JohnnyBet.com fi

Ilmainen EM 2024 vedonlyöntikilpailu

käyttäjältä JohnnyBet
Ilmainen EM 2024 vedonlyöntikilpailu

Jalkapallon EM 2024 on iso juttu myös meillä JohnnyBetillä ja siksi järjestämmekin lukijoillemme ilmainen EM 2024 vedonlyöntikilpailun. Kilpailussa keskitytään EURO 2024 -kisoihin, joiden lopputulosta jännitetään jo kovasti. Kisaan voi kukin valmistautua seuraamalla kilpailujen etenemistä ja tarkkailemalla tilastoja ja joukkueiden sekä aiempaa että viimeaikaista menestystä.

Tulemme julkaisemaan palkintopotit myöhemmin eli kannattaa olla kuulolla. Osallistuminen on ilmaista. Kun julkaisemme tarkemmat tiedot jalkapallon EM 2024 -vedonlyöntikilpailusta, pääset samalla lukemaan osallistumisohjeet.

Julkaisemme yleisesti ottaen silloin tällöin uusia kilpailuja, vaikka jo pelkkä vedonlyönti onkin jo itsessään jännittävää. Futis EM 2024 vedonlyöntikilpailu vie jännityksen uudelle tasolle ja tuo moniuloitteisemmin tekemistä vetojen asettamisen lisäksi.

Lue alta tietoa JohnnyBetin muista kilpailuista sillä välin, kun odotat ilmaisen vedonyöntikilpailun osallistumisohjeiden julkaisua. Näiden kisojen myötä jalkapallo-otteluiden lopputulosten odottaminen on entistä jännittävämpää. Mikäli haluat jo osallistua, liity nyt linkkimme kautta, koska lohkovaihe on jo ohi! Mikäli haluat tietää enemmän kilpailusta, lue seuraavat kappalet!

1. Kuinka liittyä ilmaiseen jalkapallon EM 2024 veikkauskilpailuun

Artikkelissa kerromme enemmän säännöistä ja palkinnoista, mutta heille, jotka haluavat siirtyä suoraan asiaan lisäämme lyhyet ohjeet kuinka liittyä ilmaisen EM vedonlyöntikilpailuumme.

  1. Klikkaa linkkimme niin menet veikkauskilpailun sivuille
  2. Klikkaa liity nyt
  3. Rekisteröi tili
  4. Ennusta otteluiden tulokset ja voita palkinnot!
  5. Voi klikkaa myös ylhäällä oleva painike veikkauskilpailun sivulla, niin liityt jalkapallon EM yksityisliigan, jonka on 500€ arvoinen lisäpalkintopotti
Liity veikkauskilpailuun, ennusta otteluiden tulokset ja voita osa 3000€ palkintopotista!

2. Jalkapallon EM 2024 veikkauskilpailu

JohnnyBetin Tipstereiden Liiga tarjoaa osallistujille mahdollisuuden 15 000 euron palkintoon. Tipstereiden Liigassa vinkkaajat antavat omia vinkkejään tulevista otteluista. Näihin kuuluu myös mm. jalkapallon EM 2024. 1x2 Jalkapallon EM veikkauskilpailun palkintopotti on 3000€, josta 1000€ mene voitaajalle, 250€ on voitettava lohkossa ja 5€ odottaa joka päivää parhaalle päivän veikkajalle.

Osallistuminen tapahtuu julkaisemalla omat vinkkinsä Tipstereiden Liigassa. Vinkkaajan on mahdollista tarkastella tilastoja ja käyttää näitä omien vinkkiensä tukena. Kisassa kilpaillaan muiden vinkkaajien kanssa siitä, kenellä on paras vinkki. Osallistumalla EM 2024 vetokilpailuun voi sekä voittaa palkintoja että saada jalkapallon EM 2024 vedonlyöntivinkkejä, katsomalla miten muut vetolyöjiä lyövät vetoja.

Oman vinkin lisääminen on helppoa. Siirry Tipstereiden Liigan sivulle ja etsi haluamasi ottelu tai tapahtuma ja valitse vetosi. Täytä tämän jälkeen pyydetyt tiedot ja klikkaa Julkaise kuponki. Voit halutessasi luoda samantien uuden kupongin tai siirtyä omaan profiiliisi. Oman sijoituksen voi käydä tarkistamassa Tipstereiden Liigan Ranking-listalta.

Osallistumalla Tipstereiden Liigaan, saat samalla mahdollisuuden kuukausittaisiin palkintoihin, kuten lempijoukkueesi t-paitaan jne.

3. EM 2024 veikkauskilpailu ja yksityisliiga

Yksityisliigat ovat Tipstereiden Liigan lisäominaisuus. Siinä kilpaillaan yhdessä ystävien kanssa. Voit kutsua mukaan ystäviä, joiden kanssa veikkaatte otteluiden tuloksia. Ystäväsi voivat liittyä mukaan antamallasi koodilla. Voit luoda oman liigan tai valita jonkin olemassaolevista. Yhden vinkkaajan on mahdollista liittyä enintään 15 yksityisliigaan. Yksityisliigassa voi jakaa vinkkejä ja ennusteita jalkapallon EM 2024 finaaliin ja muihin otteluihin. Paras veikkaja teistä voittaa yksityisliigan ja voi voittaa jopa koko turnauksen, jonka palkintopotti on 48500€.

Yksityisliigassa kilpailette korkeimmasta sijasta. Liigan kesto jatkuu aina kuluvan kauden loppuun saakka. Koko liigan keston lisäksi sivuille tulee näkyville myös kuukausikohtaiset sijoitukset.

Kun osallistut Yksityisliigaan, osallistut samalla myös Tipstereiden Liigaan. Tarkista vielä ennen kupongin hyväksymistä, että Tipstereiden liiga on valittuna. Voi siis voittaa sekä yksityisliigan mestaruuden että koko Veikkajien Liigan mestaruuden. Liity ilmaisiin EM 2024 veikkauskisoihin jo tänään!

Osallistu ilmaiseksi jalkapallon EM 2024 1x2 -kilpailuun ja voita rahapalkinnot!

4. Jalkapallon EM 2024 1x2 -kilpailu, jossa veikataan voittajaa

JohnnyBetillä voit osallistua 1x2 -kilpailuun, jossa veikataan voittajaa. Mukana myös EURO 2024 ottelut. Kilpailussa jaetaan 3000 euron palkinto. Jalkapallon EM 2024 kertoimia jo nyt ovat 1x2 muodossa. Ilmaisissa EM 2024 pitkävetokisoissa voi ilman riskiä testata ennusteitasi.

Kilpailu (sijoitus) Palkintopotti
Jalkapallon EM 1x2 (kokonaispalkintopotti) €3000
Jalkapallon EM 1x2 (1. sija) €1000
Jalkapallon EM 1x2 (2. sija) €500
Jalkapallon EM 1x2 (3. sija) €300
Jalkapallon EM 1x2 (4. sija) €200
Jalkapallon EM 1x2 (5. sija) €125
Jalkapallon EM 1x2 (6-20) €5 - €100
Jalkapallon EM 1x2 (Päivän Veikkaja) €5 (päivittäin!)

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu rekisteröitymällä ja liittymällä mukaan sekä antamalla oman veikkauksensa tietyn ottelun voittajasta. Veikkaajalta kysytään useita kysymyksiä, joihin vastaamalla voi voittaa palkintoja. Veikkaus on mahdollista antaa myös jalkapallon EM 2024 -otteluista. Voi sitten ilmaiseksi osallistua EM 2024 vedonlyöntikilpailuun. Kysymyksiin on tarkoitus vastata aina, kun niitä kysytään, mutta mikäli niihin jää vastaamatta jonain päivänä, ei tämä kuitenkaan keskeytä osallistumista. Uusista kysymyksistä ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse.

Pitkävetokisat JohnnyBetillä! Ennusta EM otteluiden tulokset ja voita!

Lisäksi tarjotaan vielä lisäpalkintopotti. Kilpailuun kuuluu vielä Päivän kuponki, josta eniten pisteitä yhden päivän aikana kerännyt veikkaaja voi saa 5 euron lisäpalkinnon. Mikäli useampi veikkaaja saa saman määrän pisteitä, palkintosumma jaetaan heidän kesken.

Voitetut palkinnot maksetaan suoraan osallistujan Paypal-tilille. Tarkista omista tiedoistasi, että olet ilmoittanut oikean PayPal-tilin osoitteen. Jos pelaat yhdessä ystäväsi kanssa, teillä molemmilla tulee olla oma PayPal-tili.

5. Usein kysytyt kysymykset

5.1 ⚽Miten EURO 2024 -veikkauskilpailuun voi osallistua?

Löydät osallistumisohjeet JohnnyBetin sivuilta. Voi myös kilikata linkin tässä artikkelissamme ja siirtyä suoraan kilpailuun.

5.2 ⚽Mitä ovat jalkapallon EM 2024 veikkauskilpailun palkinnot?

Palkintopotti on 3000€, josta 1000€ menee voittajalle ja 250€ on palkinto lohkossa. Päivittäin voitettava on 5€ päivän parhaasta kupongista.

5.3 ⚽Milloin JohnnyBetin jalkapallon EM kilpailu pidetään?

Ilmoitamme jalkapallon EM 2024 -aiheisesta kilpailusta sivuillamme. Ole kuulolla! Voi osallistu nyt kilpailuhimme. Ilmainen EM 2024 vednlyöntikilpailu on tulossa ja sitä pelataan jo kesäkuussa.

kommentoi IlmainenEm2024Vedonlyöntikilpailu
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti