Alankomaat vs Senegal vedonlyönti

käyttäjältä JohnnyBet
Alankomaat vs Senegal vedonlyönti

MM-kisojen avausottelu aina herää paljon huomiota, siten Alankomaat vs Senegal vedonlyönti on todella jännittävä aihe. Jalkapallon MM-kilpailut 2022 alkavat marraskuussa ja finaali pelataan 18. joulukuuta. Kisojen isäntämaa on Qatar ja maan kuuman ilmaston vuoksi turnaus päätettiin pitää tavallisen kesäaikataulun sijaan ennen joulua. Ottelun ennakkosuosikki on Holanti (kerroin 1,75). Senegalin kerroin on 5,0 ja tasapelin 3,60.

Qatarin kilpailuista on puhuttu paljon mediassa niin hyvässä, kuin huonossakin mielessä. Yhtä kaikki turnaukseen on matkustamassa 32 maailman parasta jalkapallojoukkuetta, jotka on valittu jatkoon omien maanosiensa karsinnoista.

Turnauksen avausottelu pelataan 21. marraskuuta ja avausottelussa vastaan asettuvat Alankomaat ja Senegal. Tiedossa on huikea trilleri, jota tullaan seuraamaan kiinnostuksella ympäri maailman. Avausottelussa selviää kuinka valmis Qatar on viemään turnauksen läpi ja millaisella kokoonpanolla joukkueet lähtevät mestaruustaisteluun.

Lue veikkausvinkit Holanti vs Senegal avajaisotteluun tästä postauksesta!

1. MM-avausottelu Alankomaat vs Senegal

Jalkapallon MM-turnaus pelataan joka neljäs vuosi ja koko turnauksen voittaja kruunataan maailmanmestariksi. Mestaruus ratkeaa finaaliottelussa, jota ennen käydään joukko muita pelejä. Muut liigat ovat yleensä tauolla turnauksen ajan, sillä yleensä se käydään kesäkaudella, mutta vuonna 2022 tilanne on toki hieman toinen.

MM-turnaukseen valitaan 32 joukkuetta alkukarsinnoista, jotka järjestetään jokaisessa maanosassa erikseen. Jokaiselle maanosalle on oma määränsä lopullisista turnauspaikoista ja karsinnat järjestää maanosan jalkapalloliitto. Koko turnaus on kansainvälisen jalkapalloliiton alainen.

Karsintoja käydään jopa kolme vuotta, sillä prosessi aloitetaan aina edellisten kisojen jälkeen. Todellisuudessa suurin osa peleistä ajoittuu kuitenkin 1-1,5 vuoden ajanjaksolle ennen kilpailuja. Lohkojen parhaat pääsevät joko jatkokarsintoihin tai suoraan kilpailuihin.

Ennen vuoden 2022 kilpailuja Euroopan UEFA:n karsinnoissa nähtiin jonkin verran draamaa ja yllätysputoamisia, mutta pääasiassa turnaukseen lähtee edustamaan tuttu joukko huippumaiden joukkoja. Italiaa ei kuitenkaan kilpailuissa nähdä. Tämä näyttää, että kaikki voi urheilussa tapahtua. Tämä on myös syy miksi veikkaaminen on niin jännittävää. Lue enemmän jalkapallosta artikkelistamme Mestarien Liiga vedonlyönti.

MM-avausottelu Senegal vs Alankomaat aloittaa lopputurnauksen ja asettaa sille sävyn ja suunnan. Sen voidaan myös katsoa huipentavan karsinnat, sillä silloin eri maanosien parhaat pelaavat vihdoin yhdessä. Tulossa on siis huikea trilleri!

2. Alankomaat vs Senegal ennusteet

Kuten olettaa saattaa, maailman silmät tulevat olemaan tiiviisti turnauksen avajaisottelussa. Ensimmäinen peli on muutenkin tärkeä, sillä silloin nähdään, kuinka ehyt joukkue on. Qatarin kisoihin liittyy kuitenkin niin paljon muutakin mielenkiintoa, että epävirallinen ensimmäinen peli tulee olemaan tärkeä.

Ennakkoasetelmana voidaan sanoa, että Senegalilla oli hyvä karsinta Afrikassa. Se voitti oman lohkonsa ja lisäksi muita pelejä pelaten kaiken kaikkiaan hyvät karsinnat. Alankomaat on kuitenkin jopa kestomenestyjä MM-turnauksessa ja siltä voidaan odottaa aina tappavan hyvää pelaamista.

Ensimmäinen peli ei määritä vielä mitään, mutta voittajajoukkueella on selkeästi kevyempi olo lähteä kohti seuraavaa ottelua!

3. Alankomaat vs Senegal live stream

MM-kisojen avausottelu järjestetään 21.11 Qatarissä. Vaikka siellä on erilaista aika, ei tarvitse herätä yöllä, että nautia ottelusta, koska se aloittaa kello 18. Suomen aika. Lähetyksiä tarjoaa YLE. Lisäksi Alankomaat vs Senegal live stream on saatavilla vedonlyöntisivustoilla. Siellä voi veikata Alankomaat vs Senegal ottelusta sekä katsoa striimiä. Mikäli sinulla ei ole aikaa katsoa, voit aina tsekata Alankomaat vs Senegal live seuranta, joka on päivitetty kuvaus siitä, mitä kentällä tapahtuu.

4. Alankomaat vs Senegal veikkausvihjeet

Jalkapallo on erittäin suosittu urheilulaji ympäri maailman, eikä siis ihme, että jalkapalloon liittyviä vedonlyönnin kohteita on saatavilla huikean paljon. Näin ollen myös turnauksen avausottelu tullaan kattamaan monipuolisella valikoimalla veikkauskohteita ihan laidasta laitaan.

Yleisin jalkapalloveikkauksen muoto on voittajaveikkaus ja niinpä avausotteluakin voi veikata jo hyvissä ajoin. Lisäksi saatavilla on erilaisia muita veikkauksen kohteita, kuten arvauksia maalierosta, maalien tekijöistä ja esimerkiksi live-vetoa.

Tutustu siis erilaisiin vedonlyönnin tyyppeihin ja valitse mieluinen. Löydä sellainen vedonvälittäjä, joka tarjoaa hyvän kertoimen ja valitse MM-avauksen voittaja!

Veikkausvihjeenä avaukseen voidaan sanoa, että Senegal pääsi kyllä suhteelliseen helppoon lohkoon, mutta Alankomaat on kova joukkue, joten kertoimissa Alankomaille veikataan suhteellisen helppoa voittoa. Maasta on tullut hurja määrä laatupelaajia, jotka pelaavat Euroopan suosituimmissa liigoissa. Näin ollen Senegaliin ei liiemmin luoteta vedonlyöjien keskuudessa.

Senegal on kuitenkin yllätysvalmis ja myös sillä on useita huippupelaajia. Loppupeleissä se, mikä joukkue pelissä onnistuu, riippuukin valmistautumisesta ja siitä, miten yksilöt saadaan pelaamaan joukkueena!

Tällä hetkellä Alankomaat vs Senegal kertoimet vahvistavat tietysti Alankomaaiden asema. Oranjen kerroin on 1,75. Senegalin voiton kerroin on 5,0 ja tasapelin 3,60. Voi lyödä vetoa myös siitä kuinka paljon maalejä tulee yhteensä. Kerroin siitä, että on yli 2,5 maalia on 2,07. Vähän pienempi on siitä, että maalejä on alle 2,5 - keroin 1,71. Ennustetaan siten monta maalia ja joten jännittävää ottelua. Katsotaan miten Alankomaat pärjäävät Kansojen Liigassa Belgiaa, Walesta ja Puolaa vastaan, koska tämä on suurin koe ennen MM-kisojen taistelua. Enemmän infoa jalkapallosta voit löytää meidän artikkelistä Eurooppa-liiga vedonlyönnin salaisuudet.

5. Alankomaat vs Senegal vedonlyönti UKK

5.1 ❓ Milloin Alankomaat vs Senegal MM-avausottelu pidetään?

21.11 on päivä, kun MM-kisat 2022 aloittavat Alankomaat vs Senegal avausottelulla.

5.2 ❓ Mitkä ovat Alankomaat vs Senegal ottelun kertoimet?

Tällä hetkellä Alankomaiden voiton kerroin on pienin - 1,75. Senegalin voitto on 5,0 ja tasapelin 3,60.

5.3 ❓ Missä voi veikata Alankomaat vs Senegal avausottelusta?

Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat MM-kisat vedonlyöntiä. Kannattaa kuitenkin valita parhatia eli William Hill, Olybet tai Pinancle. Alankomaat vs Senegal vedonlyönti ovat varmasti saatavilla sieltä.

kommentoi AlankomaatVsSenegalVedonlyönti
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti