaarallisia tilanteita jo vuodesta 1920. Kisoja on pelattu ympäri maailman aina Keski- ja Pohjois-Euroopasta Pohjois-Amerikkaan, ja historiallisesti niitä ovat voittojen osalta dominoineet Kanada, sekä Venäjä/Neuvostoliitto.

Historiallisesti MM-kisoja pidetään yhtenä arvostetuimmista turnauksista jääkiekossa, ja vuosittain järjestettävät kisat ovatkin NHL:n ja Olympialaisten ohella jääkiekon seuratuimpia tapahtumia. Ihan jääkiekon huippunimiä ei kisoissa kuitenkaan yleensä nähdä, sillä kisojen aikana toukokuun puoli- ja loppupuolella ovat vielä useat liigat täydessä vauhdissa. Tästä huolimatta jääkiekon MM-kisat on rakastettu ja arvostettu turnaus, eikä dramatiikkaa koskaan puutu. Tämä kuvaus suosittelee kisojen olevan jännittävä urheilutapahtuma mutta myös, että jääkiekon MM-kisat vedonlyönti on jotain erittäin kiinnostava vedonlyöjille.

Vuoden 2023 kisat pelataan Suomessa ja Latvissa. Tänä vuonna kisoja oli tarkoitus pelata Venäjällä, mutta vallitsevan maailmantilanteen vuoksi Venäjän kisaisännyys, ja samalla kisoihin osallistuminen evättiin, ja turnausisäntiä ovatkin Suomi ja Latvia. Suomen kamaralla pelataan Tampereen Nokia-Areenalla, kun taas Latviassa kisoja voi seurata pääkaupungin Riika-Areenalla.

2. Kuinka jääkiekon MM-kisat 2023 etenevät?

Jääkiekon MM-kisat 2023 tarjoavat taas kutkuttavan jännittäviä hetkiä koko kiekkokansalle. Kisat aloitetaan kahdella alkulohkolla A ja B, joissa kummassakin on 8 joukkuetta. Kukin maa pelaa toisiaan vastaan alkulohkoissa kerran, ja lohkojen 4 parasta pääsevät pudotuspeleihin. Kummankin lohkon huonoimmat maat putoavat 1. divisioonaan. Pudotuspelit pelataan äkkikuolema-tyylillä, eli yksi ottelu, jonka voittaja menee yksinkertaisesti jatkoon.

Puolivälierät pelataan tällä kertaa normaalista poikkeavasti niin, että puolivälierät pelataan lohkojen sisäisesti. A-lohkon paras joukkue siis pelaakin A-lohkon neljänneksi parasta joukkuetta vastaan, eikä B-lohkon neljänneksi parasta, kuten yleensä on ollut tapana. Tämä johtuu Tampereen ja Riikan pitkästä välimatkasta. Välieristä eteenpäin pelataan kuitenkin normaalin tavan mukaisesti. Välierät ja mitaliottelut pelataan Tampereella.

Alkulohkossa A pelaavat Suomi, Yhdysvallat, Ruotsi, Saksa, Tanska, Ranska, Itävalta, sekä Unkari. Alkulohkossa B kisaavat Kanada, Tšekki, Sveitsi, Slovakia, Latvia, Norja, Kazakstan, sekä Slovenia. Unkari ja Slovenia nousivat tämän vuoden kisoihin 1. divisioonasta. Jääkiekon MM vedonlyönti -kontekstissa, tämä uutinen tarkoittaa, että Unkarin ja Slovenian kertoimet voivat olla korkeita.

3. Jääkiekon MM-kisat 2023 – turnausennakko

Jääkiekon kuninkuudesta kisataan taas 12.–28. toukokuuta 2023. Kisojen alla maaliskuussa 2023 ennakkosuosikin asemaa pitää hyvin vahvasti Kanada. Kanada on viime vuosina voittanut peräkkäisiä kultamitaleja esimerkiksi 2015 ja 2016, mutta niin on Ruotsikin, vuosina 2017 ja 2018. Toisaalta viime vuoden voittaja Suomi on varmasti halukas jättämään voiton kotiin taas kerran.

Kuten mainittu, kisat pelataan Suomessa Tampereella ja Latvian Riikassa. Tämä antaa kotijoukkueille etulyöntiasemaa ”seitsemännen pelaajan” eli kotiyleisön kannatuksen muodossa. Tosin kannattaa pitää mielessä, että jääkiekon MM-kisoja riivaa kotikisakirous, ja vain kolme maata on onnistunut voittamaan kotikisat MM-kisojen satavuotiaan historian aikana. Jännitystä ja dramaattisia tilanteita siis varmasti on luvassa! Odottamassa otteluita lue NHL vedonlyönnistä toisesta artikkelistamme ja tsekkaa kuinka pärjäävät tällä kaudella Yhdysvalloissa pelaavia pelaajia.

4. Vedonlyöntivinkit jääkiekon MM-kisoihin 2023

Jääkiekon MM-kisoihin lähdetään taas mielenkiintoisista asemista. Ennakkosuosikkeina ovat aiempien vuosien tapaisesti viime kisojen mitalimaat, eli Suomi, Kanada ja Tšekki, joskin Ruotsi on myös ennakkosuosikin asemassa. Kanada on tällä hetkellä maaliskuun puolivälissä ykkössuosikin asemassa kertoimella 3.50, mutta Suomi ja Ruotsi eivät ole kaukana kertoimin 3.50 ja 5.50. Tšekin kertoimet maaliskuussa ovat 7.50 ja Yhdysvaltojen 8.50.

Jääkiekon MM-kisoissa vedonlyönnissä kannattaa lähteä liikkeelle tutkiskelemalla aikaisempien MM-kisojen tilastoja. Toki tilanteet voivat vuoden aikana muuttua, mutta eivät kuitenkaan niin dramaattisesti, etteikö aiempien kisojen tilastoista saisi osviittaa tämän vuoden kisoihin myös. Kannattaa myös tarkastella pelaajien kuntoa liigatilastoista.

Kuten aina suosittelemme eri jääkiekon MM-kisojen vedonlyöntikohteita kuin voittajavedot esim. maalien määrä. Niiden vedonlyöntikohteiden kertoimet voivat olla myös hyviä ja ei ole niin paljon riskiä niissä. Tämä on meidän jääkiekon MM-kisat 2023 veikkausvinkki, joka voi käyttääkin muissa urheilulajeissa.

Jääkiekon MM-kisoissa 2023 on monenlaisia vedonlyöntimahdollisuuksia aina ottelukohtaisista ennakko- ja liveveikkauksista turnauskohtaisiin pitkävetoihin. Turnauksen aikana voi esimerkiksi lyödä vetoa otteluiden voittajista, maalintekijöistä, mutta myös koko turnauksen voittajista ja tehdyistä maaleista, ja niin monesta muusta. Jääkiekon MM-kisat ovat todella vedonlyönnin ystävien kisat. Lue toinen artikkelimme, jossa annamme parhaat vinkit jääkiekko veikkaukseen.

5. Jääkiekon MM-kisat 2023 katselu

Kun veikkaa jääkiekon MM-kisoja, varmasti haluaakin tietää mistä katsoa jääkiekon MM otteluita. On kaksi mahdollisuutta. Jos haluaa katsoa otteluita telkarista, MTV3 on kanava, joka tarjoaa jääkiekon MM otteluiden lähetyksiä. Live striimi on saatavilla C More palvelun kautta. Sen hinta on 29,95€/kk, jos valitsee C More Sport paketin.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 200€ bonusrahaa
LVBET.com
LVBET.com
Bonus Urheilu
Bonus 100% jopa 50€
Bonuskoodi
JOHNNYBET

6. Jääkiekon MM-kisat 2023 UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 🏒 Missä ja milloin jääkiekon MM-kisoja 2023 pidetään?

Jääkiekon MM-kisojen pelipaikka on Tampere ja Latvian Riika. Avausottelua pelataan 12. toukokuuta kello 16.20. Tampereella.

6.2 🏒 Mitkä ovat jääkiekon MM-kisojen 2023 kertoimet?

Pienemmät kertoimet liittyvät Suomen ja Kanadan joukkueille - 3,5. Seuraava on Ruotsi kertoimella 5,5 ja Tšekki Yhdysvaltojen kanssa kertoimella 8,0.

6.3 🏒 Missä katsoa jääkiekon MM-kisojen 2023 otteluita?

MM-kisojen otteluita voi katsoa MTV3 kanavalta ja C Morelta. Live seuranta on usein myös saatavilla sivustoilla, jotka tarjoavat jääkiekon MM-kisat 2023 vedonlyöntiä.

kommentoi JääkiekonMm-kisat2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti