JohnnyBet.com fi

Englanti vs USA vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Englanti vs USA vedonlyönti

Jalkapallon MM-kisojen lohkovaihe etenee ja sen takia haluamme kertoa vähän Englanti vs USA vedonlyönnistä. Kaksi huippujoukkuetta taistelee B-lohkossa parhaasta mahdollisesta sijasta tehdäkseen neljännesvälierää vähän helpompaa. Tulevassa ottelussa Englantia pidetään ennakkosuosikkina – kerroin 1,54. Yhdysvaltojen kerroin on merkittävästi korkeampi – 6,85. Niiden kahden välillä on kerroin tasapelille, joka tällä hetkellä on 4,32. Mitä ennusteita on ennen tämä ottelun? Kuinka ja missä veikata? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme tässä artikkelissa. Mennään siis suoraan asiaan.

1. Englanti – USA: Missä ja milloin?

MM-kisoissa otteluita on runsaasti siis voi olla joskus vaikea muista milloin pelataan ottelua, josta kiinnostamme. Englannin ja Yhdysvaltojen välisen ottelun päivämäärä on 25. marraskuuta, perjaintaina. Se on viimeinen matsi kyseisenä päivänä, joka tarkoittaa otteluna alkavan kello 21.00 Suomen aika. Al Bayt Stadium on paikka missä ottelua pidetään. Samassa stadionissa pelataan Saksa - Espanja ottelua, kaksi päivää sitten. Lue veikkausvinkit Saksa - Espanja otteluun, jos kiinnostat.

2. Englanti vs. USA kokoonpanot 25.11.2022

Viralliset kokoonpanot julkaistaan aina noin tunti ennen ottelu alkaa mutta voimme jo ennustaa, kuka pääsee pelaamaan Englanti vs USA ottelussa. Molemmat koutsit ovat varmasti kiitollisia siitä, ettei kukaan loukkaantui viime otteluissa. Sen takia voimme myös odottaa ihan samoja kokoonpanoja kuin ensimmäisissä otteluissa. Ennustamme, että sekä Englanti ja USA valitse 4-3-3 taktiikan. Englannin riveissä voimme nähdä Pickford maalivahtina ja hänen viereen tulee Shaw, Maguire, Stones ja Trippier. Kentän keskellä pelaa Rice ja Bellingham ja heidän edessä Mount, joka tulee auttaamaan englantilaishyökkäjiä, joihin kuuluu Saka, Kane ja Sterling. Yhdysvaltojen puolesta todennäköisesti Turner jää edelleen maalivahdiksi. Puolustajia on varmarsti neljä: Robinson, Ream, Zimmerman ja Dest. McKennie, Musah ja Adams pelaavat kentän keskellä ja syöttävät pallon hyökkäjille, jotka ovat Pulisic, Weah ja Sargent.

Englanti: Pickford – Shaw, Maguire, Stones, Trippier – Rice, Bellingham, Mount – Saka, Sterling, Kane

USA: Turner – Robinson, Ream, Zimmerman, Dest – Adams, McKennie, Musah – Pulisic, Sargent, Weah

3. Englanti vs. USA odotukset ja ennusteet otteluun

Molemmat joukkueet eivät koskaan olleet tuntemattomia mutta ennen turnauksen aloittamista oli vähän vaikeampaa ennustaa kuinka hyvin USA sekä Englanti pärjää jalkapallotaistelussa Qatarissa. Sekä Englanti että Yhdysvallat ovat pelanneet jo ensimmäisiä otteluita lohkossa, 21. marraskuuta. Englanti on loistavasti voittanut Iranin joukkuetta vastaan jopa 6:2 ja näin englantilaiset varannut itselleen ykkössijan B-lohkossa (ainakin tähän asti). Maalintekijöitä oli niin monta kuin maalia eli 6: Jude Bellingham, Bukayo Saka, Raheem Sterling ja kaksi vaihtopelaajaa Marcus Rashford ja Jack Grealish. Englannin valmentajalla, Gareth Southgatella, on siis vaikea tehtävä, joka on valita hyökkääjiä, jotka pääsevät pelaamaan tulevassa ottelussa. Toivomme kaikille valmentajille vain sellaisia vaikeuksia.

Vaikka Gareth Southgaten johtama joukkue pärjäsi hyvin sen avausottelussaan, valmentaja itse ei vaikuta täysin tyytyväisenä. Hän sanoi, että ottelun loppu ei mennyt näin kuin sen pitäisi ja joukkueen pitää valmistaa parempi ennen tulevan ottelun. Tämä todistaa, että myös Gareth Southgate pitää USA kovana vastustajana.

Ottelun lopussa, päästää kaksi maalia sillä tavalla kuin teemme ei ole meidän tarvitsemamme taso. Meidän pitää pystyä parempaan kuin tänään, USA vastaan koska he käyvät meidän kimppuumme täydellä kaasulla. - Gareth Southgate, SkySports

Yhdysvaltojen ensimmäinen ottelu päättyi tasapeliin 1:1 Walesin joukkueetta vastaan. Vaikkaa ameriiikalaiset ovat dominoineet kentällä, he saivat vain yhden maalin. Maalintekijäksi on tullut Timothy Weah. Voittaa yhden nollaan on edelleen voitto mutta ihan ottelun lopussa rike rangaistusalueella johtui tasapeliin.

Vaikka USA sai vain yhden pisteen, he nousevat suosikiksi Englannin vieressä ja meidän mielestämme nämä kaksi joukkuetta todennäköisesti taistelevat ykkössijasta B-lohkossa. Vaikka Englannilla oli paljon ongelmia, erityisesti Kansojen Liigassa, joukkue on todistunut olevan valmis taistelemaan neljännesvälierässä. USA taas näyttää, että Yhdysvalloissa futis on heille tuttu ja he osaavat pelata näin hyvin kuin eurooppalaisia joukkueita. Sen takia tuleva matsi vie mukaan paljon jännitystä ja on mahtava tilaisuus vedonlyöntiin. Mutta kuinka veikata Englanti – USA ottelua? Ensisijaisesti katsotaan kertoimia.

4. Englanti – USA veikkausvinkit

Jos puhutaan veikkaamisesta, pitää analysoida kertoimia. Englanti – USA kertoimet ovat jo saatavilla ja kuten kerroimme alussa, kertoimien perusteella Englanti on suosikki – kerroin 1,54. Ei huono ja tämä on tosi mahdollista, että Englanti lisää kolme pistettä tililleen. Jos tuntuu kuitenkin, että USA voittaa matsin, oikeasti kannattaa lyödä vetoa heidän voitostansa, koska kerroin Yhdysvaltojen voitolle on 6,85.

Korkeat kertoimet tarkoittavat kuitenkin, että sellainen tapahtuma ei kuuluu veikkaajien ennustuksiin. Voimme kuitenkin odottaa, että amerikkalaiset taistelevat kovasti voitosta, erityisesti nyt, kun kakkossijan lohkossa ei ole täysin varmaa. Tästä syntyy kaksi vetovihjettä Englanti vs USA otteluun. Koska hyvin mahdollinen on sekä Yhdysvaltojen voitto että tasapeli, voi valita tuplamahdollisuus -vedon. Kun veikkaa, että joko USA voittaa tai matsi loppuu tasapeliin, silloin kerroin on 2,50. Vähän pienempi mutta kannattava edelleen. Sen lisäksi, meidän mielestämme maaleja voi olla monta. Järkevä veto olisi yli 2,5 maalia, jonka kerroin on 1,91. Jos kuitenkin haluaa pelata vähän turvallisella tavalla, veto siitä, että tulee yli 1,5 maalia, on tosi varma. Silloin kuitenkin kerroin on vain 1,27. Ennustammekin, että molemmat joukkueet tekevät maalin ja juuri sellainen veto löytyy vedonlyöntisivustojen tarjonnasta. Lisävinkki Englanti vs USA otteluun olisi, että sekä Englanti että USA lyö pallon sisään. Tämän tapahtuman kerroin on 2,02. Mikäli haluat saada enemmän vinkkejä MM-kisoihin, voit lukea artikkelimme Portugali - Uruguay vedonlyönnistä.

Nämä ovat meidän vedonlyöntivihjeet Englanti – USA matsiin mutta, jokaisella veikkaajalla on oma tapa veikata ja omat analyysit. Voi tarkistaa myös meidän valmistama Tipstereiden Liiga, jossa voi ilman riskiä lyödä vetoja, MM-kisojen tapahtumista sekä tsekata miten muut veikkaajat ovat asettaneet heidän omia vetoja. Sivultamme löytyy myös runsaasti uhkapelisivustojen arvosteluja ja promokoodeja, joiden avulla pelaaja pääsee hyödyntämään mahtavista bonuksista vedonlyöntiin. Kannattaa tarkistaa niitä erityisesti nyt, koska MM-kisojen aikana, vedonvälittäjät valmistavat eri promotioita MM-kisoja varten.

Tsekkaa erikoistarjoukset MM-kisoihin

Pinnacle
Pinnacle
Bonus Urheilu
Satoja vedonlyöntikohteita
VIP Koodi
JOHNNYBET
NetBet
NetBet
Bonus Urheilu
30€ ilmaisveto
Bonuskoodi
JBVIPFI

5. Mistä katsoa Englanti – USA ottelun?

Jalkapallon MM-kisojen televisointioikeudet omistaa Suomessa MTV ja YLE. Englanti vs USA katselu on saatavilla YLE:n kanavalta. Englanti vs USA suoralähetys alkaa kello 21.00 Suomen aika. On tosi mahtava, että kaikki ottelut ovat katsottavat ilmaiseksi TV:stä mutta jos haluaa katsoa ottelun mobiilissa, tämä on myös mahdollista YLE Areenan kautta, joka tarjoaa Englanti – USA live streamin. Matsin katsoessaan kannattaa veikata livenä ja nopeasti reagoida siihen, mitä tapahtuu kentällä. Englanti vs USA live vedonlyöntiä tarjoaa mm. Pinnacle ja William Hill. Niissä sivustoissa käytettävät bonuskoodit löytyvätkin meidän sivustoltamme.

6. Englanti vs USA Usein kysytyt kysymykset

6.1 ❓ Missä ja milloin Englanti vs USA ottelua pidetään?

Englanti kohtaa USA joukkuetta 25. marraskuuta Al Bayt Stadiumissa Qatarissa. Matsi alkaa kello 21.00 Suomen aika.

6.2 ❓ Mitkä ovat Englanti – USA kertoimet?

Englannin joukkuetta pidetään suosikkina ja sen kerroin on 1,54. Kerroin Yhdysvaltojen voitolle on 6,85 ja tasapelille 4,32.

6.3 ❓ Mitkä ovat veikkausvinkit Englanti vs USA otteluun?

Yksi vinkeistä on BTS -veto, eli että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tämän tapahtuman kerroin on 2,02.

6.4 ❓ Missä veikata Englanti vs USA otteluta?

William Hill, Pinnacle, Olybet ja LVBet ovat sivustoja, joiden tarjonnasta Englanti vs USA vedonlyönti löytyy.

kommentoi EnglantiVsUsaVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti