Grammy palkinnot 2022 live-striimi ja vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Grammy palkinnot 2022 live-striimi ja vedonlyönti

Grammy palkintojen jako lähestyy, lue siis vähän aiheesta Grammy paklkinnot 2022 live-striimi ja vedonlyönti . Vuoden 2022 Grammy palkinnot on huikea mahdollisuus lyödä vetoa myös niille ihmisille, jotka eivät välttämättä pidä urheiluvedonlyönnistä. Urheiluveikkauksen ystävät puolestaan pääsevät ulos mukavuusalueeltaan ja saavat loistavan tilaisuuden veikata jostain sellaisesta, johon ei ole tilaisuutta joka viikko! Tällä hetkellä ei ole vielä kertoimiä mutta kun ne julkistetaan, jaakamme niitä meidän artikelissamme.

64. Grammy palkintojen jako tapahtuu 31.1.2022 Staples Center -areenalla. Entisenä Staples Centerinä tunnetulle areenalle kerääntyvät alan kerma, sillä silloin jaetaan vuoden arvostetuimpia musiikkialan palkintoja. Palkintoja on saatavilla useissa kategorioissa ja voit lyödä vetoa vaikka kaikista!Lue tämä artikkeli ja kuulet parhaat vedonlyöntivinkit ja katseluneuvot vuoden 2022 Grammy-gaalaan!

1. Mikä on Grammy-gaala?

Grammy Gaala on tapahtuma, jossa jaetaan Grammy palkinnot. Palkinto jaetaan vuosittain useissa eri kategorioissa musiikin alalla. Palkintoa ei saa ainoastaan laulajat vaan niitä jaetaan myös muun muassa vuoden levytykselle, vuoden albumille ja parhaalle uudelle artistille. Lisäksi palkitaan paras rap-albumi, vuoden tuottaja ja monia muita musiikkialan vaikuttajia.

Grammy palkinto on vuosikymmeniä vanha perinne, jolla palkitaan niitä toimijoita, jotka edellisenä vuonna vaikuttivat toimikunnan mielestä eniten musiikkiteollisuuteen. Grammy-palkinto ei ole kuitenkaan kalenterivuosittainen palkinto vaan ajanjakso mitataan syyskuusta syyskuuhun. Sama ehdokas voi olla ehdolla useassa kategoriassa ja samana vuonna voi voittaa useamman Grammyn. Quincy Jones on ollut ehdolla kaiken kaikkiaan 74 kertaa. Snoop Dogg on useimmiten ehdolla ollut henkilö, jolla ei ole kuitenkaan yhtään palkintoa 17 ehdokkuudesta huolimatta.

2. Grammy palkinnot vuonna 2022

Vuoden 2022 Grammy palkinnot jaetaan tuttuun tapaan osa-alueensa parhaiten suoriutuneille artisteille, tuottajille ja muille musiikkialan toimijoille. Gaalassa on aina tunnettu esiintyjä ja spekulaatiot epäilevät vuoden 2022 esiintymisen osuvan Justin Bieberille tai BTS:lle.

Vaikka voittajia veikataan jo kiivaasti, sillä ehdokkaat julkaistiin marraskuussa 2021, säilyy jännitys aina loppuun asti. Sattumalta Grammya ei kuitenkaan voiteta, sillä kuten Beyonce kerran sanoi: ”Minulla on yhdeksän Grammy palkintoa. Minulla ei olisi niitä, jos en osaisi laulaa.”

Vuonna 2022 myös suomalaisella on mahdollisuus voittaa Grammy palkintoa. Karmeliittanunnien keskusteluja on operateos, joka Francis Poulenc on tehnyt tänä vuonna hänen työryhmän kanssa, johon liittyy suomalainen Karita Mattila. 61-vuotias laulaja kirjoitti Twiterillansa:

Wow. En tiennyt. Niin suuri kunnia saada olla mukana. - Karita Mattala, Twiterillä

Näytä siltä, että ehdokkuus, on iso yllätys Mattilalle.

3. Vuoden 2022 gaalan striimi ja aikataulu

Vuonna 2022 Grammy gaala järjestetään 1.2 Kaliforniasta. Se tulee Suomen aikaa kello 3.00-19.00 eli kyseessä on varsin pitkä lähetys. Gaala lähetetään Yhdysvalloissa televisiosta, mutta Suomessa gaalan katselu vaatii suoratoistopalvelun käyttöä.

Gaalaa voi katsella suoraan yhdysvaltalaisilta suoratoistopalveluilta esimerkiksi VPN:n avulla mutta helpointa on kuitenkin suunnata Yle Areenaan, josta lähetystä voi seurata. Netistä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja niille lukijoillemme, jotka eivät ole Suomessa tai pääse käsiksi Areenan tarjontaan. Suoratoistomahdollisuuksia voi etsiä myös esimerkiksi vedonvälittäjien sivustolta, sillä mikäli he tarjoavat Grammy-veikkausta, on todennäköistä, että he tarjoavat myös jonkinlaisen seurannan. Tästä tulee mahtava kokemus, joka on katsoa ja lyödä vetoa samana aikana. Kokeile siis ja katso varmoja veikkausvinkejä vedonlyöntiin, joita auttavat veikata oikeasti!

4. 64. vuosittaiset Grammy-ehdokkaat

Vuonna 2022 juhlitaan 64. vuosittaista Grammy-gaalaa. Eniten ehdokkuuksia nappasi Jon Batiste, joka kaappasi huikeat 11 ehdokkuutta. Hän on ehdolla muun muassa R&B kategoriassa, Vuoden albumi –kategoriassa ja Vuoden video –kategoriassa. 11 ehdokkuudella edes yhden palkinnon nappaaminen on melko todennäköistä.

Justin Bieber nappasi 8 ehdokkuutta, kuten tekivät myös Doja Cat ja H.E.R. Billie Eilish ja Olivia Rodrigo saivat molemmat 7 ehdokkuutta.

Ehkä mielenkiintoisin ehdokas vuoden 2022 gaalassa on ABBA, joka julkaisi uuden levyn. ABBA:n ehdokkuus on laatuaan ensimmäinen huolimatta siitä, että kyseessä on ehkäpä yksi maailman tunnetuimmista bändeistä.

Palkinnot eivät jakaudu yleisöäänten perusteella, mutta musiikkialan ammattilaisista koostuvassa raadissa on yli 11 000 jäsentä, joten sattumalta palkintoja ei voiteta. Jäämmekin innolla odottamaan sitä, millaista mitalisadetta helmikuussa on luvassa!

Lyö vetoa siellä!

Bet365
Bet365
Bonus Urheilu
Sports Bonus
Bonus code
JBVIP
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 100€ bonusrahaa
Promokoodi
JBET
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Suuri vedonlyönti valikoima
VIP Koodi
JOHNNYBET

5. Grammy-palkinnot ja vedonlyönti

Grammy vedonlyönnissä veikataan usein voittajaa. Vaikka tässä vaiheessa on toki aikaista sanoa, kuka pöydän kussakin kategoriassa tyhjentää, voimme kuitenkin tehdä jonkinlaisia arvauksia ja antaa vinkkejä voittajavedonlyöntiin.

Suuri osa vedonlyönnin kohteista aukeaa vasta tammikuussa, jolloin Bet365 ja Unibet julkistavat koko kohdeluettelonsa. Tämän jälkeen kertoimet antavat paljon paremman kuvan siitä, ketä suuri yleisö ja vedonvälittäjät veikkaavat voittajaksi. Lue enemmän parhaaista vedonvälittäijästa jos et tiedä vielä missä veikata. On kuitenkin helppoa vetää johtopäätös, että esimerkiksi Jon Batiste tulee poistumaan gaalasta voittajana. Myös Olivia Rodrigon voitto näyttää tämän hetken kertoimien perusteella hyvin todennäköiseltä. Todennäköistä on myös Justin Bieberin voitto. Grammy voittaja-kertoimet julkistetaan kohta mutta nyt eivät vielä ole niitä.

Grammy palkinnoista voi lyödä vetoa useilla suomalaisille suunnatuilla, ulkomaalaisilla kasinoilla. Tutustu kertoimiin, valitse suosikkisi ja tee Grammy-illasta unohtumaton!

6. Grammy-palinnot FAQ

6.1 ❔ Missä ja milloin Grammy gaala järjestetään?

Vuonna 2022 gaala järjestetään Crypto.com areenassa, Los Angelesissa 1. tammikuuta, Suomen aikaa kello 3.00-19.00.

6.2 ❔ Onko suomalaiset ehdokkaat Grammy gaalassa?

Vaikka tämä on palkinto koko ryhmälle, suomalainen Karita Mattila kuuluu yhteen bändin, joka voi saada Grammy palkintoa tännä vuonna.

6.3 ❔ Missä voin lyödä vetoa Grammy-palkintoihin?

Tällä hetkellä kertoimet eivät ole vielä julkistettu mutta usein Bet365 ja Olybet ovat ne, jolla on Grammy palkinnot 2022 live-striimi ja vedonlyönti tarjouksessa.

kommentoi Grammy palkinnot 2022 live-striimi ja vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti