JohnnyBet.com fi

Finlandia-palkinto 2022 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Finlandia-palkinto 2022 vedonlyönti

Vuosi askelttäin loppuu ja vuoden lopussa jaetaan Finlandia-palkinnot ja juuri sen takia haluamme kertoa vähän Finlandia-palkinto 2022 vedonlyönnistä. Finlandia-palkinto on Suomen Kirjasäätiön jakama vuosittainen tunnustus, joka jaetaan ansiokkaan kirjan kirjoittajalle. Kirjallisuuspalkinto on hyvin arvostettu ja sen saaja saa rahallisen muistamisen pelkän tunnustuksen lisäksi. Finlandia-palkintogaala on seurattu tapahtuma ja palkinnon saajaa muistetaan tituleerata mediassa Finlandia-voittajaksi jopa vuosikausia eteenpäin. Finlandia-palkinto 2022 kertoimet eivät ole saatavilla kaikista uhkapelisivustoista mutta netistä kertoimet ovat jo löydettäviä. Vedonvälittäjien mukaan mahdollinen tietokirjallisuuden Finlandia-palkinnon 2022 voittaja on Anu Kantola & työryhmä ja niiden teos Kahdeksan kuplan Suomi. Yhteiskunnan muutosten syvät tarinat - kerroin 2,25. Jos puhutaan Finlandia kaunokirjallisuuden palkinnosta, ennakkosuosikkina pidetään Iida Raumaa ja hänen teos nimeltä Hävitys. Sen voiton kerroin on 1,50.

Ei siis ihme, että mediahuomiota saava tapahtuma on päässyt myös vedonvälittäjien kohdevalikoimaan. Finlandia-vedonlyöntiä pääsee pelaamaan joillain suomalaisille suunnatuilla kasinosivustoilla ja se tekee tapahtuman seuraamisesta erittäin mielenkiintoista.

Lue tämä postaus ja nappaa vinkit vuoden 2022 Finlandia-palkintoveikkaukseen!

1. Mikä on Finlandia-palkinto?

Finlandia palkinto on jaettu vuodesta 1984 ja se kehitettiin siksi, jotta kirjallisuuden alan tekijöitä muistettaisiin ja jotta suomalaista laatukirjallisuutta saataisiin tuotua enemmän esille. Finlandia jaetaan aina uudelle teokselle, eli vanhoilla meriiteillä sitä ei saa. Aluksi oli vain yksi Finlandia-palkinto, jonka sai minkä tapansa kaunokirjallisen teoksen kirjoittaja, mutta nykyään kategorioita on enemmän ja varsinaisen kirjallisuuden Finlandian saa romaanin tekijä.

Kirjallisuuden Finlandia on kunnianosoitus ansiokkaalle suomalaiselle romaanille, lasten- ja nuortenkirjalle sekä yleistajuiselle tietokirjalle. Palkinnot jakaa Suomen Kirjasäätiö ja varsinaisen voittajan jokaisessa kategoriassa päättää Kirjasäätiön kutsuma valitsija. Kolmehenkinen valintalautakunta käy läpi kaikki ehdokkaat ja nimeää ne. Lukijoilla on oikeus äänestää oma suosikkinsa ja valitsijan tehtävä on valita yksi kuudesta ehdokkaasta.

Finlandia-palkinnon saaja saa 30 000 euroa ja vuoden 2022 palkinnot jaetaan keskiviikkona 30.11.2022. Tilaisuus näytetään suorana lähetyksenä TV1:ssä ja YLE Areenasta. Muut kanavat tarjoavat tänä aikana jalkapallon MM-kisojen otteluiden lähetyksiä. JohnnyBetiltä löydät parhaita ennusteitä MM-kisoihin, jos kiinnostat.

2. Odotukset vuoden 2022 palkintogaalaan

Finlandia-palkinnon saajaehdokkaat julkistetaan aina marraskuun alkupuolella. Vuonna 2022 valitsijana toimii Mari Leppänen, joka on suomalainen filosofian ja teologian maisteri, luterilaisen kirkon pappi, Turun arkkihiippakunnan piispa sekä lestadiolaisen herätysliikkeen tutkija ja tietokirjailija.

Vuonna 2022 kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon saajaksi ehdolla ovat Eeva Turusen Sivistynyt ja miellyttävä ihminen, Sami Tissarin Krysa, Iida Rauman Hävitys, Heikki Kännön Ihmishämärä, Marja Kyllösen Vainajaiset ja Olli Jalosen Stalker-vuodet. Olli Jalonen on voittanut palkinnon jo kahdesti, sillä hän voitti vuonna 1990 ja 2018. Hän on ehdolla kuudetta kertaa. Heikki Kännö oli ehdolla vuonna 2020, mutta muut kandidaatit ovat ensikertalaisia.

Finlandia kaunokirjallisuuden palkinto 2022 ehdokkaat

Kirjailija Teos
Olli Jalonen Stalker-vuodet
Marja Kyllönen Vainajaiset
Heikki Kännö Ihmishämärä
Iida Rauma Hävitys – tapauskertomus
Sami Tissari Krysa
Eeva Turunen Sivistynyt ja miellyttävä ihminen

Vuoden 2022 palkintoehdokkaiden teoksista puolet käsittelee ihmisen tuhoamaa planeettaa tai sivilisaatiota, joten ajan kuva näkyy vahvana myös teosten sisällössä. Kaiken kaikkiaan teokset ovat tummahenkisiä ja elämän realiteetteja kuvaavia.

3. Kuka voittaa palkinnon vuonna 2022? Veikkausvinkit tapahtumaan!

Finlandia-palkinnon voittajasta voi lyödä vuosittain vetoa erilaisilla vedonlyöntisivustoilla. Vedonlyönnin kohteena on usein juuri pääsarjan teos eli Kaunokirjallisuuden Finlandia. Koska sen valitsee loppupeleissä yksi henkilö, ei vedonlyöntiin suoraan vaikuta esimerkiksi yleisön mielipide. Yleisö saa äänestää omat voittajansa, mutta palkinto jaetaan erikseen.

Yhden hengen raadin lopputuloksen veikkaaminen on vaikeaa ja sen vuoksi kertoimia on vaikea luoda ja ne muuttuvat paljon. Yleisön mielipide vaikuttaa kertoimiin, sillä jokainen veikkaa omasta näkökulmastaan, mutta voittaja valinta on silti yhden henkilön takana. Näin ollen veikkaus palkinnon saajasta on isoriskistä, mutta toisaalta hyvin menneellä vedolla voi voittaa paljon.

Finlandia tietokirjallisuuden palkinto 2022 ehdokkaat

Kirjailija Teos
Anu Kantola ja työryhmä Kahdeksan kuplan Suomi. Yhteiskunnan muutosten syvät tarinat
Maria Katajavuori Valas lasimaljassa. Miten vangitsemme itsemme ympäristötuhon ansaan
Annika Luther Rågen. En spretig historia / Rukiin viljava historia
Hannu Salmi Tunteiden palo. Turku liekeissä 1827
Timo R. Stewart Luvatun maan lumo. Israelin kristityt ystävät Suomessa
Ville-Juhani Sutinen Vaivan arvoista. Esseitä poikkeuskirjallisuudesta

Koska Olli Jalonen on voittanut palkinnon jo kahdesti ja ollut ehdolla monta kertaa, on hänellä hyvä mahdollisuus putsata pöytä kolmannen kerran. Viimeksi kun Heikki Kännö oli ehdolla, piti hän kertoimissa hyvää toista paikkaa, joten Kännöllä on niin ikään voittomahdollisuudet. Finlandia-palkinnon veikkausvinkkien antaminen on kuitenkin poikkeuksellisen vaikeaa. Marraskuussa on kuitenkin runsaasti veikkausmahdollisuksia, MM-kisojen takia. Lue jalkapallon MM-kisojen kertoimista meidän sivustoltamme.

Tsekkaa erikoistarjoukset vedonlyöntiin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto

Mikäli siis nautit suurella riskillä veikkaamisesta, voimme suositella Finlandia-vedonlyöntiä. Älä kuitenkaan lyö vetoa suuremmalla panoksella, kuin sinulla on varaa menettää, sillä mikäli kaikki menee sääntöjen mukaan, saamme tietää valitsijan päätöksen ja siihen vaikuttavat tekijät vasta gaalassa.

4. Finlandia-palkinto 2022 UKK

4.1 🕮 Milloin vuoden 2022 Finlandia-palinnot jaetaan?

30. marraskuuta saamme tietää vuoden 2022 Finlandia-palkintojen voittajista.

4.2 🕮 Mistä katsoa Finlandia-palkinto gaala 2022?

Finlandia-palinnon gaalan suoralähetys on katsottava TV1 kanavasta ja YLE Areenasta. Tapahtumaa alkaa kello 19.00, keskiviikkona 30. marraskuuta 2022.

4.3 🕮 Kuka ovat Finlandia-palkinnon 2022 ehdokkaat?

Finlandia-palkinnon ennakkosuosikeihin kuuluu mm. Anu Kantola ja Iida Rauma. Koko lista on löydettävä Suomen Kirjasäätiön sivustosta. Voi myös tarkistaa Finlandia-palkinto 2022 vedonlyönitä tarjoavia sivustoja, joista saa tietää ehdokkaista sekä kertoimista.

kommentoi Finlandia-palkinto2022Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti