Espanja vs Saksa vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Espanja vs Saksa vedonlyönti

Turnauksen lohkovaihe ei herää niin paljon tunteita mutta varmasti aihe Espanja vs Saksa vedonlyönti herää, ja tänä vuonna nämä kaksi joukkueet ovat yhdessä samassa lohkossa. Jalkapallon MM-kilpailut on spektaakkeli, joka pelataan neljän vuoden välein. Jalkapallon superfanit joutuvatkin odottamaan ja pysymään kärsivällisinä lähestulkoon neljä pitkää vuotta ennen kuin turnaus pelataan uudelleen. Tänä vuonna eli vuonna 2022 odotus on entistäkin pidempi, sillä jalkapallon makuun päästään vasta joulukuussa. MM-turnaus kuulutetaan alkaneeksi 21.11 ja Espanja vs Saksa ottelu pidetään 27. marraskuuta. Espanja vs Saksa kertoimet ovat jo saatavilla ja niiden perusteella Espanja on ennakkosuosikki (kerroin 2,53). Saksan kerroin on 2,76 ja tasapelin 3,36.

FIFA lähettää turnaukseen jäsenmaistaan parhaat niin, että jokainen manner on edustettuna. Karsinnat on käyty mannerkohtaisesti ja joulukuussa päästäänkin näkemään kuumaakin kuumempia kansainvälisiä jalkapallo-otteluita. Paras voittaa ja vie mestaruuspokaalin kotiinsa!

Täysien katsomoiden edessä pelattava kuuma ja kiistelty Qatarin MM-turnaus tuo mukanaan maailmanluokan jalkapalloa ja huikeita otteluita. Luvassa on temppuja, torjuntoja ja ikäviä katkeria kyyneleitä. Luvassa on myös jännittäviä yksittäisiä otteluita, joiden joukkoon lukeutuu muun muassa kiihkeä Espanja-Saksa matsi. Lue tämä postaus ja nappaa vinkit ottelun vedonlyöntiin!

1. Tie MM-kilpailuihin oli pitkä ja kivinen

MM-kilpailut pelataan neljän vuoden välein, kuten jo edellä kerroimmekin. Tästä syystä tie turnaukseen on pitkä ja vaatii monta voittoa oman maaosan alkukarsinnoissa. Euroopan karsinnat ovat kiistatta kovatasoisimmat, sillä vaikka Etelä-Amerikasta tuleekin maita, kuten Brasilia ja Argentiina, on Euroopan jalkapallon taso kiven kova. Tästä kertoo muun muassa se, että EM-kilpailuiden 2021 voittaja Italia ei tule pelaamaan turnauksessa vaan sen pitkä ja kivinen karsintapolku päättyi pettymykseen.

MM-turnausta on kritisoitu siitä, ettei se kerro absoluuttista totuutta maailman jalkapallon tilanteesta tai siitä, mikä joukkue on paras. Se on totta, sillä turnauksessa nähdään toisinaan yllätyksiä, eikä ennakkoon paperilla paras joukkue välttämättä voita. Jalkapallossa tärkeää onkin päästä nopeasti joukkuepelaamisen makuun, sillä pelaajat matkustavat paikalle omista seurajoukkueistaan. Se joukkue, jolla on parhaat pelaajat ei välttämättä ole se joukkue, joka tekee parasta yhteistyötä.

Yhtä kaikki 2022 MM-turnaus on valtava spektaakkeli, jonka aloitusta odotetaan maailmanlaajuisesti ja jonka vuoksi myös esimerkiksi talviurheilukilpailuiden kausia on pitänyt hajauttaa ja tauottaa pelattavan turnauksen tieltä. Tiedossa on huikeita kaksinkamppailuja, kuten Espanja-Saksa matsi, joka nähdään heti turnauksen alussa. Lue seuraavista osioista vinkit otteluun ja sen vedonlyöntiin!

2. Ennakkoasetelmat Espanja-Saksa peliin

Espanja ja Saksa ovat molemmat kovia joukkueita, jotka ovat menestyneet niin EM- kuin MM-kilpailuissakin. Espanjan kovimpia saavutuksia ovat maailmanmestaruus vuodelta 2010 ja EM-kulta vuosilta 1964, 2008 ja 2012. Espanjassa on useita maailman kuuluisimpia jalkapallojoukkueita, vaikkakin paikallinen la Liga on kärsinyt jonkin verran rahahuolista ja pelaajamenetyksistä. Espanjan joukkueessa on aina pelannut tähtiä ja vuoden 2022 joukkueeseen maan odotetaan lähettävän muun muassa Jordi Alban, Rodrin ja Robert Sánchezin.

Saksa puolestaan on ennakkoasetelmissa hieman heikompi joukkue, vaikka maan joukkue onkin timanttinen ja historiallisesti Espanjaa huomattavasti menestyneempi. Maan tilastoja koristaa muun muassa neljä maailmanmestaruutta ja kolme EM-kultaa. Saksa on myös ainoa maa ikinä, joka on saavuttanut mitalin neljissä peräkkäisissä maailmanmestaruuskilpailuissa. Kyseessä onkin jalkapallon huippumaa, vaikka ihan viime aikaiset näytöt sitä eivät tuekaan.

Ennakkoon ajateltuna lohko E, jossa joukkueet pelaavat on erittäin kova, sillä siinä on Saksan ja Espanjan lisäksi Costa Rica ja Japani. Saksa ja Espanja ovat lohkossa omaa luokkaansa, mutta sitä ei voi etukäteen arvata, kuka lopulta vie lohkon herruuden. Ensimmäinen peli lohkossa on Saksa-Japani ja samana päivänä pelataan Espanja-Costa Rica. Maiden keskinäinen ottelu tulee olemaan 27.11.

Kaiken kaikkiaan Espanja johtaa Saksaa FIFA-rankingissa, sillä Espanja on siinä kuudes ja Saksa vasta 11. Koko turnauksen voitosta kamppailu on vielä täysin auki, mutta ennakkosuosikkina pidetään Brasiliaa ja toisena Englantia. Espanja on listauksessa viidentenä ja Saksa kuudentena vaikka näiden kahden kertoimet eroavat huimasti vihjaten siihen, että Espanja veisi lopulta voiton!

3. Veikkausvihjeet Espanja-Saksa otteluun

Kun ajatellaan yksittäistä Espanja-Saksa ottelua turnauksen alkupuolella, on voittajan veikkaaminen tässä vaiheessa vaikeaa, sillä emme tiedä vielä ollenkaan ketkä pelaajista ovat mukana tai edes pelikunnossa. Emme myöskään tiedä sitä, kuinka hyvin joukkueet hioutuvat yhteen ennen turnausta ja sen alussa.

Veikkausvihjeinä voidaan kuitenkin sanoa, että Espanjan voiton veikkaaminen ei ole huono idea. Voittajavedon lisäksi kannattaa kuitenkin veikata esimerkiksi maalieroa ja sitä, kuka pelaaja tai kumpi joukkue tekee ensimmäisen maalin! Lue mitä on varmoja veikkausvinkkeja sivultamme.

Espanja Saksa kertoimet vahvistavat Espanjan asema (kerroin 2,53). Saksan kerroin ei ole kuitenkin huono - 2,76. Eniten rahaa säästää kun tasapeli tapahtuu - kerroin 3,36. Jos haluaa veikata maaleistä yhteensä, kertoimet ovat hyvin lähellä toisistaan. Yli 2,5 maalia kerroin on 1,88 ja alle 2,5 kerroin on 1,9. Tsekkaa parhaiden vedonvälittäjien sjoitus, josta saat tietää bonuksista ja vedonlyöntitarjouksista.

4. Espanja vs Saksa vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ❓ Mitkä ovat Espanja vs Saksa kertoimet?

Espanja on ennakkosuosikki - kerroin 2,53. Saksan kerroin on 2,76 ja tasapelin 3,36.

4.2 ❓ Milloin pidetään Espanja vs Saksa ottelun?

Espanja Saksa matsi pelataan 27. marraskuuta kello 21.00 Suomen aika.

4.3 ❓ Missä lyödä vetoa Espanja Saksa ottelusta?

Espanja vs Saksa vedonlyönti löytyy William Hill, Pinnacle tai Olybet sivuilta.

kommentoi EspanjaVsSaksaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti