JohnnyBet.com fi

Conor McGregor vs Michael Chandler vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Conor McGregor vs Michael Chandler vedonlyönti

McGregor on palannut ja t√§m√§ tapahtuma on juuri syy siihen miksi kirjoitamme aihhesta Conor McGregor vs Michael Chandler vedonly√∂nti! Kahden vuoden tauon j√§lkeen Conor ‚ÄĚThe Notorious‚ÄĚ McGregor on taas palaamassa ottelukeh√§√§n matsissa Michael Chandleria vastaan. Ottelun ajankohtaa ei ole viel√§ julkistettu, mutta se ei MMA-yleis√∂√§ haittaa, sill√§ piakkoin on luvassa intensiivinen matsi ja kutkuttavan j√§nnitt√§vi√§ vedonly√∂ntimahdollisuuksia. Vaikka p√§iv√§m√§√§r√§ ei ole viel√§ tuttu, McGregor - Chandler kertoimet ovat jo saatavilla vedonly√∂ntisivustoista. The Notorious on suosikki kertoimella 1,76 taas Michael Chandlerin kerroin on 2,07.

Lue tästä postauksesta parhaat vedonlyöntivinkit tulevaan otteluun, samalla saat tietää kaiken tärkeimmät McGregor vs Chandler faktat. Osallistu kotisohvalta otteluun ja tee katselusta jännittävämpää lyömällä vetoa!

1. McGregor vs Chandler 2023 ‚Äď ottelun taustat

McGregor vs Chandler -matsi on osa The Ultimate Fighteria, eli amerikkalaista MMA-tosi-TV sarjaa. Ottelu julkistettiin helmikuun 2023 alkupuolella, kun samalla julkistettiin McGregorin ja Chandlerin olevan sarjan 31. kauden valmentajia. Ottelulle ei toistaiseksi ole kerrottu otteluajankohtaa, mutta sen uskotaan tapahtuvan TUF:in 31. kauden loppupuolella. TUF-kausi alkaa toukokuun 30. päivä ja päättyy elokuussa.

Ottelusta tekee mielenkiintoisen se, ett√§ molempia miehi√§ pidet√§√§n showmiehin√§. McGregor tunnetaan roisista tyylist√§√§n sek√§ keh√§n sis√§ll√§ ett√§ sen ulkopuolella ‚Äď kertoohan lempinimi The Notorious, pahamaineinen, herran maineestakin jotain. Chandler rakastaa olla parrasvaloissa ja h√§nen ottelunsa ovat aina varmuudella hyvin viihdytt√§vi√§. Odottamassa ottelua, muista, ett√§ UFC tapahtumia j√§rjestet√§√§n jopa joka viikko. Meid√§n toisesta artikkelistamme voit lukea kuinka ly√∂d√§ vetoa UFC:sta.

2. Pahamaineinen irlantilainen kohtaa rautamiehen

Conor McGregor ei juuri esittelyjä kaipaa. Hänet tunnetaan kehässä ja sen ulkopuolellakin nimellä The Notorious, eli pahamaineinen. Aggressiivisesta tyylistään tunnettu 34-vuotias McGregor on kotoisin Irlannin pääkaupungista Dublinista, ja on otellut sekä kevytsarjassa, höyhensarjassa ja välisarjassa. McGregor on ensimmäinen ottelija UFC:ssä jolla on ollut samanaikaisesti kahden eri painoluokan mestaruudet hallussaan. Voitokas McGregor on tunnettu vapaaottelijana, mutta on myös nyrkkeillyt muutamaan otteeseen.

Michael Chandler taas on kotoisin Yhdysvaltojen Missourista. 36-vuotias Chandler on kevytsarjan ottelija ja hänet tunnetaan kehässä nimellä Iron Mike, joka on kunnianosoitus hänen esikuvalleen Mike Tysonille. Chandlerillakin on mestaruuksia iso pino, niistä isoimpina Bellator kevytsarjan mestaruudet.

Chandler on otellut ammattilaisena vuodesta 2009. Chandler tunnetaan kehässä voimastaan ja räjähtävyydestään, ja aggressiivisuuttakin häneltä löytyy. Viimeisestä 11 UFC-ottelustaan hän on voittanut 7. Chandler on tituleerannut itsensä innostavimmaksi kevytsarjalaiseksi tällä planeetalla.

3. McGregor vs Chandler 2023 ‚Äď otteluennakko

McGregor vs Chandler on kauan odotettu McGregorin paluu ottelukehään. Vikkeläjalkainen McGregor on ollut loukkaantumisen takia sivussa viimeiset kaksi vuotta, mutta on väläytellyt paluuta kehään jo viime vuodesta lähtien. Irlantilainen McGregor on ollut voitokas viimeksi tammikuussa 2020, ja viimeisistä neljästä ottelustaan hän on voittanut vain yhden. Hänen kohdallaan kysymysmerkkinä onkin, miten loukkaantuminen on vaikuttanut hänen ottelukuntoonsa. Ainakin McGregor on kertonut olevansa nyt loukkaantumisen jälkeen painoltaan aito välisarjan mies, tosin vielä ei ole tiedossa onko kyseessä välisarjan vai kevytsarjan ottelu.

Chandler puolestaan on hyvässä otteluvireessä ja pystynyt pitämään yllä tasaista ottelutahtia samalla kun McGregor on ollut toipilaana. Toisaalta Chandler on myös hakemassa eräänlaista revanssia, sillä viimeisimmässä ottelussaan Poirier päihitti hänet tiukasti kolmannessa erässä. Chandlerilla on myös paljon todistettavaa, ja mahdollinen tyrmäysvoitto McGregorista toisi hänen uralleen uutta ponnetta.

Ottelu Chandleria vastaan paluuotteluna on tyylillisesti hyvin osuva valinta McGregorille, sillä ottelijoina he ovat hyvin erilaisia. Chandlerin puolustuksen heikkous tuo McGregorille hyviä mahdollisuuksia iskuille, kun taas McGregorin yleiskunnon kysymysmerkki on hyvä mahdollisuus Chandlerille ottaa voitto kotiin.

Conor McGregor - Michael Chandler voittajavedot - Parhaat kertoimet
Conor McGregor
Michael Chandler
Viimeisin päivitys: 1687767136

4. Vedonlyöntivinkit McGregor vs Chandler 2023

Ottelun julkaisuvaiheessa helmikuussa 2023 vedonly√∂ntitilastot olivat hyvin tasaisia ‚Äď molempien kertoimet ovat -110. Jos t√§m√§ kertoimien muoto ei ole tuttu, kirjoitamme alhaalla viel√§ milt√§ se n√§ytt√§√§ eri muodossa. Muista vain, ett√§ UFC aina antaa kertoimia sellaisessa muodossa. Muotoa huolimatta meid√§n kerroinlaskurilla voit aina laske mahdollinen voittosi helposti. Ottelun taustoja ja ottelijoiden tyylej√§ ja kuntoa tarkastellessa kertoimet k√§yv√§t hyvin j√§rkeen. T√§ll√§ hetkell√§ tilanne on siis hyvin selke√§√§ arpapeli√§, ja mahdollisuudet voittoon on kertoimien perusteella ihan kummalla tahansa.

Tiedossa on eeppinen ottelu, joskaan todennäköisesti ei kovin pitkä ottelu, sillä McGregor ja Chandler eivät kumpikaan ole tunnettuja kestävyydestään. Paineet ovat molemmilla, kun McGregor yrittää todistaa olevansa kunnossa loukkaantumisen jälkeen, ja Chandler yrittää vahvistaa paikkaansa MMA-ottelijoiden huipulla.

Molemmat taistelijat ovat hyvin agresiivisia siis meidän vetovihje McGregor vs Chandler otteluun on veikata, että ottelu päättyy tyrmäyksellä ja samalla, se päättyy ennen viimeisen erän lopun.

Näin mielenkiintoisten lähtötilanteen perusteella voimme suositella esimerkiksi voittajavedonlyöntiä. McGregor Chandler voittajavedot ovat jo saatavilla ja kertoimien perusteella McGregor on suosikki - kerroin 1,76. Chandlerin kerroin ei ole kuitenkaan kovin suurempaa - 2,07. Tämä tarkoittaa, että myös veodnvälittäjät ennustavat tapahtuman olevan kova taistelu. Voittoon on mahdollisuus kummalla tahansa, joten näin saat otteluun ainakin jännitystä! Muista myös muut veikkauskohteemme, voit veikata esimerkiksi ottelun loppumisaikaa ja -tapaa!

5. McGregor Chandler katselu

Varmasti kun veikkaa, haluaakin katsoa ottelua. Jos puhutaan UFC tapahtumista, niiden l√§hetykset ovat helposti saatavilla Viaplayin kautta. Vaikka ottelun p√§iv√§m√§√§r√§ ei ole viel√§ varmistettu, voimme jo sanoa, ett√§ varmasti McGregor Chandler Viaplay live striimi on katsottava kyseisen sivuston kautta kun ostaa tavallisen urheilupaketin. Sen hinta on 39,99‚ā¨ kk. ja se sis√§lt√§√§ muita l√§hetyksi√§ kuten NHL tai Valioliiga.

6. McGregor - Chandler UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 ūü•ä Miss√§ ja milloin McGregor - Chandler ottelua j√§rjestet√§√§n?

Päivämäärä ei ole vielä vahvistettu. Tiedetään vain, että ottelua järjsetetään TUF -ohjelman lopun jälkeen.

6.2 ūü•ä Mitk√§ ovat McGregor - Chandler kertoimet?

Suosikki on Conor McGregor kertoimella 1,76. Michael Chandlerin kerroin on 2,07.

6.3 ūü•ä Miss√§ veikata McGregor - Chandler ottelua?

Conor McGregor vs Michael Chandler vedonlyönti on mahdollista mm. NetBet, Pinnacle, Olybet ja LVBet sivuilla.

kommentoi Conor McGregor vs Michael Chandler vedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti