Euroviisut 2022 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet by JohnnyBet
Euroviisut 2022 vedonlyönti

Euroviisut 2022 vedonlyönti on aihe, joka herättää tunteita, koska sellainen tapahtuma on vain kerran vuodessa. Vuoden 2022 toukokuussa järjestettävä Eurovision laulukilpailu on järjestysnumeroltaan 66. Vuoden 2022 euroviisut järjestetään Italian Torinossa. Italia sai kisojen isännyyden roomalaisen Måneskin-yhtyeen voitettua Rotterdamissa vuonna 2021 järjestetyt Euroviisut kappaleella "Zitti e buoni”. Vuoden 2022 kilpailun semifinaalit järjestetään 10. ja 12. toukokuuta ja Euroviisut finaali 14. toukokuuta. Tämä on kolmas kerta, kun euroviisut järjestetään Italiassa. Aikaisemmin Italia on isännöinyt Euroviisuja Napolissa 1965 ja Roomassa 1991. Laulukilpailuihin osallistuu 41 maata, kun Armenia ja Montenegro osallistuvat kilpailuun kahden välivuoden jälkeen. Kiihkeästi odotettujen viisujen tapahtumapaikkana toimii Torinon Santa Ritan kaupunginosassa sijaitseva monitoimiareena Torino Palasport Olimpico, johon mahtuu 13 000 katsojaa. Suomen edustaja on bändi Rasmus ja heidän laulu on "Jezebel". Ennustetaan kuitenkin, että Ukraina tulee voittajaksi kerroin 1,4 Sen takana on Iso Britania (kerroin 6,0) ja Ruotsi - kerroin 8,0. Ensimmäisin harjoituksin jälkeen ennustettiin, että suomalainen bändi Rasmus varmasti ei tulee voittajaksi eikä ei ole varmaa, että he pääsevät finaaliin. Nyt tiedämme, että the Rasmus soitti finaalissa ja on loppunut kilpailun 21. sijassa. Vaikka jyryn antaman pisteiden perusteella, Ukraina ei ollut ensimmäisessä sijassa, sen edustaja sai yli 400 pistettä yleisöstä. Tämä oli iso yllätys, koska ei kukaan on saannut niin paljon pisteitä kilpailun historiassa. Sillä tavalla Ukraina on voittanut Euroviisut 2022. Vedonvälittäjät olivat siten oikeassa. Iso-Briatnia on ottanut toisen sijan ja Espanja kolmannen. Sieltä löydät edustajien ja niiden sijoituksia sisältävä lista:

Maa Edustaja Laulu Sija
Ukraina Kalush Orchestra Stefania 1
Iso-Britania Sam Ryder Space Man 2
Espanja Chanel Terrero SloMo 3
Ruotsi Kornelia Jakobs Hold me closer 4
Serbia Konstrakta In Corpore Sano 5
Italia Mahmood & BLANCO Brividi 6
Moldova Zdob și Zdub Trenulețul 7
Kreikka Amanda Tenfjord Die Together 8
Portugalia Maro Saudade, saudade 9
Norja Subwolfer Give that wolf a banana 10
Alankomaat S10 De Diepte 11
Puola Krystian Ochman River 12
Viro Stefan Hope 13
Lietuva Monika Liu Sentimentai 14
Australia Sheldon Riley Not the same 15
Azerbaijan Nadir Rüstamli Fade to Black 16
Sveitsi Marius Bear Boys do cry 17
Romania WRS Llámame 18
Belgia Jérémie Makiese Miss You 19
Armenia Rosa Linn Snap 20
Suomi The Rasmus Jezebel 21
Tšekki We are domi Lights off 22
Islanti Systur Með Hækkandi Sól 23
Ranska Alvan & Ahez Fulenn 24
Saksa Malik Harris Rockstars 25

Euroviisut kruunaavat kevään ja näitäkin kisoja on odotettu kuin kuuta nousevaa. Varsinkin kuin Covid-pandemia vaikutti tiukkojen yleisörajoituksien muodossa vuoden 2021 kisoihin. Tämän vuoden euroviisujen teemana on kauneus, joka näkyy vuoden 2022 tunnuksessakin. Logossa musiikki luo kauniita symmetrisiä muotoja. Kilpailun tunnuslauseeksi on otettu ”The Sound of Beauty”, joka tarkoittaa kauneuden ääntä. Vuoden 2022 Euroviisujen juontajat ovat italialaisia viihdemaailman huipputähtiä. Torinon Euroviisut juontavat Laura Pausini, Mika ja Alessandro Cattela. Laura Pausini ei paljoa esittelyitä kaipaa. Hän on kansainvälisesti tunnettu supertähti ja yksi Italian arvostetuimpia ja tunnetuimpia artisteja. Mika on tunnettu libanonilaistaustainen poptähti ja Alessandro Cattela on yksi Italian tunnetuimmista TV-kasvoista. Aikaisemmin Cattela on juontanut muun muassa X-Factoria. Käymme tässä kirjoituksessa läpi, miten Euroviisut etenevät ja mitä vedonlyöntikohteita kisoihin liittyen on tarjolla.

1. Euroviisujen kilpailujen kulku

Euroviisumaat ovat pitäneet alkuvuodesta 2022 omia kansallisia karsintakilpailujaan, joissa yleisö ja asiantuntijat ovat päässeet äänestämään omia suosikkejaan edustamaan maataan Euroviisuissa. Suomi on myös mukana Euroviisuissa neljäkymmentä muuta maata seuranaan. Suoraan suureen finaaliin ovat päässeet automaattisesti edellisvuoden voittaja Italia ja neljä muuta suurta maata, joita ovat Saksa, Ranska, Espanja ja Englanti. Muut osallistujamaat on jaettu kahteen semifinaaliin. Kummastakin semifinaalista 10 eniten ääniä saaneista edustajista valitaan suureen finaaliin, jossa yhteensä 25 maata kilpailee voitosta. Euroviisuissa äänestys on kaksi osainen. Puolet äänistä tulee maiden asiantuntijaraadeilta ja puolet yleisöäänestyksestä. Jokaisella maalla on asiantuntijaraati, joka antaa kaikille maille pisteitä 1–8 välillä, 10 tai 12 pistettä, asiantuntijaraadin lisäksi jokaisesta maasta kerätään yleisöäänestys. Euroviisut yleisöäänestys on tapahtunut yleensä puhelimella ja tekstiviesteillä. Luonnollisesti se maa, joka saa eniten ääniä voittaa. Ennen kuin pääseet veikkaamaan, tsekkaa Suomen vedonlyöntivälittäjät artikkeliä ja valitse sivustosi.

2. Suomen Euroviisuedustaja

Suomi ei perinteisesti ole kuulunut Euroviisujen huippumaihin. Päinvastoin Suomen Euroviisumenestys on ollut yhtä heikkoa kuin Suomen menetys jalkapallon kansainvälisissä turnauksissa. Kuitenkin vuonna 2006 räjähti potti, kun Lordi voitti ylivoimaisesti kaikki muut heavymetal-kappaleellaan ”Hard Rock Hallelujah”. Lordin voiton jälkeen Suomi ei kuitenkaan ole enää menestynyt Euroviisuissa. Suomessa Euroviisikarsinnat tunnetaan nykyään nimellä Uuden musiikin kilpailu, josta käytetään lyhennettä UMK. Vuoden 2022 UMK-kappaleita haettiin syyskuun 2021 alussa. Jälleen karsintakilpailuihin tuli suuri määrä osallistumisia, ja kisakappaleet julkaistiin tammikuussa 2022. Yleisöäänien painoarvo on 25 % ja ammattilaisraadin äänillä 75 % osuus valinnasta. Tämä asiantuntijaraatia painottava systeemi on ollut Suomessa käytössä vuodesta 2020. Tätä ennen suhde on ollut 50 % - 50 %. Suomen viisuedustaja selviää 26. helmikuuta 2020, jolloin UMK-finaali järjestetään. Tämä kovatasoinen UMK-finaali televisioidaan Suomessa ja sitä voi seurata myös muualla Euroopassa. Se lähetetään suorana lähetyksenä muun muassa Espanjaan.

Euroviisut 2022 Suomi

Tänä vuonna Suomen edustaja Euroviisuissa on bändi The Rasmus. Bändi on tullut maailman tutuksi kappalen nimeltä "In the shadows" ansiosta. Tämä on tapahtunut kuitenkin vuonna 2003 eli 19 vuotta sitten. Semifinaalissa the Rasmus kertoimet ovat yksi pienemmistä, eli ennustetaan, että he päässevät finaalin. Finaalissa kuitenkin, bändi ei ole ennakkosuosikki. Odotetaan kovasti miten he parjavat semifinaalissa!

”JES pääsemme soittamaan, tämän takia olemme tällä” - Lauri Ylönen (Ilta Sanomat)

The Rasmus ajattelee positiivisesti ja ensimmäisessä sijassa, he haluavat soittaa hyvää musaa ja tehdä loisto -show suomalaisille sekä muille faneille.

Pinnacle Perus bonus
Suuri vedonlyönti valikoima

3. Euroviisut 2022 Semifinaali

Ensimmäinen Euroviisut 2022 semifinaali on jo ohi ja tiedämme siten, ensimmäisestä kymmenestä edustajista. Tässä osassa Euroviisujen ennakkosuosikki - Ukraina - on päässeet finaalin. Yllättävä oli Moldovan menestys, joka on päässyt finaalin myös. Tästä löydät kaikien finaaliin pääsevin listaa, ainakin ensimmäisestä semifinaalista.

Maa Edustaja Laulu
Armenia Rosa Linn Snap
Kreikka Amanda Georgiadi Tenfjord Die Together
Islanti Systur Með hækkandi sól
Lietuva Monika Liu Sentimentai
Moldova Zdob şi Zdub & Advahov Brothers Trenuleţul
Alankomaat S10 De Diepte
Norja Subwoolfer Give That Wolf a Banana
Portugalia Maro Saudade, saudade
Sveitsi Marius Bear Boys Do Cry
Ukraina Kalush Orchestra Stefania

Toinen semifinaali pidettiin 12. toukokuuta. Suomen edustaja - the Rasmus, on päässyt finaaliin, vaikka he eivät olleet ennakkosuosikki. Ei mitään yllätys ollut, että Ruotsin ja Puolan edustajia katsotaan finaalissa. Valitettavasti Maltan, Irlannin ja Israelin edustajat eivät päässeet finaaliin mutta finaalissa on vain 10 sijaa, siten ei kaikkil tulee mukaan. Jos haluat vertaila ratkaisu ja kertoimia, alapuolesta löydät vedonvälittäjien ennusteet, jotka he ovat tehneet ennen semi-finaalin.

4. Euroviisut 2022 ja vedonlyönti

Euroviisuista vetoa lyödessä on hyvä huomioida, että kuten viihdekohteet yleensäkin, niin myös Euroviisut eroavat urheiluvedonlyönnissä olevista kohteista. Keskeinen ero Euroviisuvedonlyöntiin on se, että näissä musiikkikilpailuissa menestys ratkaistaan äänestyksen avulla. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ongelma vedonlyönnin näkökulmasta, mutta asettaa Euroviisut erilaiseksi vetokohteeksi. Normaalisti urheiluvedonlyönneissä etsitään ylikertoimia, eli pitkällä tähtäimellä mitattuna lyödään vetoa, niin sanotusti massoja vastaan. Euroviisuissa sen sijaan ”pelaajien” puhdas taito ei ratkaise, vaan se, kuinka paljon katsojat ja ammattilaisraati pitävät esityksestä. Kuitenkin todennäköisyyksiä voidaan laskea ja tietysti lasketaankin. Ammattilaisraadin arvioita voivat euroviisuasiantuntijat ennustaa, jo ennen kuin kaikki edustajat ovat selvillä. Yleisön mielipidettä voidaan myös yrittää ennustaa. Euroviisujen voittajakappaleisiin voi kuka tahansa vaikuttaa soittamalla. Puolet äänistä tulevat puhelinäänestyksellä. Monet äänestävätkin omaa suosikkiaan samalla kuin seuraavat kilpailuja, joka lisää kisojen seuraamisen jännitystä. Vaikka Euroviisut vedonlyönti on vähän erillainen kuin tavallinen urhieluvedonlyönti, säännöt ovat ihan samoja. Lue mitkä ovat varmoja vedonlyöntivinkjejä ja veikkaa paremmin.

5. Eurooviisut kertoimia ja vedonlyöntikohteita

Euroviisuista mielenkiintoisen vedonlyöntikohteen tekee se, että voittajaa tai ainakin voittajia voidaan ennakoida aika hyvin musiikkimarkkinoita seuraamalla. Isäntämaa Italia on vedonlyöntitoimistojen suosikki voittajaksi, jolle tarjoillaan 5,5 todennäköisyydellä kertoimia. Italian edustajakaksikko Mahmood ja Blanco voittivat San Remon laulufestivaalit ja tiensä ihmisten sydämiin. Muita suosikkeja voittajiksi ovat Ukraina 1,4 todennäköisyydellä, Iso-Britania - kerroin 6,5 sekä Ruotsi kerroin - 8. Mikäli olet musiikkialan tietäjä ja erityisesti euroviisuasiantuntija, niin kertoimia tutkimalla voit löytää mielenkiintoisia ylikertomia. Euroviisuvedonlyönnissä on toki muitakin vaihtoehtoja, kuin lyödä vetoa pelkästään voittajasta, vetovaihtoehtoja on tarjolla myös top-3, top-5 ja top-10 sijoituksille.

Luonnollisesti näissä vedoissa kertoimet ovat pienemmät, mutta kannattaa harkita, jos haluat varman päälle lyödä vetoa. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat perinteisiä voittajavetoja finaalien.

Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat useita eri pelimuotoja Euroviisuihin. Tarjolla on niin perinteinen voittajaveto kuin mielenkiintoisia qualifying vetojakin. Vetoja kannattaa lyödä myös semifinaaleista jatkoon menevien osalta. Vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös mielenkiintoisia Head to Head-vetoja, joissa lyöt vetoja siitä, että kumpi kahdesta maasta sijoittuu paremmin kilpailuissa. Suomeksi euroviisuja voit seurata YLE TV2-televisiokanavalla ja Yle Areenassa ilmaiseksi. Euroviisut lähetykset näytetään suorana. Kannattaa tsekata myös vedonlyöntisivustot, kuten Bet365, joissa voidan veikata ja katsoa Euroviisut live streamiä. Suomessa euroviisujen juontajana nähdään pitkän linjan Euroviisukonkari Mikko Silvennoinen. Euroviisut esiintymisjärjestys ei ole ennä tuttu. Euroviisut ovat katsomisen arvoinen, vuosittainen musiikkispektaakkeli. Nämä laulukilpailut kokoavat kymmenet miljoonat eurooppalaiset samaan aikaisesti seuraamaan tätä jännittävää musiikkinäytelmää, joka yhdistää Euroopan maat ja kansat.

6. Euroviisut 2022 vedonlyönti FAQ

6.1 ❓ Missä ja milloin Euroviisut 2022 järjestetään?

Tänä vuonna isäntämaa on Italia ja kilpailu järjestetään Torinossa. Semifinaalit päivämäärät ovat 10. ja 12. toukokuuta ja 14. toukokuuta on Euroviisut finaalin päivä.

6.2 ❓ Kuka on Suomen edustaja Euroviisuissa 2022?

Tänä vuonna Rasmus bändi ja heidän biisi "Jezebel" on valittu Suomen edustajaksi./p]

6.3 ❓ Missä voi veikata Euroviisuista?

Suosittelemme Suomen parhaat välittäjät kuten Bet365, Olybet tai Pinnacle. Niiden mukaan Euroviisut 2022 vedonlyönti on turvallista.

kommentoi Euroviisut2022Vedonlyönti
Kommentit (2)
L10nelMessi
L10nelMessi 6 päivää sitten
Pitää katsoa harjoituksia jottaa veikata oikein... Jos The Rasmus päässee finaalin, tää on varmasti ihme
Pelaa vastuullisesti