JohnnyBet.com fi

Ballon d'Or vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Ballon d'Or vedonlyönti

Ballon d'Or 2022 vedonlyönti on kiinnostava aihe, koska tämän palkinnon voitto kruunnaa pelaajan kausi ja ehdokkaita on aina runsaasti vaikka palkinto saa vain yksi niistä. Kultainen Pallo (ranskaksi Ballon d’Or) on palkinto, jonka ranskalainen France Football -lehti jakaa vuosittain maailman parhaalle jalkapalloilijalle. Palkintoa on jaettu aina vuodesta 1956 lähtien. Palkintoa kutsutaan myös nimellä “Euroopan vuoden jalkapalloilija”. Nyt ehdokkaiden lista on jo vahvistettu. Vaikka Lionel Messi ei ollut suosikki tänä vuonna on ihan yllättävä, että häntä puuttuu listasta. Ennakkosuosikkina pidetään Karim Benzemaa (kerroin 1,05). Sen seuruauksena tulee Erling Haaland (kerroin 10,0) ja Mohamed Salah (kerroin 15,0).

Jalkapallotoimittajat ympäri maailman saavat kunnian valita joka vuosi pelaajan, joka ansaitsee maailman parhaan jalkapalloilijan tittelin. Nykyään pakinnon voi saada kuka tahansa jalkapallopelaaja, kun vielä ennen vuotta 2007 valitun pelaajan tuli pelata UEFA:n alla. Myös ennen vuotta 1995 oli lisää rajoituksia, sillä vielä tuolloin Kultaisen Pallon voittajan tuli olla jonkin Euroopan maan kansalainen. Palkinto voidaan myöntää joko miehelle tai naiselle.

Saimme maaliskuussa 2022 tiedon, että Kultaisen pallon äänestysjärjestelyt ovat muuttuneet. Voittaja valittiin aiemmin kalenterivuoden suoritusten mukaan, mutta uusien sääntöjen mukaan voittaja katsotaan kauden mukaan. Näin marraskuussa alkavien MM-kisojen suorituksia ei lasketa tämän vuoden palkintoäänestykseen. Sen sijaan MM-kisojen suoritukset lasketaan mukaan vuoden 2023 Kultaisen Pallon äänestykseen. Muutoksia on tapahtunut myös äänestävien tahojen määrässä. Aikaisemmin asiasta äänestivät 127 tuomaria, kun taas nykyään äänestämässä on enää 100 mata.

Vuoden 2022 Ballon d’Or jaetaan lokakuussa 2022. Palkintotapahtumalle ei ole vielä toistaiseksi määritetty paikkaa, mutta koska kyseessä on ranskalaisen France Football -lehden jakama palkinto, voidaan palkintojenjaon odottaa tapahtuvan Ranskassa.

1. Kultaisen pallon voittaja 2022

Kuka voittaa Kultaisen Pallon vuonna 2022? Se kiinnostaa jalkapallofaneja ja etenkin itse jalkapalloilijoita. Kukaan ei varmasti voi kieltää ottavansa mielellään pystin vastaan, mikäli sellaista tarjotaan.

Pystin voittaja valitaan henkilökohtaisen menestyksen mukaan viimeisen kauden ajalta. Huomioon otetaan mm. kauden aikana saavutetut ennätykset. Äänestyksessä huomioidaan myös reilun pelaamisen periaatteet. Hyvä jalkapalloilija näyttää esimerkkiä muille ja tämä on tärkeää myös Kultaista Palloa myönnettäessä.

Kultaisen pallon saajasta pääsee lyömään vetoa eri vedonlyöntialustoilla. Moni vedonlyöntisivusto ottaakin perinteisesti kyseisen kohteen osaksi sivustoaan ja näinollen urheilun ystävillä on mahdollisuus asettaa vetonsa sille, jota palkinnon saajaksi veikkaa.

2. Ballon d'Or kertoimet

Vedonlyöntisivustot ympäri maailman tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa, kuka voittaa kuuluisan Ballon d’Or -palkinnon tänä vuonna. Vaihtoehtoina on maailman kovimpia nimiä, mutta kuten odottaa saattaa, myös tässä kategoriassa kertoimet vaihtelevat sen mukaan, ketä pidetään ennakkosuosikkina ja ketkä taas olisivat suuria yllättäjiä.

Tänä vuonna on selkeästi kolme ennakkosuosikkia ylitse muiden. Ranskalainen Karim Benzema on yksi suurimmista ennakkosuosikeista. Benzemalla oli suuri osuus Real Madridin voittaessa La Ligan ja Mestarien Liigan. Hän on voittanut kuluneen kauden aikana yhteensä neljä La Liga -titteliä sekä viisi Mestarien Liigan voittomitalia. Myös Ranska joukkueena pidetään suosikkina MM-kisoissa. Tämä on lisä mahdollisuus Karim Benzemalle menestyä. Mahdollinen voitto ei kuitenkaan vaikuttaa Kultainen Pallon äänestystä, koska MM-kisat järjestetään gaalan jälkeen. Jos kiinnostat lue artikkelimme aiheesta jalkapallon MM-kisat 2022 vedonlyönti.

Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale kuuluvat myös ennakkosuosikkien joukkoon. Ronaldo on voittanut kyseisen pokaalin aiemmin viisi kertaa. Ronaldo ei kuitenaan näyttäisi kertoimien perusteella olevan tällä kertaa aivan huipulla, mutta onhan hän kuitenkin menestynyt jalkapallossa ja palkittu useaan kertaan.

Jos tarkastellaan kertoimien muodostumista ja muuttumista kuukausien aikana, Liverpoolin Mohamed Saladin ja Bayern Munichin Robert Lewadowskin kertoimet pompsahtivat huhtikuun alussa kertoimeen 6,0. Lionel Messin kertoimet tuolloin aikaan olivat vain vähän jäljessä, 7,0. Lewadowski olikin maailman paras hyökkääjä vuonna 2019 ja hän on ansainnut kovalla työllä paikkansa parhaina pidettyjen jalkapalloilijoiden joukossa. Hänen maalisaldonsa tällä kaudella on peräti 50 kappaletta 46 ottelussa.

Jos tarkastellaan vedonlyöntialustojen kertoimia Ballon d’Orin osalta, voidaan huomata Karim Benzeman olevan kärjessä pienimmällä kertoimella. Hänen voittoaan pidetään melko todennäköisenä. Jos verrataan Benzeman ja seuraavana jonossa olevan Mohamed Salahin kertoimia, on Salahin kerroin jo kymmenkertainen Benzemaan verrattuna. Jo tämä kertoo siitä, että Benzemalla on hyvin suuret mahdollisuudet voittaa. Listan loppupäätä katsottaessa voidaan huomata useamman pelaajien kertoimien olevan jopa 250.00.

Kultainen Pallo vetovihjeet

Ei kovin paljon vedonlyöntisivustoja tarjoaa tällä hetkellä Kultainen Pallo 2022 kertoimet. Niitä julkistetaan varmasti kun gaala lähestyy. Osa sivustoista tarjoaa kuitenkin kertoimia. Niiden mukaan Karim Benzema on suosikki (kerroin 1,05). Real Madridin voitama Mestarien Liiga lisäksi vahvista asemansa. Seuraava pelaaja on Erling Haaland (kerroin 10,0) ja Mohamed Salah (kerroin 15,0). Vaikka vedonvälittäjät ovat ihan varmoja, että Karim Benzema saa Kultaisen Pallon, voi lyödä vetoa muista tapahtumista esim. kuka saa enemmän ääniä äännestyksessä H2H muodossa. Esimerkiksi Robert Lewandowski vai Mohamed Salah. Puolalaisen kerroin on 1,95 ja Liverpoolin hyökkäjän 1,75.

Nyt kun ehdokkaiden lista on jo valmis tiedämme, että Lionel Messi, joka on monta kertaa voittanut kultaisen pallon ei kuulu ehdokkaiden ryhmään. Hän on kuitenkin ollut mukana vedonlyöntisivustoissa. Alapuolelta löytyy päivitetyt kertoimet.

Kultainen Pallo 2022 voittajavedot - Parhaat kertoimet
Karim Benzema
Erling Haaland
Mohamed Salah
Kevin de Bruyne
Robert Lewandowski
Virgil van Dijk
Trent Alexander-Arnold
Cristiano Ronaldo
Harry Kane
Phil Foden
Näytä kaikki kertoimet
Viimeisin päivitys: 1665663672

3. Pelaajien aiemman menestyksen merkitys

Voiko pelaajien aiempien palkintojen perusteella päätellä, kuka voisi saada Ballon d’Orin? Ehkä. Moni onkin kiinnittänyt katseensa esimerkiksi Lionel Messin saamaan FIFA-palkintoon ja Virgil van Dijkin saamaan Uefan vuoden pelaajan palkintoon. Aiemmat tunnustukset ovatkin luonnollisesti merkki siitä, että pelaaja on osoittanut taitonsa lajin parissa. Ja jos mietitään, että tietty pelaaja on palkittu aiemmin, voi tämä tietenkin antaa osviittaa siitä, voisiko olla mahdollisuuksia myös Kultaiseen Palloon. Toki Kultaisen Pallon arvioinnissa katsotaan koko vuoden menestystä.

Vuoden paras jalkapalloilija -titteli voi toki mennä sellaisellekin pelaajalle, jota ei ole viime vuosina palkittu. Tosin se, että moinen lahjakkuus jäisi vuoden varrella huomaamatta muiden tahojen toimesta, ei ole juurikaan todennäköistä.

Pelaajan aiemmalla menestyksellä on väliä. Varsinkin, jos menestystä on ollut viimeisen vuoden aikana. Pidemmänkin ajan menestyksellä on merkitystä, vaikkakaan aiempien vuosien suorituksia ei lasketa mukaan Kultaista Palloa myönnettäessä. Jos jalkapallon aihe on sinusta kiinnostava, suosittelemme lukea artikkeliamme tulevista MM-kisoista esim. jalkapallon MM-kisat kertoimet.

4. Ballon d'Or live striimi

Niin kiinnostava tapahtuma on varmasti jotain, joka haluaa seurata. Viime vuonna mm. MTV on tarjonnut Kultainen Pallo live stream. Eurosport on toisaalta tarjonnut Ballon d'Or TV-lähetystä. Myös Kultainen Pallo live seuranta on hyvä ratkaisu kaikille, joilla ei ole aikaa katsoa mutta ovat kiinnostuneet. Live tuloksia voi tarkistaa vedonlyöntisivustoista kuten esim. Olybet. Muista vaan pukeutua hyvin, Ballon d'Or on siis tärkeä gaala.

5. Milloin Kultainen Pallo vedonlyönti aukeaa?

Osa vedonlyöntisivustoista on jo nyt avannut kohteet Ballon d’Orin veikkaamiseksi. Kohteita ja kertoimia voi siis käydä selaamassa jo nyt. Vedonkin pystyy jo asettamaan, mutta tulosta joutuu odottelemaan vielä jonkin aikaa, lokakuulle saakka.

Osalla sivustoista Kultaista Palloa ei vielä vetokohteista löydy, mutta kohteita tullaan vielä lisäämään ja sivustoja seuraamalla pääsee asettamaan lopulta omat vedot. Jos haluat käydä asettamassa vedon oman suosikkisi puolesta, kannattaa vertailla eri vedonlyöntisivustojen tarjontaa keskenään.

Asettaessasi vetoa näet vedonlyöntisivustolla kaikki kohteet kertoimineen. Vedonlyönti tapahtuu useimmiten vain klikkaamalla kohdetta, jonka jälkeen voit vahvistaa vedon. Mutta koska Kultainen Pallo myönnetään vasta syksyllä, ei vedon asettamisella ole kiirettä.

Jos onnistut lyömään vetoa voittajasta ja kertoimet ovat kohdallaan, voit saada mukavan voittosumman. Kertoimet suurenevat, mitä epätodennöisempää tietyn pelaajan voitto on. Kannattaa kuitenkin ajatella oma veto huolella. Moni luottaa vedonlyönnissäkin onneen, mutta Kultaisen Pallon suhteen kannattaa kuitenkin tutustua ehdolla oleviin pelaajiin ja heidän voittohistorioihinsa.

6. Ballon d'Or vedonlyönti UKK (Usein kysytyt kysymykset)

6.1 ⚽ Missä ja milloin myönnetään Ballon d'Or palkinnon?

Ballon d'Or gaala pidetään Pariisissa Theatre du Chatelet -rakennuksessa 17. lokakuuta 2022. Ehdokkaidenlista julkistetaan 12. elokuuta.

6.2 ⚽ Kuka on Ballon d'Or ennakkosuosikki?

Ennustetaan, että Karim Benzema saa Kultaisen Pallon. Hänen takana on mm. Erling Haaland, Mohamed Salah ja Robert Lewandowski.

6.3 ⚽ Mitkä ovat Ballon d'Or kertoimet?

Karim Benzeman kerroin on 1,04. Seuraava pienin kerroin on Sadio Manen ja Kevin de Bruynen - 17,0. Kannattaa tarkista koko Ballon d'Or vedonlyönti tarjousta, koska vedonlyöntisivustoista löytyy muita tapahtumia, joista voi lyödä vetoa.

kommentoi BallonD'orVedonlyönti
Kommentit (2)
peterparkerr
peterparkerr 8 kuukautta sitten
Kilpailussa on aina vain hyökkäjiä. Modric oli poikkeus mutta usein unohdetaan muita pelaajia joita työskentelevät sille menestykselle...
Pelaa vastuullisesti