JohnnyBet.com fi

Eurooppa-liiga finaali 2023 vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Eurooppa-liiga finaali 2023 vedonlyönti

Eurooppa-liiga finaali 2023 vedonlyönti on kuuma aihe varmasti kaikille vedonlyöjille sekä urheilufaneille. Finaalissa pelaavat sarjan kaksi parasta joukkuetta, jota viime vuosi oli Rangers ja Eintracht Frankfurt. Kyse on nyt siitä, kuka on seuraava Eurooppa-Liigan mestari? Rangers ja Eintracht pelaavat tänä vuonna Mestarien Liigassa siten, muut joukkuet taistelevat mestaruudesta. Eurooppa-Liiga finaali 2023 kertoimet muutuivat koko ajan mutta nyt on vain kaksi joukkuetta jäljellä. Sevilla on suosikki kertoimella 2,71 taas kerroin Roman voitolle on 3,03. Ihan iso onkin kerroin tasapelille, eli 3,0.

1. Viime kausi

Eurooppa liiga 2021-2022: Katsotaan ihan näin alkuun pikainen katsaus viiime Eurooppa Liigasta, ennen kuin mennään eteenpäin. Viime vuoden mestari oli Eintracht Frankfurt joka kaatoi finaalissa Rangersin lukemin 2-1 pilkkujen jälkeen. Kun kausi alkoi Eurooppa liigan osaltaeivät nämä joukkueet kuuluneet ennakko suosikeiksi liigan voittjaiksi, mutta kertoimia vastaan he kuitenki kohtasivat toisensa finaalissa. Joukkueet jotka olivat turnauksessa suosikkeja olivat FC Barcelona, RB Leipzig, West Ham United sekä Monaco. Viime kausi päättyi karvasesti monen joukkueen osalta.

Frankfurtin kohdatessa Rangerssin finaalissa olivat Frankfurrt ennakkosuosikkeja, sillä heillä oli ollut Bundesliigassa myös vahvoja otteita. Rangers on myös Skotlannissa liiga mammutteja, mutta Skotalannin ja Saksan liiga tasot ovat kuitenkin hyvin suuria.

Barcelona joka oli hyvin hämmentävä nimi tässä turnauksessa, sillä heitä on totuttu näkemään Champions liigan puolella tasitelemassa Euroopan suurimmasta pikaalista, joutui nöyrtymään Frankfurtille välierissä 4-3 yhteismaalein. Barcelona ei ollut viime kaudella lähelläkään omaa tasoaan, mutta tämän hetkinen formi näyttää Barcelonan pulesta hyvin lupaavalta, emmekä usko, että heillä näitä samoja ongelmia tulee, mikäli he samaan asemaan joutuisivat.

Rangerssin matak finaalin oli kieltämättä hiukan helpompi, sillä välierissä tuli vastaan SC Braga Portugalista. Braga on myös hyvin varteen otettava vastus, mutta Euroopan suurjoukkueiden rinnalla ovat he pienemmästä päästä. Rangers kaatoi Bragan yhteismaalein 3-2.

Semifinaaleissa Rangerssille asettui vastaan RB Leipzig jossa on hyvin monta kiven kovaa pelaajaa joista yksi on Christopher Nkunku. Nkunku pelasi aivan järisyttävän kovan kauden ja ennakko asetelma Rangerssia vastaan oli, että Nkunku johtaa joukkueen finaaliin, mutta Rangersilla ja Glen Kamaralla oli tästä toiset ajatukset. RB Leipzig voitti ensimmäisen osaottelun 1-0 kiven kovalla puolustuksella ja hyvällä rauhallisella pallonhallinnalla, mutta toisessa ottelussa kävi sitten hieman köpelösti. Rangers ja heidän uskomaton oikealaita puolustaja joka oli turnauksen paras maalintekijä James Tavernier onistui kaatamaan Leipzigin 3-1. Tässä ottelussa myös suomen kirkkaimpia jalkapallo nimiä Glen Kamara onnistui niittaamaan pallon maaliin ja saattoi Joukkueen Eurrooppa Liiga finaaliin.

Frankfurt teki West Ham:ista hyvin selkeää jälkeä molemmissa otteluissa. Frankfurt voitti molemmat osaottelut numeroin 1-2 ja 1-0. Frankfurtilla ei ole ehkkä maailman kirkkaimpia tähtiä pelaamassa, mutta heidän joukkuepeli oli yksinkertaisesti liikaa West Hamille. Lue artikkelimme Mestarien Liiga kertoimet ja vinkit jos euroopalaiset sarjat kiinnostavat sinua.

2. Eurooppa Liigaa 2022-2023

Tämän kauden ennakkosuosikki astelee Englannin Lontoosta joka on myös sattumoisin Lontoon isoin ja massiivisin seura ja se on Arsenal. Arsenal on aloittanut kauden Englannin Premier leaguessa hyvin vahvasti ja on tällä hetkellä sarjan kärjessä. Tämä on vamasti suurin syy tähän ennakkoasetelmaan. Manchester United joka aloitti kauden hyvin huterasti hävitessään kaksi ensimmäistä otteluaan, joista toinen tuli Brentfordille häpäisevin lukemin 4-0. United on tämän jälkeen kuitenkin kääntänyt kurssin aivan täysin ja tätä varten Erik Ten Haag on laitettu Unitedin ruoriin. United kaatoi myös Arsenalin kotonaan 3-1 ja on näyttänyt hyvin vahvalta häviöidensä jälkeen. United on myös ennakkosuosikkeja Eurooppa Liigan voittoon. Tsekkaa miten englantilaisia joukkueita pelaavat Valioliigassa artikkelissamme Valioliiga kertoimet ja ennusteet.

Kolmas joukkue joka asettuu ennakkosuosikkeihin on Real Betis. Betis on La Ligan top 5 joukkue, mutta heillä on todella hyvä joukkue kasassa joka on osoittanut vaarallisuuttaan kotiliigassaan. Yksi pelaajista joka on voi muuttaa pelin suuntaa on nimeltään Nabil Fekir. Fekir on hyökkäävä keskikentän pelaaja joka omistaa silkkisen pehmeän kosketuksen ja todella hyvän pelisilmän. Betis on voittanut kolme peliä ensimmäisestä neljästään ja kärsinyt yhden tappion.

Vaikka liigassa on ennakkosuosikit, näimme viime vuoden tapahtumista samaisessa liigassa, että mikään ei ole varmaa, ennen kuin turnaus on pelattu loppuun asti.

EL-Finaalitarjoukset

William Hill
William Hill
Bonus Urheilu
Veikkaa 20€ ja saa 20€ ilmaista vetoa
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
OlyBet
OlyBet
Bonus Urheilu
Vedonlyönnin Tervetulotarjous 200€ bonusrahaa
Promokoodi
ei vaadittu

3. Eurooppa-liiga finaali 2023 veikkausvinkit

Odotamme kovasti Eurooppa-liiga finaalia ja varmasti kaikki veikkajat analysoivat molemmat joukkueet, jotka pelaavat finaalissa. Kuten mainittu alussa Sevilla vs Roma kertoimet, sanovat meille, että Sevilla pitää voitta (kerroin 2,71). Roman kerroin on kuitenkin vain vähän surempi (3,03). Meidän mielestämme 1x2 veto ei ole paras valinta. Mitä voimme suositella on veto, että ottelussa tulee enemmän kuin 1,5 maalia (kerroin 1,5). Tämä on hyvin mahdollista jos katsotaan viime matsit sekä Eurooppa-liigassa että espanjan ja italian liigoissa.

Meidän toinen veikkausvinkki Sevilla vs Roma otteluun on veikata, että ensimmäinen puoli loppuu tasapeliksi. Koska kysessä on Euroopa-liigan mestaruus, molemmat joukkueet luultavasti alkavat vähän hiitampi, jotta he voivat kontrolloida matsin loppuun saakka. Nämä ovat meidän kaksi vetovihjeet Sevilla vs Roma otteluun. Jos etsitte vedonvälittäjää tätä varten, voitte tarkistaa kaikki meidän sivulla olevat arvostelut ja bonuskoodit. Juuri nyt voimme suositella Pinnacle ja NetBet. Ne molemmat tarjoavat hyvät kertoimet sekä live-veikkaus mahdollisuksia.

4. Mistä katsoa Eurooppa-liiga finaalin 2023

Tällä hetkellä Viaplay omistaa oikeudet Eurooppa liigan katseluun ja sen hinta on 40€/kk. Hinta on aika kova, mutta jos voit ostaa kuukausi paketin vaikka kaverin kanssa ja puolitttaa tilauksen hinnan, on se paljon helpommin maksettavissa. Eurooppa-liiga finaali 2023 live striimi onkin saatavilla Viaplay palvelun kautta.

5. Eurooppa-liiga finaali 2023 UKK

5.1 ❓ Missä ja milloin Eurooppa-liiga finaali 2023 pelataan?

Vuoden 2023 Eurooppa-liiga finaalin pelataan Unkarin Budapestissa, Puskas Arenassa 31. toukokuuta kello 22.00 Suomen aika.

5.2 ❓ Mitkä ovat Eurooppa-liiga finaalin 2023 kertoimet?

Sevilla vs Roma kertoimet ovat: 2,7 - Sevillan voitto ja 3,03 Roman voitto.

5.3 ❓ Mistä katsoa Eurooppa-liiga finaalin 2023?

Viaplay striimaa Eurooppa-liiga finaali 2023. Voi tarkistaa myös EL-finaalin live seurantaa, joka on usein saatavilla Eurooppa-liiga finaali 2023 vedonlyöntiä tarjoavista sivustoista.

kommentoi Eurooppa-liigaFinaali2023Vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti