JohnnyBet.com fi

Fury vs Chisora vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Fury vs Chisora vedonlyönti

Gipsy King palaa kehään joulukuussa ja juuri sen takia Fury vs Chisora vedonlyönti on tullut kuumaksi aiheeksi vedonlyöjille ja urheilufaneille. Aina kun valtava nyrkkeilyottelu on tulossa, kiinnostus nousee ylös ja näin on siinä tapauksessa koska seuraava taistelu ei voisi olla parempaa. Raskaansarjan mestari, legendaarinen Tyson Fury kohtaa Derek Chisora 3. joulukuuta Lontoossa, Tottenham Hotspur Stadiumissa. Odotuksia on suuria ja jo nyt saatavilla ovat Fury vs Chisora kertoimet. Ilman yllätystä tulevassa tapahtumassa mestari on myös ennakkosuosikki. Hänen voiton kerroin on 1,046 taas kerroin Derek Chisoran on jopa 11,05! Mitkä ovat ennusteet ja vetovihjeet Fury vs Chisora otteluun? Kuinka veikata kyseistä ottelua? Tässä artikkelissa yritämme vastata näihin kysymyksiin. Mennään siis suoraan asiaan!

1. Fury – Chisora 3: Tausta

Vielä elokuussa Tyson Fury ilmoitti hänen loppuvan uransa, voiton Dillian Whyteä vastaan jälkeen. Ei ollut mitään yllätystä, että hän päätti jatkaa hänen seikkailunsa nyrkkeilijänä. Erityisesti nykyään kun on niin monta mahtavaa nyrkeilijää raskasarjassa kuten Anthony Joshua, Deontay Wilder tai Oleksandr Usyk, joka on voittanut Anthony Joshuan ja sillä tavalla mestarin vyö on viety englantilaisten käsistä. Tyson Fury haluasi siten taistella ukrainalaista vastaan. Usyk ei kuitenkaan halunnut taistella vuonna 2022 siis päätös oli se, että Anthony Joshua tulee Tyson Furyn vastustajaksi. Tarina näyttää helpolta mutta loppujen lopuksi ottelu ei toteudu, koska AJ ei ole allekirjoittanut sopimusta oikeaan aikaan. Hänen sijaansa Derek Chisora pääsee taistelemaan Tyson Fury. Oof… Tarina sekava kuin saippuasarjasta. Nyt voimme siirtyä faktoihin.

Hän ei voi otella vain kerran vuodessa. Viimeisin matsi oli huhtikuussa, joten hän olis ollut vuodenpäivät poissa kehästä, kunnes Usyk olisi tullut vastaan - Furyn promoottori Frank Warren, lähde: Iltalehti

Fury ja Chisora kohtasivat jo kaksi kertaa vuonna 2011 ja 2014. Molemmat ottelut voitti the Gypsy King. Ensimmäinen ottelu päättyi tuomarien päätöksellä. Toinen, vuonna 2014, lopetti Chisoran valmentajan päätlöksellä, joka ei saanut Chisoralle taistella edelleen.

2. Missä ja milloin Fury vs Chisora ottelua pidetään?

Meidän edessä on mahtava urheilutalvi. Jalkapallon MM-kisojen vieressä, Fury vs Chisora ottelu kruunaa juoksevan vuoden. Kuten kirjoitimme alussa nyrkkeilymatsin päivämäärä on 3. joulukuuta. Brittilästen taistelupaikaksi on valinnut Tottenhamin stadion. Tyson Fury voittanut Dillian Whyten kyseisessa stadiumissa. Ennen kovasti odotetun ottelun, voimme katsoa toisen matsin, jossa kohtaavat Daniel Dubois ja Kevin Lerena. Heidän lisäksi kehään astuu Yvan Mendy ja Denys Berinchik. Koko tapahtuma aloittaa kello 20.00 Suomen aikaa mutta Fury ja Chisora todennäköisesti astuvat kehään noin kello 23.00. Juuri yksi päivä ennen kyseisen nyrkkeilyottelun, MM-kisojen lohkovaihe päättyy, joka on toinen mahtava tilaisuus veikata. Lue meidän veikkausvinkit Uruguay - Ghana otteluun, joka on katsottava 2. joulukuuta kello 16.00.

3. Veikkausvinkit Fury vs Chisora otteluun

Niin mahtava ja kovasti odotettu ottelu on hyvä tilaisuus veikata. Kysymys on kuten aina: Miten lyödä vetoa Fury vs Chisora ottelusta? Aloitetaan kertoimista. Tyson Fury on tietysti ennakkosuosikki tässä taistelussa kertoimella 1,046. Kannattavampi olisi veto Chisoran voitosta, jonka kerroin on 11,05. Emme kuitenkaan usko tämän tapahtuvan, vaikka emme sano, että Chisoralla ei ole mitään mahdollisuksia voittaa. Jos pitkäveto ei riittää, suosittelemme lisätä enemmän vetoa kuponkiin. Meidän vinkki Fury Chisora otteluun on toki Gypsy Kingin voitto. Meidän mielestämme hän voittaa tyrmäyksellä ja tämän tapahtuman kerroin on 1,29. Siihen voimme lisätä myös veto siitä, että ottelu ei kestä 12 erää. Jos valitsemme vedon siitä, että Tyson Fury voittaa erässä 4-6, jokaisesta eurosta kupongissa saamme 3,60. Kertoimet ehkä eivät ole niin korkeita mutta jos yhdistämme vedot yhteen kuponkiin, niin kerroin laskee ylös. Tämä on kannattava päätös jos veikkaamme ,että Tyson Fury jää mestariksi edelleen. Veto Derek Chisoran voitosta jäämme veikkaijille, jotka pitävät riskistä. Niille voimme sanoa vain: Onnea! Mikäli olet kiinnostunut veikkauksesta sekä nyrkkeilystä, lue meidän vetovihjeet nyrkkeilyyn.

4. Mistä katsoa Fury vs Chisora ottelun?

Fury vs Chisora televisointioikeudet omistaa ESPN+ Yhdysvalloissa ja BT Sport Box Office Iso-Britaniassa. Ei vielä tiedetä mistä voi katsoa Fury Chisora ottelun Suomessa. Emme usko, että Viaplay striimaa Fury vs Chisora ottelua, mutta jos tämä tapahtuu, ilmoittamme siitä tässä artikkelissa. Jos haluaa veikata mutta ei ole mahdollista katsoa ottelua voi aina etsiä Fury vs Chisora live seurantaa. Sellainen palvelu on usein saatavilla vedonlyöntisivustoissa, samassa osioissa, josta löytyy Fury Chisora live vedonlyönti.

5. Missä veikata Fury vs Chisora ottelua?

Varmasti monet vedonlyöntisivustot tarjoavat Fury Chisora vedonlyöntikohteita, koska niin iso tapahtuma ei kukaan halua missata. Tärkeä on valita luotettavan vedonvälittäjän ja sen, joka tarjoaa upeita bonuksia, korkeita kertoimia ja monta erilaista vedonlyöntikohdetta. Hyvä esimerkki on Pinnacle, joka on kansainvälinen sivusto tuttu maailman ympärillä. Sen lisäksi pitää mainita William Hill, joka on yksi vanhoista vedonvälittäjiä Eurooppassa, joka on siirtynyt nettiin viime vuosina. Lopuksi voi myös tarkistaa Olybetin tarjontaa. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, muista käyttää bonuskoodi rekisteröityessäsi, jonka avulla pääset hyödyntämään upeista tarjouksista. Sellaiset promokoodit ovat helposti saatavilla meidän sivustoltamme.

Täällä voi lyödä vetoa Fury vs Chisora ottelusta

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Promo-koodi
BETEXVIP
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 200€ bonusrahaa
Promokoodi
ei vaadittu

6. Fury vs Chisora veodnlyönti UKK

6.1 🥊 Missä ja milloin Fury vs Chisora ottelua pidetään?

Brittiläisnyrkkeilijät kohtaavat 3. joulukuuta Lontoossa Tottenham Hotspurin Stadiumissa. Tapahtuma alkaa kello 20.00 Suomen aika mutta Furyn ja Chisoran ottelu alkaa noin kello 23.00.

6.2 🥊 Mitkä ovat Fury vs Chisora kertoimet?

Tyson Furyn kerroin ennakkosuosikkina on vain 1,046 taas Derek Chisoran kerroin on 11,05. Tasapelin tapauksessa kerroin on 34,0.

6.3 🥊 Missä lyödä vetoa Fury vs Chisora ottelusta?

Fury vs Chisora vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja ovat Pinnacle, William Hill ja Olybet.

kommentoi FuryVsChisoraVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti