Deontay Wilder vs Robert Helenius vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Deontay Wilder vs Robert Helenius vedonlyönti

Deontay Wilder vs Robert Helenius vedonlyönti on jo tarjolla parhailla vedonlyöntisivustoilla.15. lokakuuta tärähtää käyntiin kovin odotettu Robert Helenius vs. Deontay Wilder -ottelu. Kyseessä on suomalaisen nyrkkeilyn kannalta merkittävä ottelu, sillä ottelu saattaa saada MM-titteliarvon ja lisäksi vaakakupissa on suurin palkkiosumma, joka on koskaan maksettu suomalaiselle nyrkkeilijälle. Wilder vs Helenius kertoimet ovat jo julkistetut ja niiden perusteella voi sanoa Wilderin olevan ennakkosuosikki - kerroin 1,14. Kerroin suomalaisen voitolle on 5,55 ja tasapelille 19,0.. Sellaiset kertoimet tarjoaa William Hill ja nämä eivät ole muuttuneet. Toisaalta muiden vedonvälittäjien kertoimet ovat muuttuneet, valitettavasti vahvistamalla Deontay Wilderin aseman.

Ottelu tullaan käymään New Yorkissa, Brooklynin Barclays Centerissä. Tapahtumasta kuhistaan, vedonlyöntisivustot käyvät kuumina ja fanit eivät malttaisi odottaa ottelun alkua. Lokakuuta odotellaan kuitenkin vielä ja ennen ottelua on vielä hyvin aikaa päättää, kumman puolesta veto kannattaa asettaa.

Ottelun osapuolet, Helenius ja Wilder, valmistautuvat parhaalla mahdollisella tavalla, tietäen vastassa olevan tasaväkinen vastustaja. Se, kumpi voittaa, nähdään lokakuussa.

1. Taustaa

Helenius on matkustanut Yhdysvaltoihin aiemminkin. Hän on nimittäin toiminut Wilderin pääsparraajana tämän valmistautuessa mestaruusotteluihin Tyson Furya vastaan. Kaksikko on siis toisilleen jo ennestään tuttuja. He ovat mitelleet toisiaan vastaan kymmeniä kertoja.

Helenius on kommentoinut tulevaa ottelua sanoin:

Kun ottelu varmistui, mietin aluksi, että “voi veljet”. Meillä oli hyvät sessiot ja juttelimme niiden jälkeen. Jaoimme samanlaisia ajatuksia elämästä. Tietysti se on vähän vaikeaa kohdata hänet. Mutta tämä on urheilua. Minun on oltava aggressiivinen ja sulkea tunteet pois, kun astun kehään - Robert Helenius, Ilta Sanomat

Yhteisistä hetkistä on Heleniukselle hyötyä, mutta toisaalta sama hyöty on myös Wilderille. Molemmat tuntevat toistensa liikkeet ja tavat ja ottelu tulee tästäkin syystä olemaan oikein mielenkiintoinen. Wilder tunnetaan omintakeisesta tyylistään nyrkkeillä ja mikäli häntä vastassa olisi täysin tuntematon vastustaja, olisi Wilderillä ehkä etulyöntiasema. Kuitenkin nyt, kun vastassa on tuttu vastustaja, jolle Wilderin oikea nyrkki on tuttu, voi taistosta tulla hyvinkin tasavertainen.

Helenius on nyrkkeilijänä monipuolinen ja taktinen ja jää nähtäväksi, onnistuuko hän voittamaan Wilderin näillä ominaisuuksillaan.

Mitä tulee Wilderiin, on hän aiemmin saanut kunnian pidellä WBC-liiton haluttua mestaruusvyötä. Kuitenkin hän joutui luovuttamaan sen Tyson Furylle vuonna 2020. Fury kuitenkin lopetti nyrkkeilyuransa, joka tarkoittaa, että mestaruus on avoinna. Helenius tähtää kohti maailmanmestaruutta ja lokakuun ottelu voikin toimia tähän erinomaisena väylänä. Wilderiä pidetään tällä hetkellä raskaansarjan pahimpana tyrmääjänä. Niinpä Heleniuksen voitto olisi merkittävä saavutus sekä maailmanmestaruuden että tällaisen huippuottelijan voittajana.

Heleniuksen vuosi 2022 on ollut tyhjä otteluiden osalta. Viime vuonna hänellä oli yksi ottelu, Adam Kownackia vastaan. Tuolloin hän onnistui tyrmäämään vastustajansa. Heleniuksella on siis ollut rauhallisempaa otteluiden osalta, vaikka hän onkin aktiivisesti treenannut Ahvenanmaalla. Helenius voitto Kownackin edellisen kerran maaliskuussa 2020.

Helenius vs Wilder -ottelu tulee näillä näkymin olemaan 12-eräinen. Jännitystä tulee piisaamaan siis erä toisensa jälkeen.

Mitä tulee kilpailijoiden fyysisiin eroihin, on Helenius aavistuksen Wilderiä lyhyempi. Heleniuksen pituus on 199,50 cm, kun taas Wilder on 201 cm. Painoeroa on vain muutaman kilon verran, Heleniuksen ollessa kaksikkoa painavampi. Fyysisiä eroja ei kahdella ottelijalla juurikaan ole, joten ainakaan niiden suhteen näiden kahden välillä ei voi eroa tehdä. Wilderin vahvuuksia on jo edelläkin mainittu tyrmäysvoima. Mikäli nyrkkeily ja veikkaaminen kiinnostavat sinua, lue meidän artikkelimme josta löytyy vetovihjeet nyrkkeilyyn.

Wilder ja Helenius H2H

Deontay Wilder vs Robert Helenius
Yhdysvallat Maa Suomi
36 Ikä 38
201 Pituus (cm) 200
211 Ulottuvuus (cm) 201
42-1-2 (41 tyrmäystä) Ennätys 31-0-3 (20 tyrmäystä)
Oikea Kätisyys Oikea
Häviö (vs. Tyson Fury) Viime ottelu Voitto (vs. Adam Kownacki)
#3 Nyrkkeilyn raskasarjaan sijoitus #20

2. Tarjolla suurin palkintosumma

Vaikka suurimpien nyrkkeilyotteluiden rahapalkkioita ei paljastetakaan suurelle yleisölle, Heleniuksen manageri Sundmanin sanoista voi kuitenkin päätellä lokakuun ottelupalkkion määrää. Sundman kertoi nimittäin tammikuussa summan olevan jopa seitsennumeroinen. Tämä on suurin palkintosumma, joka on koskaan maksettu suomalaiselle.

Luvassa on ehdottomasti Robertin uran suurin palkkio. En voi kertoa enempää. Ainoastaan Robert voi itse halutessaan kertoa, paljonko saa ottelusta palkkiota - Markus Sundman, YLE

Myöskään Helenius ei ole itse paljastanut tarkkaa summaa. Hän on kuitenkin kertonut saavansa itse enintään puolet kyseisestä palkkiosta, sillä sitä käytetään kyseiseen otteluun valmistautumiseen ja lisäksi yhteistyökumppanit saavat omat prosenttiosuutensa.

Seitsennumeroinen summa kuulostaa joka tapauksessa hyvältä, vaikka Helenius ei koko summaa itse pitäisikään.

3. Wilder vs Helenius - vetovihjeet

Heleniuksen ja Wilderin ottelua odotetaan jo kuumeisesti ja aika käy vähiin. Vedonlyöntisivustot ovat jo aktivoituneet ottelun suhteen ja niinpä kohteita on jo ehditty lisäämään eri sivustoille. Kertoimet ovat siis jo nähtävillä.

Tällä hetkellä kertoimet näyttävät siltä, että Heleniuksen voiton myötä vedonlyöjä saisi panoksensa takaisin noin viisinkertaisena. Wilderin voittokertoimet ovat pienet, reilun 1.13 luokkaa. Tasapeli ei ainakaan kertoimista päätellen ole kovin todennäköistä. Vedonlyöjille tuleekiin olemaan tiukkaa tehdä valinta näiden kahden nyrkkeilijän väliltä, sillä toisaalta kyseessä on hyvin tasaväkinen kaksikko ja toisaalta taas molemmilla on omat ominaisuutensa. Jääkin vedonlyöjän käsiin tehdä päätös, kumman puolesta voittoa veikkaa. Usein suuria tapahtumia pitää odottaa pitkään. Juuri Heleniuksen ottelun jälkeen on kuitenkin toinen iso tapahtuma ja veikkausmahdollisuus, joka on Kultaisen Pallon myöntämisen. Lue artikkelimme Ballon d'or veikkausvinkit ja saa tietää mitä voi odottaa meitä, tällä mahtavalla urheiluviikolla.

Deontay Wilder vs Robert Helenius - Parhaat kertoimet
Deontay Wilder
Robert Helenius
Viimeisin päivitys: 1664786104

Vetoa voi käydä lyömässä jo nyt, mutta ottelun lähestyessä vetokohteita tullaan todennäköisesti vielä lisäämään eri sivustoille. Jos haluat asettaa vetosi varmasti parhaan mahdollisen sivuston kautta, kannattaa vedonlyöntialustojen tarjontaa seurata ottelun ajankohdan lähestyessä.

Vetoja asettaessa kannattaa tutustua myös valitsemasi vedonlyöntisivuston kampanjoihin siltä varalta, että nyrkkeilylle olisi omaa kampanjaa. Mikäli käynnissä on kampanja joko juuri kyseiseen otteluun, nyrkkeilyyn yleisesti tai mihin tahansa vedonlyöntiin, voi olla kannattavaa hyödyntää kampanja.

Meidän veikkausvinkki Wilder - Helenius otteluun on Wilderin voitto tyrmäyksellä. Vaikka haluaisimme Heleniuksen voittavan, Wilder on meistä korkeammalla tasolla kuin Helenius. Wilderin voiton tyrmäyksellä lisäksi, kannattaa lyödä vetoa siitä, montako erää on ottelussa. Meidän vinkki olisi alle 8 erää. Kertoimet niille tapahtumille, eivät kuitenkaan ole julkistettuja vielä. Kerromme niistä heti, kun vedonvälittäjät julkaisevat niitä sivuillaan.

4. Missä Wilder - Helenius ottelun voi katsoa?

Suomen TV:n osalta ei ole vielä julkistettu, mitä kautta ottelun voi katsoa. Tällä hetkellä tiedetään, että Yhdysvalloissa ottelu on mahdollista katsoa Fox Sports PPV:n kautta. Tämä maksaa 74,99 dollaria eli noin 75 euroa. Palvelu on ostettava myös Suomessa.Mikäli ottelu tullaan televisioimaan Suomessa, tulemme varmasti tietämään tästä ajoissa. Tällä hetkellä jäämme kuitenkin toistaiseksi odottamaan tietoa, tuleeko ottelu näkyville suoratoistopalveluiden tai TV-kanavien kautta.

Monta suomalaista käyttää päivittäin C-More tai Viaplay palveluja. Meidän ennuste on kuitenkin se, että DAZN saa striimauksenoikeuksia tähän ottelun. DAZN tarjoaa suurien nyrkkeilyottelujen striimiä ja luultavasti näin on siinä tapauksessa.

Jää nähtäväksi, tullaanko ottelua näyttämään vedonlyöntisivustojen live streameissa. Tietoa tästä ei vielä ole. Mikäli vedonlyöntisivustot eivät tule ottelua näyttämään sivustollaan, on kuitenkin todennäköistä, että sitä pääsee seuraamaan jonkin suoratoistopalvelun tai television välityksellä. Joka tapauksessa ottelu tullaan kuitenkin välittämään innokkaille katsojille tavalla tai toisella.

On hyvä tietää, että vaikka ottelu käydäänkin lauantaina 15. lokakuuta, ajoittuu se kuitenkin Suomen ajassa sunnuntain puolelle.

5. Wilder vs Helenius vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

5.1 ❓ Missä ja milloin Wilder vs Helenius -ottelua pidetään?

Nyrkkeilijät taistelevat 16. lokakuuta Barclays Center haalissa, New Yorkissa. Koko gaala alkaa keskiyöllä mutta suomalaisen ottelun pitää alkaa noin kello 6.00 Suomen aika.

5.2 ❓ Mistä katsoa Wilder vs Helenius -ottelun?

Wilder vs Helenius Suomessa televisointioikeudet eivät vielä ole myönnetty. Luultavasti DAZN tarjoaa Wilder vs Helenius live striimiä. Yhdysvalloissa Fox Sports on kanava, joka myy Wilder Helenius PPV -palvelun. Tämä maksaa 74,99 USD eli noin 75 euroa.

5.3 ❓ Mitkä ovat Wilder vs Helenius kertoimet?

Tällä hetkellä kerroin Wilderin voitolle on 1,13, taas Heleniuksen voitolle 5,55. Tasapelille kerroin on korkein - 19,0. Kertoimet muille tapahtumille julkistetaan Wilder vs Helenius vedonlyöntiä tarjoavilla sivustoilla kun ottelu on lähempänä.

kommentoi Deontay Wilder vs Robert Helenius vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti